pinelopi1442169155 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7, 2007 μετά απο μια διακοπη ρευματος το pc μυριζε καμενο καλωδιο και για πανω απο 2 ωρες δεν ανοιγε καθολου τελικα ανοιξε αλλα σερνεται αργει να φορτσωσει τα windows και μου κλεινει αποτομα μονο του δεν ειδα παντως κατι καμενο και απ τη στιγμη που λειτουργει τι μπορει να ειναι;επισης νομιζω πως το ανεμηστηρακι του τροφοδοτικου δεν δουλευει, οποτε τι κανω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaMDeN Φεβρουάριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό θα ήταν να μην το ανοίγεις ξανά μέχρι να δεις τι τρέχει...αυτό που μπορώ να υποθέσω από τα λίγα που λες είναι ότι μάλλον θέλεις καινούριο τροφοδοτικό...Πάντως πρόσεχε αν έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό μετά από αυτή τη διακοπή καλό θα ήταν να μην ανοίξεις τον υπολογιστή σου μέχρι να το αντικαταστήσεις γιατί παίζει να πάθεις και μεγαλύτερη ζημιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Καλώδιο έχει συνήθως το τροφοδοτικό. Άρα αν σου μυρίζει καμένο μάλλον έχει αρπάξει κάποια γραμμή εσωτερικά ή εξωτερικά ή κάποιος πυκνωτής απο τα κυκλωματά του οπότε τα ρεύματα που δίνει δεν είναι σωστά και γιαυτό υπολειτουργεί το σύστημα. Δυστυχως ο μόνος τρόπος να βεββαιωθείς είναι να βρεις ένα άλλο τροφοδοτικό ή αν έχεις ένα πολύμετρό να μετρήσεις τις τάσεις που δίνει. Αν έχει η μητρική πρόγραμμα που καταγράφει θερμοκρασία και τάση είναι μια καλή αρχή αν και όχι τόσο αξιοπιστη για το τι γίνεται με τα ρεύματα.Θα σε συμβούλευα να μην χρησιμοποιείς τον υπολογιστή μέχρι να το αλλάξεις το τροφοδοτικό ή η χρήση να είναι μόνο αναγκαία γιατί αν καεί τελείως το τροφοδοτικό σίγουρα θα πάρει και κάτι άλλο μαζί του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Προσφατα πηρα αυτο (click me) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Αν δεν εχεις τιποτα για προστασια απο τα καμωματα της ΔΕΗ, καλο ειναι να παρεις.Οπως ειπαν τα παιδια, το τροφοδοτικο σου παει για καδο ανακυκλωσης και ας ελπισουμε οτι δεν την αρπαξε και τιποτε αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Φεβρουάριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αυτο πρέπει να προστατεύει μόνο απο μεταβολές έντασης ρεύματος και όχι τάσης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinelopi1442169155 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 υπαρχει δλδ περιπτωση να εχει καει και κατι αλλο;σκεφτομαι να παρω και ups τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Φεβρουάριος 7, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Αυτο πρέπει να προστατεύει μόνο απο μεταβολές έντασης ρεύματος και όχι τάσης....Ακριβως, γιαυτο το πηρα.Απο εναλλαγη τασης δεν μου εχει καει ποτε τιποτα.http://www.howstuffworks.com/surge-protector.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinelopi1442169155 Φεβρουάριος 7, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinelopi1442169155 Φεβρουάριος 11, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 τελικα καηκαν πολλα :089: και αυριο παω για καινουριο σκεφτομαι να παρω αυτα επεξεργαστη:intel core 2 6700, μητρικη:asus p5w dh deluxe, καρτα γραφικων:asus 7600 gd, σκληρο:WD 500gb θέλω βοηθεια για τροφοδοτικο και ram sta 2g και για οθονη σκεφτομαι eizo tft 19'. ακουω γνωμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 11, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Συγνωμη , αλλα μου φαινεται απιστευτο απο τη στιγμη που εγραψες οτι ανοιγει το PC και σερνεται , να εχουν καει τοσα πολλα ωστε να χρειαζεται ολοκαινουριο PC . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 11, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Το καψιμο είναι η δικαιολογία Υ.Γ. (Οφφ τοπικ) Μας έχει τρελάνει αυτή η ΔΕΗ με τις διακοπές της. Σήμερις το πρωί εφαγα μια στη μουρη και το ρουτερακι μου έκανε 1ωρα και να ξανασυγχρονιστεί και να establish συνδεση. Και το εχω και σε BELKIN πολυμπριζο ασφ. που να το είχα και έτσι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinelopi1442169155 Φεβρουάριος 11, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 καηκε τροφοδοτικο καρτα γραφικων και οι εξοδος-εισοδος ηχου απο μητρικη ισως και αλλα αλλα δεν το εψαξα θα εκανα αναβαθμιση λιγο αργοτερα αλλα ηρθε και εδεσε τωρα. τι τροφοδοτικο και μνημη πειτε μου γιατι δεν εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 11, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2007 Aν ειχαν καει ολα αυτα δεν θα ανοιγε ο υπολογιστης. Επιπλεον για να σου προτεινει καποιος κατι θα πρεπει να πεις ποσα χρηματα θελεις να δωσεις αλλα και τα υπολοιπα μερη που θα απαρτιζουν τον υπολογιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinelopi1442169155 Φεβρουάριος 12, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 εχω γραψει τι θελω να παρω αυτα που θα κρατησω απο παλιο ειναι ενας σκληρος 80g cdrw dvd kai dvdrw η μνημη περιπου στα 250€ για τροφοδοτικο δεν ξερω 100-150€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 12, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Παρακαλώ να τελειώσει το παρόν thread εδώ.Εδώ είναι η ενότητα για επείγοντα περιστατικά μόνο.Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία,συμβουλευτικά περί επιλογής hardware...μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση ή να ανοίξεις νέο θέμα στην αντίστοιχη ενότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.