tonybros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Καλησπερα σε ολους. Προσφατα πηρα μια μητρικη gigabyte ga-k8nf-9 μαζι με εναν 3200+ (939). Ολα λειτουργουν πολυ καλα αλλα παρατηρω οτι η θερμοκρασια στο τσιπακι nf4 ειναι μεγαλη δηλαδη το αγγιζεις και καιει. Βεβαια σημειωνω οτι η ψυχτρα στο τσιπακι δεν εχει ανεμιστηρακι αλλα ειναι απλη ψυχτρα χρυσαφη χρωματος. Αντιθετος αυτο που βλεπω σε φωτογραφιες της εταιριας δειχνει κανονικα με ανεμιστηρακι (λετε να μου το αλλαξε ο μαγαζατορας και να με πιασανε μ@λ@κ@? γιατι και τα καλωδια που ειχε μεσα το κουτι δεν ηταν τα στρογγυλα αλλα τα κλασικα κατι που μου φανηκε παραξενο). Η ερωτηση μου ειναι απο τις εμπειριες σας εαν αυτες η θερμοκρασιες ειναι φυσιολογικες η οχι για το nf4 Ευχαριστω
fanisk Φεβρουάριος 2, 2005 #3 Φεβρουάριος 2, 2005 Επισης γιατι τα καλωδια ειναι normal κ οχι rounded??Καμια αλλη ελλειψη γενικα ειχες??Παντως με ενα 4*4 φανακι νομιζω λυνεται το προβλημα..ή με μια αλλη ψυκτρουλα για το nf4...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Φεβρουάριος 2, 2005 Αυτο που εχει το μικροπροβλημα λυνεται ευκολα λοιπον...Ασχετο...απο o/c σου εχει παει καλα?
tonybros Φεβρουάριος 2, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 2, 2005 ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας.Εκτος απο αυτα που ανεφερα ολα τα αλα ειναι ενταξει δεν λειπει τπτ Οσο για o/c δεν εχω κανει καμια κιηηση ακομη διοτι την εχω μονο απο το σαββατο και απο ψυξη εχω την μαμησια ψυχτρα ακομα
blade_pan Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Φεβρουάριος 6, 2005 τελικα ειδες καθολου πως παει στο o/c? Αν ναι τι ρυθμισεις εχεις κανει εδω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.