Jump to content

Αναζήτηση Κουτιού...

backgroundman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

λέω να πάρω ένα καινούργιο κουτί και αυτό που θέλω είναι να έχει 12cm ανεμηστήρες μπροστά και πίσω και επιπλέον να παίρνει κάθετα τους δίσκους

(όπως στα Lian-Li) έχετε να προτείνετε κάποιο (εκτός απο τα Lian-Li) ??

Ευχαριστώ πολύ.

Πόσα θέλεις να δώσεις?

Μέχρι το πολύ 200-250 ευρώ, αλλα θα προτημούσα να μη πάρω τόσο ακριβό κουτί για να πάρω και τίποτα άλλο...

Thermaltake Armor Junior (σε ασημι αν θες αλουμινιο αλλιως σε μαυρο)!Απιστευτο case,αθορυβο,πολυ καλη ροη αερα!Τωρα αν θες full tower κοιτα και το eureka παλι απο thermaltake!Γενικα βγαζει για μενα πολυ ωραια κουτακια!

Και γιατί όχι Lian Li?

Το Lian-Li είναι αρκετά ακριβό και ψάχνω μήπως βρώ κουτί που να παίρνει κάθετα τους δίσκους και να έχει 12cm fans πιο φτηνό απο το Lian-Li. Αν δεν υπάρχει τότε θα αρχήσω να σκέφτομαι μπας και πάρω Lian-Li.

Thermaltake Armor Junior (σε ασημι αν θες αλουμινιο αλλιως σε μαυρο)!Απιστευτο case,αθορυβο,πολυ καλη ροη αερα!Τωρα αν θες full tower κοιτα και το eureka παλι απο thermaltake!Γενικα βγαζει για μενα πολυ ωραια κουτακια!

Ωραία κουτάκια είναι τα ThermalTake αλλα δε παίρνουν κάθετα τους δίσκους...

Edit : Τώρα που το είδα το eureka παίρνει κάθετα τους δίσκους, αλλα μου φαίνεται αρκετά μικρό...

Ειστε σιγουροι οτι ειναι σωστο να δουλευουν οι δισκοι καθετα?

Ποια η διαφορά από το να δουλεύουν οριζόντια? Βασικά κάθετα εννοεί στον άξονα z όχι στον y!!! :)

Ειστε σιγουροι οτι ειναι σωστο να δουλευουν οι δισκοι καθετα?

Βασικά όταν λέω κάθετα, εννοώ οτι όπως βλέπεις το κουτί απο μπροστά να μη βλέπεις τη μικρή πλευρά του δίσκου αλλα τη μεγάλη. Δηλαδή τα καλώδια του δίσκου να είναι στο πλαϊνό του κουτιού...

Νομίζω οτι οι δίσκοι μπορούν να δουλεύουν σωστά όπως και να τους βάλεις.

Υπάρχουν servers που παίρνουν του δίσκους κάθετα, όπως εννοείς εσύ και πάλι δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Απ'όσο ξέρω μόνο αν τους βάλεις υπο γωνία μπορείς να έχεις πρόβλημα, αν και εγώ έχω ένα δίσκο υπο γωνία για 2-3 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα....

Για τσέκαρε και το NZXT Lexa. Αυτό αγόρασα προ ημερών προτιμώντας το από τα Armor(junior & full) και το Antec P180. Αλουμινένιο με 3 Χ 12" και 1Χ8" fans και ενσωματωμένο panel 3 ενδείξεων θερμοκρασιών.

Δες και κάποια reviews:

1. hardware-review.net

2. hardcoreware.net

3. cluboverclocker.com

4. pro-clockers.com

Το βρίσκεις περί τα €130 σε e-shop ή Μultirama.

• 2 weeks later...

Βρήκα στο Πλαίσιο το παρακάτω κουτί της Chieftec (BA-01)

το οποίο είναι full tower, παίρνει κάθετα τους δίσκους, έχει 2x12cm fans πίσω,

5x90cm fans στα πλαϊνά, αλλα δεν έχει fan στο μπροστινό μέρος.

Έχει 100 ευρώ, αλλα όπως το βλέπω είναι πολύ καλό για τα λεφτά του.

Πήγα σήμερα στο Πλαισιο στο Περιστέρι για να το δώ απο κοντά, αλλα δε το

βρίσκανε, δεν είχαν και internet για να τους το δείξω και θα ξαναπάω αύριο.

Ακολουθούν φωτογραφίες και περιμένω τα σχόλιά σας...

attachment.php?attachmentid=14623&stc=1&d=1171993326attachment.php?attachmentid=14624&stc=1&d=1171993326

attachment.php?attachmentid=14625&stc=1&d=1171993326attachment.php?attachmentid=14626&stc=1&d=1171993326

post-170-1442174585,5043_thumb.jpg

post-170-1442174585,5585_thumb.jpg

post-170-1442174585,6306_thumb.jpg

post-170-1442174585,7064_thumb.jpg

Aρκετα καλο κουτι και value for money. Αν το βρεις παρε το και θα μεινεις πληρως ευχαριστημενος.

Καλά αυτό το θηρίο μονο 100ευρώ κανει???? Πολύ ωραίο φαίνεται και μια χαρά ειναι τα λεφτά του. Προσωπικά δεω λέει για μένα να δεινεις πολλά πολλά για αυτα.... (Ασε που μπορείς να φτιάξεις κατι και μόνος σου;) )

Βρήκα στο Πλαίσιο το παρακάτω κουτί της Chieftec (BA-01)

Πολύ καλό αυτό το κουτί και value for money, όπως είπαν και οι προηγούμενοι.

Αν θέλεις να δώσεις παραπάνω χρήματα θα σου προτείνω το Stacker της υπογραφής μου.

Το έχω δύο μήνες και είμαι απόλυτα ιακονοποιημένος. Πολύ όμορφο - αλλά αυτά είναι γούστα - άπλετους χώρους, καλή ροή αέρα, 12άρια fans και αθόρυβο.

Αυτο το κουτάκι εχω και μπορώ να πω οτι βολέυει αφάνταστα. Τώρα πια η κάθε επέμβαση στο εσωτερικό του κουτιού δεν με γεμίζει "παράσημα" aka κοψίματα και γρατζουνιές. Ειναι θεόρατο και εχει καλή ροή αέρα αν κρίνω απο το αποτέλεσμα!

κι εγώ αυτό σου προτείνω.

Εχω την προηγούμενη εκδοση η οποία είναι λίγο πιο μικρη στο βάθος και το μοντάρω για να βάλω μέσα 2 κυκλώματα υδρόψυξης (1χ240 εχτρεμε ψυγειο, 1χ120 εχτρεμε ψυγείο 2 αντλίες)

Στιβαρή κατασκευη,ευχρηστεία, και πολλά άλλα πλεονεκτήματα.

Μοναδικό μειονέκτημα (προσωπική γνώμη) είναι το πορτάκι που πρέπει να ανοιγοκλέινεις για να έχεις πρόσβαση στισ 5,25 συσκευες (DVD,panel,...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.