Εvo8-By-m-diox Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2007 Έχω ένα Big Problem...Το pc μου κάνει χρήση cpu 100%..Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω από τι ευθύνεται...Επομένως το σύστημα μου σέρνεται και αυτό που αναγκάζομαι να κάνω είναι center alt del και να το τερματίζω..Το θέμα είναι όμως ότι μετά από λίγο ξαναεμφανίζεται...Το αρχείο αυτό λεγε"Active Draw Road.exe"και όταν το σβήνω μέσα από το system του pc m μετά ξαναδημιουργείται...Έκανα και scan και repair και όλα...Και το άλλο prob(πολύ μικρό αλλα μπορεί να έχει σχέση)είναι ότι μόλις ανοίγω το "μοζιλα" μου πετάει μια δαφήμιση από τον explorer....Και γενικά τελευταία σέρνεται το pc μου...Και άμα κάνω download με program p2p δεν μπορώ να "ακοιξω" ούτε site ούτε να μπω msn γιατί μου λέει "Server not found"και μόλις το κάνω Pause είναι ok...
NGF Φεβρουάριος 2, 2007 #2 Φεβρουάριος 2, 2007 Δοκιμασες απο safe mode scan κτλ. Το google μολις ακουσε Active Draw Road.exe κοιτα τι πεταξε αν αυτο ειναι καποια χρησιμη πληροφορια http://www.google.gr/search?hl=el&q=Active+Draw+Road.exe&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=Δεν μιλαει για αυτο το αρχειο ακριβως αλλα απο οτι θα δεις δεν του πολυαρεσε και το Pc εχει συμπτωματα.
cabrinha Φεβρουάριος 2, 2007 #3 Φεβρουάριος 2, 2007 Eιναι αναμφισβητητα ιος ή κατι τετοιο. Και αφου πεταει και διαφημισεις...
Greek Φεβρουάριος 2, 2007 #4 Φεβρουάριος 2, 2007 Ναι , μαλλον είναι ιός ή κάτι έχει κολλήσει.Δοκίμασε μέσ αποτο regedit να βρεις πια καταχώρηση είναι και να την διαγράψεις...
aliendna511442169081 Φεβρουάριος 2, 2007 #5 Φεβρουάριος 2, 2007 Κάνε scan για ιούς με αυτό και για spyware με αυτό...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.