Jump to content

Hitachi Deskstar αξιοπιστοι?

squid

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να παρω εναν ή δυο T7K250 / T7K500, 250 ή 320 αλλα επεσα στο ιντερνετ σε πολλες μαλλον αναφορες κλαταρισμενων Ηitachi ... Παρουσιαζουν οντως στατιστικα μεγαλυτερα ποσοστα αστοχιας σε σχεση με ας πουμε WD και Μaxtor?

Πάρε ότι θέλεις, αν είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει. Είτε είναι WD, είτε Maxtor, Seagate, ,Samsung, Hitachi.

Όλοι έχουν κάποιο ποσοστό αποτυχίας. Επιτυχία 100% δεν έχει κανείς. Πάντως έχοντας περάσει 10άδες hitachi από τα χέρια μου, κανένας δεν είχε πρόβλημα ως τώρα.

Πάρε ότι θέλεις, αν είναι να σου κάτσει, θα σου κάτσει. Είτε είναι WD, είτε Maxtor, Seagate, ,Samsung, Hitachi.

Όλοι έχουν κάποιο ποσοστό αποτυχίας. 100% δεν έχει κανείς. Πάντως έχοντας περάσει 10άδες hitachi από τα χέρια μου, κανένας δεν είχε πρόβλημα ως τώρα.

100% σωστός. Ακριβώς έτσι έιναι όμως. Πάντως 2 hitachi 80αρηδες που έχω σε raid κανα χρόνο τώρα ούτε corrupt ούτε τπτ.

Δεν ειναι το ιδιο 10% αστοχια με το 30% αστοχια. Οπως και να το κανουμε η πιθανοτητα ειναι μεγαλυτερη να παθεις ζημια.

Εγώ αυτούς που έχω λιγότερο σε υπόληψη είναι οι Hitachi και οι Samsung.

Απο την άλλη πλευρά 100% Ευχαριστημένος απο τους Seagate.

Για τους παλιους οταν ηταν μονη της η IBM , ηταν οντως Deathstar. Τα μοντελα της τωρα ομως νομιζω ειναι αρκετα στα αξιοπιστα. ( Στον μεσο ορο που κινουνται και τα υπολοιπα).

@cabrinha 30% αστοχία ?

Που το είδες αυτό; Μου φαίνεται ελαφρώς υπερβολικό... μη λέμε κι ότι θέλουμε. 30% αστοχία θα είχε μπει μέσα η Hitachi και θα το ξέραμε.

Aν τον θές για λειτουργικό πάρε άφοβα.Ούτως ή άλλως θεωρούνται αρκετά γρήγοροι (από εποχή IBM).Για αποθήκη προτίμησε κάτι προς Seagate..

ΥΓ:Επειδή είχα ΙΒΜ Deskstar ν'αναφέρω πως λειτουργούσε άψογα για 6 χρόνια,μέχρι που του διάλυσα τα Pins.:087:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.