netman Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Τι παραπάνω προσφέρουν 2 κάρτες ήχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 σχεδον τιποτα!!!ή και τιποτα να μην σου πω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Φεβρουάριος 3, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 2??Γιατί 2?Μια δεν σου κάνει?Καταρχάς δεν ξέρω αν θα μπορούν να παίζουν και οι δύο μαζί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Μπορεί να τις βάλεις σε SLI :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 3, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 dj κολπα π.χ. μονιτορ στην μια και τα ηχεια στην αλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Φεβρουάριος 3, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 @ aristos87 @ bobi Θα δεις τι θέλω να κάνω! tnk bourla Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Φεβρουάριος 3, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αντε να δούμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Φεβρουάριος 3, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από Tsunami 2??Γιατί 2?Μια δεν σου κάνει?Καταρχάς δεν ξέρω αν θα μπορούν να παίζουν και οι δύο μαζί. Πιστεύω πως μπορούν και αν όχι δεν χάνω τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 3, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβληματο μόνο θέμα είναι μην προκύψει κανένα driver conflict.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Φεβρουάριος 3, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από spc θεωρητικά δεν υπάρχει πρόβληματο μόνο θέμα είναι μην προκύψει κανένα driver conflict.... Η μια είναι ενσωματωμένη AC97 και η άλλη είναι η sound blaster live 1024!Πως το βλέπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 3, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Δέν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα το έχω κάνει με AC97 on board και με 2 SB PCI 128Για έναν φίλο Wanna Be DjΑπλά πρέπει να βρείς και τις κατάλληλες εφαρμογες Link to comment Share on other sites More sharing options...
netman Φεβρουάριος 3, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από netcrawler Δέν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα το έχω κάνει με AC97 on board και με 2 SB PCI 128Για έναν φίλο Wanna Be DjΑπλά πρέπει να βρείς και τις κατάλληλες εφαρμογες οπως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 3, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 PC DJVirual DJ Είναι δύο απο αυτές Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Φεβρουάριος 3, 2005 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Εγώ σκεφτόμουνα να βάλω 5.1 Ηχεία στην ABIT μου, μιας και πέρνει... Και να βάλω και μια 4.1 Sound Blaster που έχω με 4.1 ηχεία επάνω...Απλά γίνετε να παίζουνε ταυτόχρονα και οι δύο τα ίδια από Windows Media Player ή Power DVD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 3, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Λαμπρο θα ανοιξεις disko? γουσταρωωωωωωωωωω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 3, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas Εγώ σκεφτόμουνα να βάλω 5.1 Ηχεία στην ABIT μου, μιας και πέρνει... Και να βάλω και μια 4.1 Sound Blaster που έχω με 4.1 ηχεία επάνω...Απλά γίνετε να παίζουνε ταυτόχρονα και οι δύο τα ίδια από Windows Media Player ή Power DVD? Δέν νομίζω πρέπει να το υποστιρίζει η εφαρμογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 3, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από netcrawler Δέν νομίζω πρέπει να το υποστιρίζει η εφαρμογή γιατι οχι? οι καρτες ηχου ξεχωριστα η καθε μιαθα παιρνει ηχο απο την εφαρμογη και θα δινεικαθε μια ξεχωριστα παλι, στα ηχεια που εχεις συνδεμενα?και αν εννοεις στο power dvd ας πουμε που εχει επιλογεςγια το τι συστημα ηχειων εχεις,τοτε δεν εχεις κανενα προβλημα!Αρχική απάντηση από DMylonas Εγώ σκεφτόμουνα να βάλω 5.1 Ηχεία στην ABIT μου, μιας και πέρνει... Και να βάλω και μια 4.1 Sound Blaster που έχω με 4.1 ηχεία επάνω...Απλά γίνετε να παίζουνε ταυτόχρονα και οι δύο τα ίδια από Windows Media Player ή Power DVD? τα προγραματα θα δινουν ηχο!το συστημα σου θα τον στελνει στις καρτες ηχου οι οποιες ειναι εγκατεστημενεςσε αυτο και ολα θα ειναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 3, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αν οι οδηγοί είναι σωστοί και δεν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις και δυο και τρεις και δεκατρεις κάρτες κάθονται σε ένα μηχάνημα. Από το control panel, sounds and audio... διαλέγεις ποιά θα είναι η default κάρτα για τις εφαρμογές που δεν έχουν επιλογή. Τα περισσότερα μουσικά προγράμματα βλέπουν ό,τι κάρτα και αν υπάρχει. Εγώ εδώ και χρόνια έχω δύο κάρτες στο μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 3, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ολα αυτα καλα, αλλα......αμα δεν υπαρχει πραγματικος λογοςδεν πιστευω πως χρειαζεται να ''πιασεις'' αλλη μια pci!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 3, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Καλά και αν είσαι κουφός δε χρειάζεσαι καν μια. Δε ξέρεις τις ανάγκες του καθενός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.