Jump to content

comando+6600+gskill800

power636

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχθες εστησα το pc

asus comando

e6600 (ΥΔΡΟΨΥΞΗ)

gskill 2g 4-4-3-5 800 mhz

tt 750 watt psu

x1950 pro 256

μεχρι τωρα ειμαι 9 χ435=3915 οι μνημες 4-4-3-5 1.9v και ολα τα αλλα ρευματα auto.33c idle 55c max load.περναει orthpοs κανονικα αλλα απο κει και πανω τιποτα.τι να προσεχω για να φτασω ποιο ψηλα ?

Mια χαρά είσαι φίλε μου.3900+ orthos με stock ρεύμα???Σκέψου οτι η commado έχει και vdroop..:120:

τι ειναι αυτο παλι ειδα τις ρυθμισεις στο βιος αλλα δεν ξερω τι κανουν και τις αφησα auto.δηλαδη δε παει αλλο???

Σαφώς και πάει,απλά τα 3900+ είναι πάρα πολύ καλά για 6600+νερό Orthos.Τσίμπησε λιγάκι τις τάσεις NB,vcore,vdimm κι ανέβασε σιγά-σιγά..

Έχουμε ιδέα ποιάς εβδομάδας είναι ο επεξεργαστής?(Το γράφει και στο κουτί.)

Σαφώς και πάει,απλά τα 3900+ είναι πάρα πολύ καλά για 6600+νερό Orthos.Τσίμπησε λιγάκι τις τάσεις NB,vcore,vdimm κι ανέβασε σιγά-σιγά..

Έχουμε ιδέα ποιάς εβδομάδας είναι ο επεξεργαστής?(Το γράφει και στο κουτί.)

1-2-07

δωσε ταση στις μνημες και δουλεψε τες με 3-3-3-4 λογικα μεχρι τα 430-440 με 2,5V θα πανε.

Γιώργο δουλεύει καλύτερα με 3-3-3?Θυμάμαι οτι η P5B είχε πρόβλημα..

Εννοείται πως άμα χώσει τόσα volts θέλει ανεμιστήρα στις μνήμες..

εγω στην P5B Deluxe παω μεχρι 443ΜΗΖ με 3-3-3-4 και σε σχεση με τα 4αρια εχει καπου στο 5% διαφορα στο Pi. Αυτο που δεν μπορει να κανει η μητρικη ειναι να βαλεις διαιρετη 4:5 απο 380ΜΗΖ και πανω τωρα αν η Commando μπορει τοτε με 1100+ και 4αρια μαλλον θα εχει καλυτερες επιδοσεις απο οτι με 3αρια στα 860-880. Το θεμα ειναι να το ψαξει και να δει τι του ταιριαζει καλυτερα και φυσικα αν ειναι να δωσει τοση ταση στις μνημες οπως πολυ σωστα ειπες θα πρεπει να τις ψυξει καταλληλα.

Mια χαρά είσαι φίλε μου.3900+ orthos με stock ρεύμα???Σκέψου οτι η commado έχει και vdroop..:120:

δεν έχω conroe, αλλά το auto στο ρεύμα είναι default, ή αυξάνει όσο θέλει η μητρική?:120:

δεν έχω conroe, αλλά το auto στο ρεύμα είναι default, ή αυξάνει όσο θέλει η μητρική?:120:

Μάλλον το δεύτερο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.