noo_mercy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3, 2007 Να κάνω μια ερώτηση αυτές οι pci συσκευές που βρίσκουν το κάθε ελλατωματικό εξάρτημα κάνουν δουλειά?Να αγοράσω μια τέτοια??
noo_mercy Φεβρουάριος 5, 2007 Author #2 Φεβρουάριος 5, 2007 Τι έγινε ρε παιδιά δεν έχει αγοράσει κανένας τέτοια συσκευή?Απ' ότι έχω καταλάβει την βάζεις σε μια pci θύρα και με βάση κάποια led που έχει σου δείχνει που υπάρχει πρόβλημα....
jpavly Φεβρουάριος 5, 2007 #3 Φεβρουάριος 5, 2007 Εχω αγοράσει εγώ μία τέτοια.Με τους κωδικούς Post βγάζει ότι να ναι.Την έχω μόνο για να βλέπω αν η μητρική παίρνει όλα τα ρεύματα και αν διαβάζει BIOS.Αν είσαι τεχνικός για 15ε χαλάλι.
noo_mercy Φεβρουάριος 5, 2007 Author #4 Φεβρουάριος 5, 2007 Ευχαριστώ.Μέχρι τώρα δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα αλλά έρχεται αυτή η γαργαλημένη στιγμή που κάτι τέτοιο χρειάζεται.Ευχαριστώ για το reply
Stelaras Φεβρουάριος 5, 2007 #5 Φεβρουάριος 5, 2007 Με εχει διευκολυνει αρκετες φορες . Καταλαβαινεις αν εχεις προβλημα bios / cpu / ram ... Θελει λιγο εμπειρια αλλα θα την μαθεις συντομα.
masteroidz1442169105 Φεβρουάριος 5, 2007 #7 Φεβρουάριος 5, 2007 Εχω δει κατι σαν αυτο στο ebay. Δεν ξερω αν λεμε για την ιδια κάρτα.
vagsk1442169166 Φεβρουάριος 5, 2007 #8 Φεβρουάριος 5, 2007 Όσοι έχουν motherboard MSI δεν τη χρειάζονται. Υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα πάνω με led. Για βασικές βλάβες σίγουρα διευκολύνει πολύ.
cabrinha Φεβρουάριος 5, 2007 #10 Φεβρουάριος 5, 2007 Όσοι έχουν motherboard MSI δεν τη χρειάζονται. Υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα πάνω με led. Για βασικές βλάβες σίγουρα διευκολύνει πολύ.Αν η pci καρτα λειτουργει οπως αυτο της msi τοτε αξιζει. Εμενα πολλες φορες με γλυτωσε απο το ψαξιμο. Και απ' οτι βλεπω ολο και περισσοτερες μητρικες το υιοθετουν.
noo_mercy Φεβρουάριος 6, 2007 Author #11 Φεβρουάριος 6, 2007 Πήρα ένα καταναλωτικό από την τράπεζα και αγόρασα μια τέτοια κάρτα στην εξωφρενική τιμή των 8!!!!!!!!! ευρώ.Ελπίζω να μου κάνει γρήγορα απόσβεση!!!!;Ρ
geo_hal Φεβρουάριος 6, 2007 #12 Φεβρουάριος 6, 2007 Πήρα ένα καταναλωτικό από την τράπεζα και αγόρασα μια τέτοια κάρτα στην εξωφρενική τιμή των 8!!!!!!!!! ευρώ.Ελπίζω να μου κάνει γρήγορα απόσβεση!!!!;ΡΑπο πού την πήρες μπας και πάρουμε και μεις!!! :popworm:
Stefazer Φεβρουάριος 6, 2007 #13 Φεβρουάριος 6, 2007 Έχω και γω mobo MSI. Πως λειτουργεί αυτό ? πως μπορώ να βλέπω βασικές βλάβες στο σύστημα μου ?
noo_mercy Φεβρουάριος 6, 2007 Author #14 Φεβρουάριος 6, 2007 Από www.emarket.gr. Νομίζω παίζει άλλη μια στα 9,99
vagsk1442169166 Φεβρουάριος 6, 2007 #15 Φεβρουάριος 6, 2007 Έχω και γω mobo MSI. Πως λειτουργεί αυτό ? πως μπορώ να βλέπω βασικές βλάβες στο σύστημα μου ?Είναι η πατέντα με το bracket και τα 4 led στην πίσω μεριά του κουτιού. Συνήθως έχει και 2 USB μαζί. Ανάλογα με το αν ανάβουν κόκκινα ή κιτρινά τα 4 led κάνουν κάποιους συνδυασμούς οπότε και βλέπεις στο manual τι σφάλμα υπάρχει. Μετά το boot και τους ελέγχους είναι όλα κίτρινα πάντως. Αν κάνεις cold boot θα τα δεις που αλλάζουν χρώματα και συνδυασμούς. Σε πιο παλιά μοντέλα το συσκεκριμένο κόλπο υπάρχει αλλά δεν είναι σε bracket και είναι πάνω στην πλακέτα, οπότε χρειάζεται να ανοίξεις το κουτί για να δεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.