Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Θα χρειαστώ σύστημα πλοήγησης gps.Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου λύσει τι όποιες απορίες μου?Καταρχάς οι έτοιμες συσκευές gps (p.x acer n35 θα καλύψει τις ανάγκες μου για Ευρώπη?Πάντα σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα πλοήγησης όπως το destinator 3 or tom tom κτλπ κτλπ...Ή όχι οπότε θα χρειαστεί ένα pda ,ένα bluetooth gps system και το πρόγραμμα πλοήγησης??Έχει δοκιμάσει κανείς τίποτα από τα 2?Οποιαδήποτε διευκρίνηση / βοήθεια θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμηΦιλικάΤζώρτζης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 εγώ στο αμάξι έχω το pocket pc μου με compact flash gps & σαν προγράμματα το destinator & to route66... με χάρτες για Αθήνα...τί ακριβώς χρειάζεσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 voudas οδηγείς τον K.I.T.T.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired voudas οδηγείς τον K.I.T.T.? σε λίγο πιο εξελιγμένη μορφή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Φεβρουάριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas σε λίγο πιο εξελιγμένη μορφή... Eχεις και το ρολοι-walkie talkie? :rofl: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 3, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 οι έτοιμες συσκευές σαν αυτή που έδειξες (και όχι τα αυτόνομα gps) είναι προσαρμοσμένα ppc με ενσωματωμένο gps ή απλά μέσα στο πακέτο... καλύτερα να πας για ppc της επιλογής σου. και το ίδιο για gps receiver... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 3, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Κώστα έμαθα πως οι συσκευές που έχουν ενσωματωμένο gps είναι πιο γρήγορες στην εύρεση δορυφόρου κατα 2" Επίσης στο δικό σου μπορείς να επιλέξεις έναν προορισμό και να σου βγάλει αυτόματα τιις επιλαχούσες διαδρομές?Ποιο έχεις ? πόσους δορυφόρους βλέπει ταυτόχρονα κατά μέσο όρο?Δε το θέλω για Ελλάδα αλλά για Ευρώπη...οπότε το ΤΟΜ ΤΟΜ είναι μονόδρομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 3, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 το τί πρόγραμμα θα βάλεις είναι δικό σου θέμα... ειδικά για ευρώπη υπάρχουν πολλά. νομίζω βγήκε και το καινούριο της ms. 2" δεν είναι τπτ... εγώ έχω το dell axim x5 και για gps το Globalsat BC307 (compact flash receiver) έχει εξωτερική κεραία, μαγνητική που τη βάζω στο παράθυρο όταν θέλω. με αυτή πιάνει συνήθως 7-9 δορυφόρους ταυτόχρονα... όταν θες τουλάχιστον 4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 έχει βγει για p800 το route 66? εγώ τό ψαχνα για κάποιο bluetooth receiver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 3, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 την έχω την έκδοση symbian... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ναι στο 3650 το χω περάσει (EDIT: δοκιμαστικά), αλλά το p800 είναι symbian-UIQ.(πρέπει να χει διαφορές για να δουλεύει η αφής κλπ).τι τιμή έπαιξε το cf receiver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 3, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 από ebay μπορείς να το πετύχεις κάτω από 100... δε θυνάμαι πόσο το πήρα, πάει καιρός και είχα φέρει 3. κάπου στα 100 πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 xm, εγω το bluetooth 170 το χα βρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Φεβρουάριος 5, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 πόσους δορυφόρους βλέπει ταυτόχρονα κατά μέσο όρο?Δε το θέλω για Ελλάδα αλλά για Ευρώπη...οπότε το ΤΟΜ ΤΟΜ είναι μονόδρομος Αν δεν βλεπει τουλαχιστον 4 δορυφορους δεν κανει τιποτα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 5, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 σε laptop μπαινει τπτ για να γινει navigator ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 5, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από LordOfRings σε laptop μπαινει τπτ για να γινει navigator ? . ναι φυσικά. αν δεις η φώτο έχει cf to pcmcia adaptοr... Το έχω δοκιμάσει μάλιστα σε σκάφος με χάραξη διαδρομής κλπ κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 5, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas ναι φυσικά. αν δεις η φώτο έχει cf to pcmcia adaptοr... Το έχω δοκιμάσει μάλιστα σε σκάφος με χάραξη διαδρομής κλπ κλπ α μπραβο .τωρα το πρόσεξα, ποσο πάει αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 5, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Σε ρ910 να μπαινει κανενα πακετο?Ασχετο ξερει κανεις ποτε βγαινει το νεο ρ910? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Φεβρουάριος 5, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 το p910 κυκλοφορεί ,, τι εννοεις νέο θα βγεί και αλλο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 5, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Ο αντικαταστατης εννοω. Εχει καιρο στην αγορα και πιστευω πρεπει να το αλλαξουν οπου να ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.