Jump to content

gps navigation system

Τζώρτζης

Recommended Posts

+-100 κάνει ίδιο ή αντίστοιχο...

tzwrtzi ή όποιος άλλος ένδιαφέρεται, κάποια διαφημίζουν ότι έχουν το καινούριο τσιπάκι xtrack ΙΙ νομίζω, για μεγαλύτερη ευαισθησία... αυτά από ότι διάβασα και πιο ακριβά είναι αλλά ΔΕΝ φαίνεται να κάνουν για αυτοκίνητο... η διαφορά είναι στο ότι ενώ ένα κλασσικό Gps θα λόκαρε σε 5 πχ δυνατούς δουφόρους για να βγάλει στίγμα, αυτός θα λοκάρει σε 5 + 3 ακόμα με ασθενές σήμα... έτσι θα έχει σήμα όταν πχ κάτω από δέντρα κόβονται σήματα και ένα απλό gps που ψάχνει μόνο για δυνατό σήμα τα βρίσκει σκούρα...

όμως αυτό σε χρήση για αμάξι δημιουργεί lag. επίσης δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει την ακρίβεια στο στίγμα...

Αρχική απάντηση από Voudas

+-100 κάνει ίδιο ή αντίστοιχο...

tzwrtzi ή όποιος άλλος ένδιαφέρεται, κάποια διαφημίζουν ότι έχουν το καινούριο τσιπάκι xtrack ΙΙ νομίζω, για μεγαλύτερη ευαισθησία... αυτά από ότι διάβασα και πιο ακριβά είναι αλλά ΔΕΝ φαίνεται να κάνουν για αυτοκίνητο... η διαφορά είναι στο ότι ενώ ένα κλασσικό Gps θα λόκαρε σε 5 πχ δυνατούς δουφόρους για να βγάλει στίγμα, αυτός θα λοκάρει σε 5 + 3 ακόμα με ασθενές σήμα... έτσι θα έχει σήμα όταν πχ κάτω από δέντρα κόβονται σήματα και ένα απλό gps που ψάχνει μόνο για δυνατό σήμα τα βρίσκει σκούρα...

όμως αυτό σε χρήση για αμάξι δημιουργεί lag. επίσης δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει την ακρίβεια στο στίγμα...

ενδιαφέρον. thanks vouda :)

λογικά πιο ακριβές δε θα ναι?

παρήγγειλα το navman τελικά ... εντυπώσεις review αποκλειστικές φωτογραφίες όταν έρθει!!!

υ.σ κώστα θέλω τους χάρτες και το πρόγραμμά σου για ελλάδα!αυτό που πήρα είναι μόνο για eu ...

Που θα βρω gps που να συνδέεται στον υπολογιστή και να έχει και φωνή?

Να έχει η να μπορώ να του βάλω χάρτη τουλάχιστον της Αθήνας και να μου λέει.. στρίψε εδώ.. στρίψε εκεί

Κάτι δηλαδή σαν το route66 for symbian smartphones να μην είναι αυτόνομο με δική του οθόνη

Θα μπορώ να το πάρω η θα κρεμάσει η μούρη μου μόλις δω την τιμή?!?

Ετοιμάζω κι εγώ carpc όχι όμως laptop αλλά micro atx

Το έχει κάνει ένας γνωστός μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα Το έχει κάτω από το κάθισμα του οδηγού και έχει στο ταμπλό μια 7αρα οθόνη (όχι touchscreen) και όλοι οι χειρισμοί γίνονται από το trackball mouse

Καμία σχέση η τιμή μεταξύ τους και μπορούν να κάνουν τα ίδια πράγματα

Να ρωτήσω κάτι ακόμα.. Έχω βρει ένα μετατροπέα (η όπως αλλιώς λέγεται) από 12V σε 220V στα 50 ευρω Είναι 150W (300W peak)

Μου κάνει αυτό? Το τροφοδοτικό που θα έχω στον υπολογιστή θα είναι μάλλον ένα herolchi 300W αλλά με αυτά που θα έχει το pc θα καταναλώνει max 200W

• 1 year later...

αυτό το πράμα απλά δε δουλευει....

δε μπορεί να κάνει 8 λεπτα initialization....

τι μια χάνει το bluetooth

την άλλη δε βρίσκει δορυφόρους....(εκεί που standalone Λύσεις βλέπουν)

τη βάσανο αυτό το ambeon....

post-130-1416072542,2204_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.