Jump to content

Τι παστα να βαλω?

stknightmare

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Re paidia, na rwthsw kati? kserete apo pou mporei kaneis na promh8eytei thn silver arctic adhesive? einai 2 se ena, kolla kai thermoagwgimh pasta gia mikroteres, vevaiws anagkes psykshs.

h otidhpote allh pasta pou na exei kai "kollhtikes" idiothtes. Mou ksekollhse mikrh psyktra apo pci card.

Αρχική απάντηση από ngoulas [Σήμερα, στις 01:17]

Re paidia, na rwthsw kati? kserete apo pou mporei kaneis na promh8eytei thn silver arctic adhesive? einai 2 se ena, kolla kai thermoagwgimh pasta gia mikroteres, vevaiws anagkes psykshs.

h otidhpote allh pasta pou na exei kai "kollhtikes" idiothtes. Mou ksekollhse mikrh psyktra apo pci card.

Καλώς ήρθες στο Lab.gr. Ένας από τους όρους του είναι ότι πρέπει να γράφεις Ελληνικά και όχι Greeklish.

Μιας κ εχει αρχισει εδω θεμα να το συνεχισω......

χρησιμοποιοω arctic silver 5 μονο κ μονο επειδη ειχα παρει 2συρριγγες κ ειχαν μεινιει....αλλα 3 φορες που πηγα να βγαλω την ψυκτρα....''ξεριζωθηκε'' μαζι κ ο cpu???:(.....δηλαδη τραβιοταν απο το socket μαζι με την επιφανεια της ψυκτρας οντας κολλημενος.....

τρεμει η καρδια μου οταν γινεται αυτο(λολ)τι να κανω...?

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 10:54]

χρησιμοποιοω arctic silver 5 μονο κ μονο επειδη ειχα παρει 2συρριγγες κ ειχαν μεινιει....αλλα 3 φορες που πηγα να βγαλω την ψυκτρα....''ξεριζωθηκε'' μαζι κ ο cpu???:(.....δηλαδη τραβιοταν απο το socket μαζι με την επιφανεια της ψυκτρας οντας κολλημενος.....

Τρέξε κανένα burn-in πρόγραμμα πριν για να είναι ζεστός ο επεξεργαστής.

Κατανοητό το θέμα χρήσης Ελληνικών. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Νομίζω πως λίγη σιλικόνη και θερμοαγώγιμη πάστα θα κάνουν δουλειά.

Δωκιμασε με καθαρη βενζινη η ασετον καλυτερα. Καλυτερα να μη χρησιμοποιησεις AZAX..

Νομίζω οτι η ΑΚΑSA βγαζει ενα ειδικο υγρο που λεγεται ΤΙΜ Cleaner. Δεν το εχω δοκιμασει ποτε απλα το εχω δει στο overclockers.co.uk και σε διαφορα περιοδικα.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Και σε μενα ετρεμε η καρδια μου με την AS5(ειχα κ εγω 2 σωληναρια...) και πηρα Ceramique για να μην βγαλω καμια μερα το block και μου μεινει ο cpu με κανα σπασμενο ποδαρακι...

Κ σε κοστος ειναι καλυτερη η Ceramique, και οκ ισως να χανει κανα βαθμο σε σχεση με την AS5 αλλα δεν φευγει ο cpu απο το socket..

η as3 είχε καλύτερες επιδόσεις στον athlonxp από ceramique. αυτά έχω δοκιμάσει.για as5 δεν ξέρω. ίσως επειδή ήταν μικρή η επιφάνεια και μπορούσες να την απλώσεις την as3 σχεδόν τέλεια. η διαφορές ήταν όμως ασήμαντες ακριβώς δεν θυμαμαι πλέον. σε μεγάλες επιφάνειες gpu, chipset, μνήμες η ευκολία τοποθέτησης της ceramique είναι πολύ μεγαλύτερη , οπότε καλύτερη για όλες τις δουλειές είναι η ceramique.

• 3 weeks later...

Παιδιά εγω οποτε χρησημοποιω κεραμικ μαζι με την ψυκτρα μου βγαινη και ο επεξεργαστης και να πω την αληθεια τρεμει η ψυχη μου μην μου σπασει καμια ακιδα απο CPU, κυριολεκτηκα θες σφυρη και καλεμι. Παντος αυτο με το να τρεχω πριν το TOAST δεν το ηξερα!

βασικα και η as5 και η ceramique εχων ψιλο κολιτηκες ηδιοτιτες. η μονη λυση ειναι να τρεξεις κανα προγραματακι burn in για να ζεσταθει και να μπορει να βγει πιο ευκολα.

Για μεγαλη επιφανεια ψυξης κεραμικ για μικκροτερες ARctic silver5

To PC Mag παντως την βγαζει πρωτη (την5)

Αρχική απάντηση από Bird

Για μεγαλη επιφανεια ψυξης κεραμικ για μικκροτερες ARctic silver5

To PC Mag παντως την βγαζει πρωτη (την5)

το έχουμε ξαναπεί για τα περιοδικά.....

ΜΗΝ βασίζεστε και πολύ...

Εγω επειδη βιαζομουν οταν πηρα το RMA αγορασα την Master Cooler High Performance Compound Kit με 2ευρω.Τι λεει ξερετε?Μεχρι τωρα ειναι ικανοποιητικη σε σχεση με την ceramique που ειχα παλιοτερα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.