Jump to content

Aποσυνδεσεις καθε 15 λεπτα

Aris137

Recommended Posts

Εχω συνδεση forthnet μεσω του δικτυου του ΟΤΕ!την απλη και πιο διαδεδομενη 768 adsl!Απο τον προηγούμενο Οκτώβριο εχω συνεχεις αποσυνδεσεις!Μερικες φορες οχι αλλα τις πιο πολλές και κυρίως τα απογεύματα καθε 15 λεπτα!Πηρα στον Οτε στην forthnet,εχω κανει formats,αλλαξα modems routers εχω κανει οσα ολα επρεπε για να διαπιστώσω αν το προβλημα ειναι απο μενα!Απ'τον οτε καναvε ελεγχο και η γραμμη φανηκε οκ!Ενας φιλος μου ειπε για ενα προγραμματaκι που σταματαει τις αποσυνδεσεις!Δεν ξερω αν ισχυει!Παιδια για μια ακομη φορα ζητώ την γνώμη σας!Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνωμη για το κουραστικο post!

Η forthnet τον τελαυταίο καιρό κάνει πολλά νερα και σε μένα. Ήδη αυτόν το μήνα είχα τρείς μεγάλες διακοπές στο Ιντερνετ και γενικά η ταχυτητά τους το μεσημέρι είναι αισχρή , χειρότερα και απο ISDN.

ε

Έχεις PSTN ή ISDN γραμμή;

Παρόμοιο πρόβλημα είχαν πριν μερικά χρόνια. Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε αλλά δεν ήταν μόνο το internet. Έχω γραμμή ISDN και το πρόβλημα ήταν στην καλωδίωση στο κουτί του ΟΤΕ. Τελικά μετά από επανηλλημένα παράπονα το έφτιαξαν.

Γενικά κάθε 10 - 15 λεπτά κοβόταν η γραμμή και αμέσως μετά συνδεόταν. Λόγω netmod όμως η τηλεφωνική γραμμή "κοβόταν" και τις περισσότερες φορές την ώρα που μιλούσα. (Άντε μετά να δικαιολογήσεις ότι δεν το έκλεισες κατάμουτρα :070: )

Και εγω εχω φαει με την Forthnet καποιες διακοπες πολυωρες. Ομως αιτια ηταν το dslam και οχι ο παροχος. Σε συνομιλια με το τμημα τεχνικης υποστηριξης με ενημερωσαν οτι υπαρχουν και αλλα ατομα με το ιδιο προβλημα. Σε μετεπειτα τηλεφωνικη επικοινωνια με το τεχνικο τμημα του Οτε επιβεβαιωσαν οτι το προβλημα οφειλεται στη δικη τους πλευρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.