Jump to content

ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

maxer1442169161

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα εχω ενα τροφοδοτικο Thermaltake TR2 Power 470W αλλα το πασχα θελω να παρω αλλη μια καρτα γραφικων 7900gs για να συμπληρωσω την ηδη υπαρχουσα σε διαταξη sli.Θα με καλυψει αυτο η να παρω καινουργιο.Λαβετε υποψη σασ οτι το καλοκαιρι θα αλλαχθουν και θα μπουνε 2 8600gtx η 8600gt η κατι παρεμφερεσ με αυτεσ παντωσ οχι 8800gtx λογω κοστουs.Για το θεμα του τροφοδοτικου να ειναι καλο ανεξαρτητου κοστουs αμα εχετε να προτεινετε κατι.Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σαs.

Εγω θα σου προτεινω την αλλαγη του τροφοδοτικου σου οχι λογω δυναμης αλλα λογω αξιοπιστιας.

Για να σου πει καποιος για το αν θα σηκωνει ή οχι το φορτιο θα πρεπει να αναφερεις απο τι αποτελειται ο υπολογιστης ωστε να γινει ενας προχειρος υπολογισμος.

Ριξε και μια ματια εδω.

Dual Core AMD Athlon 64 2600+ (AM2) Stepping:BH-F2 (Socket 939)ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ASUSTeK Computer INC. M2N4-SLI 1.XX MOTHERBOARD DDR2 SDRAM 1024X2 MNHMEΣ 3X ΙDE MAXTOR 320GB ΟΙ 2 ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ 1 WDC SATA 36GB 10.000RPM 2 DVD-RW DL PIONEER 111D KAI 112D 7900GS ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

Enermax η Fortron 600 Watt+ ειναι η γνωμη μου.

Με SLi θα φερεις αυτο το τροφοδοτικο στα ορια του και δεν ειναι και πολυ αξιοπιστο απ' οτι διαβαζω.Σκεψου να το ζορισεις κι ολας.

Και να ειναι ενταξει δηλαδη θα ειναι οριακα...

Για εμενα αγορασε 600αρι...να εχει και περιθωριο 120-130 watt καλο ειναι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.