Jump to content

E4300 + ABIT AB9 (nonPro) o/c

sofos1442169074

Recommended Posts

ok .

Να το κάνεις ... να μου φύγει και η απορία γιατί κάπου (νομίζω) ειδα ότι πιάνει ταβάνι ο 4300 στα ~410 fsb..

Πάντος μια χαρά τα καταφέρνει ... :098:

Υ.Γ Εχεις παρατηρήσει διαφορές απο 6300 (κάποιου γνωστού ) ??

ok .

Να το κάνεις ... να μου φύγει και η απορία γιατί κάπου (νομίζω) ειδα ότι πιάνει ταβάνι ο 4300 στα ~410 fsb..

Πάντος μια χαρά τα καταφέρνει ... :098:

Υ.Γ Εχεις παρατηρήσει διαφορές απο 6300 (κάποιου γνωστού ) ??

θα το κανω οταν ερθει η scythe,να βρουμε τα ορια...το εχω πει και νωριτερα σε αλλο ποστ..

παντως,,ο 4300 προοριζεται για value pc..ειλικρινα,αυτος που θα αγορασει 4300 δε νομιζω να στεναχωρηθει αν δεν φτασει 410x9= 3690...

Εγω στα 3420 χωρις ψυξη της προκοπης,ειμαι υπερευχαριστημενος... :033:

συγκρισεις με 6300 μπορεις να βρεις αρκετες σε διαφορα ξενα φορα...google it..εγω δεν εχω ιδεα...

• 1 month later...

update

crucial 2x1GB(D9HNL) k tuniq tower 120 in da house και μια 1η δοκιμη δειχνει να εχει και αλλο να δωσει ο 4300, ακομα κ με στραβο καπακι..

τα μνημονια θελουν λιγο ψαξιμο,αλλα για την ωρα καλα ειμαι και εκει..

3519gq9.jpg

• 3 weeks later...

E4400

SLA3F

L649G832

Είναι "καλός";

δεν βρίσκω κάπου ποιά είναι τα καλά steppings για Ε4400.

A, και κάτι ακόμα: (Επειδή είμαι άσχετος από intel) η εργοστασιακή ψύκτρα είναι χάλια; Αξίζει να βάλω κατευθείαν μιά zalman 7000cu που έχω;

E4400

SLA3F

L649G832

Είναι "καλός";

δεν βρίσκω κάπου ποιά είναι τα καλά steppings για Ε4400.

A, και κάτι ακόμα: (Επειδή είμαι άσχετος από intel) η εργοστασιακή ψύκτρα είναι χάλια; Αξίζει να βάλω κατευθείαν μιά zalman 7000cu που έχω;

Χωρίς δεύτερη σκέψη.....

Χωρίς δεύτερη σκέψη.....

Έχω παραγγείλει μιά ASROCK ConRoeXFire-Esata2 για να κάνει παρέα στον Ε4400.

Αυτή λένε ότι τερματίζει στα 300 αλλά είναι κατά τα υπόλοιπα καλή και σταθερή μητρική.

Θα τον χαραμίσω τον 4400 έτσι; Ή μήπως με αέρα έτσι κι αλλιώς κάπου εκεί θα τελείωνε ο επεξεργαστής;

Αλλιώς να πάρω μιά asus commando και να του ρίξω στ' αυτιά...

300 είναι λίγα.... φαντάσου δεν θα πέζεις ούτε τις 667 ¨κανονικά¨

965 δεν είναι η asrock ??

Θα σου πρότεινα ....αν δεν είναι αργά .. να πάρεις GIGABYTE GA-965P-S3 με 10Ε παράνω και με λίγη τύχη μπορεί να πιάσεις και τα 500fsb!!!

φυσικά με 800άρες ΚΑΛΕΣ μνήμες..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.