Jump to content

QX6700+DFI RD600

ThorLite

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply
Οταν ειδα την αποδειξη καταλαβα τη ακριβως ειχα κανει

Πάλι καλά που δεν άσπρισαν τα μαλιά σου μόλις είδες την απόδειξη! :044: :044: :044: :044:

Η DFI εχει οντως δυσκολο BIOS ποιο πολλες επιλογες δε εχω ξαναδει σε μητρικη θα το διασκεδασω..........LOL

Κωστα κανε μου μια χαρη και τρεξε wprime32m και 1024m σε οσα Mhz θελεις για αρχη , ωστε να παρουμε καμμια θεση !!!! Thanks ! :)

Και οταν βγαλεις ακρη με τις ρυθμισεις του Bios πες μας τη ρυθμισεις εκανες και γενικα τις παρατηρησεις σου. Καλη συνεχεια.

Σημερα πηρα μια ψυκτρα της προκοπης γιατι το Aura δεν την παλευε με τον QX6700.Πηρα μια Thermalright Ultra-120 ετσι ανετα πλεον τρεχω ortho στα 3.41GHz.H DFI εχει πολλες ρυθμισεις αλλα εχω την αισθηση οτι δε χρειαζεται να της πειραξεις κι ολες μεχρι τωρα κυριως εχω ασχοληθει με την CPU και το μονο που μου χρειαστηκε ηταν να πειραξω το FSB,multi και vcore.

3410orthoshv0.th.jpg

Χρειαζεται ενα fanaki στην περιοχη των mosfet γιατι δεν μπορουσα καν να ακουμπησω τη ψυκτρα τους και ειμαι με default vcore!!!!

picture361pc6.th.jpg

970 euro CPU σε κουτι τενεκε :033: :105: :098: To εφαγα λιγο με το dremel να χωρεσει και η ψυκτρα.....

picture362vc6.th.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.