regent1442169115 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9, 2007 Χαιρετώ.Θα ήθελα γνώμες για το από που μπορώ να πάρω ενισχυτή με είσοδο phono για το πικάπ του πατέρα μου. Δεν θέλω εξεζητημένες λύσεις. Κάτι καλό, απλό και φθηνό.Ευχαριστώ όσους απαντήσουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 9, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Μεταφερθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Φεβρουάριος 9, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 ψαξε σε καταστηματα ηλεκτρονικη Αθηνων Κωτσοβολο κτλπ για κανενα παλιοολοκληρωμενο δικαναλο.Οι περισσοτεροι διέθεταν τετοια είσοδο.Αν τωρα εχεις κάποιον ενισχυτη κυκλοφορουν σε καταστηματα ηλεκτρονικώνπροενισχυτες κεφαλης (40-80€) οι οποιοι συνδεονται σε οποιαδηποτε εισοδομικροτερης ευαισθησίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexander_T Φεβρουάριος 9, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Μπορείς να πάρεις Yamaha από το Νάκα, πήγαινε (με internet explorer) εδώ https://nireas.nakas.gr/Ecom_Nakas/nakas_gr/Show_Product.htm?Pnt=M,4,620,1162,62064 και δες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 9, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Στην στοα φεξη στην καννιγγος σιγουρα θα βρεις κατι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Φεβρουάριος 9, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 @cosmicΑυτό μου το έχουν αναφέρει και στο παρελθόν αλλά δεν ξέρω τι απόδοση θα έχει. Και για να καταλάβω καλά ο προενισχυτής συνδέεται στην είσοδο auxiliary και μετά με το πικάπ;@Alexander TΤον Νάκα τον είχα υπόψη μου αλλά οι τιμές του είναι απαγορευτικές για μένα. Ουσιαστικά προσπαθώ να "ξεσκονίσω" τα βινύλια του σπιτιού και τίποτα παραπάνω. Έχω ένα φτηνό πικάπ αλλά όχι ενισχυτή για να ακούσω δίσκους. Δηλαδή εχω έναν Pioneer SA-6500II του 70 κάτι (Made in Japan όμως) αλλά κάτι έχει πάθει και δεν λέει να ακουστεί@VadergrΕκεί υπάρχει περίπτωση να βρω και μεταχειρισμένα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
cosmic Φεβρουάριος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 ο προενισχυτης παιρνει είσοδο απο το πικαπ(10mv) και δίνει έξοδο (200mv)η οποία συνδεεται σε οποιαδηποτε εισοδο cd aux tape ενος ενισχυτη.Αν δεν εχεις ενισχυτη ειναι προφανες οτι καλυτερη λύση ειναι να αγοράσεις εναν καινούργιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Φεβρουάριος 9, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 @cosmic@VadergrΕκεί υπάρχει περίπτωση να βρω και μεταχειρισμένα;δυσκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 9, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Στην στοα φεξη στην καννιγγος σιγουρα θα βρεις κατι. Αυτο ηθελα να πω κι εγω αλλα δεν θυμομουν το ονομα της στοας. Εκεί υπάρχει περίπτωση να βρω και μεταχειρισμένα; Μεταχειρισμενα οχι αλλα θα βρεις καινουργια παλιοτερα μοντελα σε παρα πολυ καλες τιμες. Ζητα εναν απλο στερεοφωνικο ενισχυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent1442169115 Φεβρουάριος 9, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα το κοιτάξω. Ίσως "ξαναενοχλήσω"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 9, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Μπορεις να αγορασεις ενα σκετο προενισχυτη για πικαπ . Ειναι ενα κουτακι το οποιο δεχεται 9V ρευμα και εχει εισοδο phono και εξοδο line .Για παραδειγμα το NAD PP1 ή το PP2 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
assasine Φεβρουάριος 9, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2007 Δες εδώΑν έχεις ενισχυτή μην αγοράσεις καινούριο αλλά μόνο προενισχυτή RIAA που συνδέεται ανάμεσα στο πικαπ και τον ενισχυτή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Νοέμβριος 3, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 3, 2007 καλυτερα ενισχυτη av. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.