squid Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 .1. Παιδια, τι ειναι προτιμοτερο, να ανεβει η συχνοτητα της CPU οσο πιο ψηλα μπορει με κοστος στη συχνοτητα της RAM, ή να ανεβουν μαζι στις ταυτοχρονες μεγιστες δυνατες συχνοτητες τους εις βαρος της μεγιστης συχνοτητας της CPU? 2. Eπίσης, ειναι αναμενόμενη η πτωση απο τα 240 ΜΗz της RAM με Opteron 146, στα 225 MHz με Χ2 4400+ λογω διπλου πυρηνα, ή τα "χαμενα" MHz μπορουν να ανακτηθουν παλι με καποιο τροπο? 3. Τι περιιπου max σταθερο OC θα μπορουσα να περιμενω για Χ2 4400+ (110w) με max Volt 1.4 και τις Samsung UCCC μου (PC3200)? Ψυξη αερα AC Freezer 64 Pro , Μητρικη ASRock 939SLI32. 2600 σταθερα ειναι πολυ αισιοδοξο νουμερο ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 1.Αν κατάλαβα καλά μιλάς για Α64 με imc.Οπότε λίγα ΜHz μνήμης μπορείς να τα χαραμίσεις προκειμένουν να παίξεις τον επεξεργαστή ψηλότερα.Αν γίνεται και με διαιρέτη δεν έχεις μεγάλη διαφορά(ανάλογα τον διαιρέτη).2.Αυτό είναι θέμα Imc.Δε νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να τα πάρεις πίσω.Παίξε με τα strength..3.2600@1.4v είναι κάπως δύσκολο πιστεύω,αλλά δεν αποκλείεται.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 ναι ΑΜD 64. δηλαδη αν καταλαβα καλα παιζει σε τι ποιοτητας IMC θα πεσει κανεις , οπως με τις διαφορές στο ΟC μεταξυ ιδιων CPU ? Thanksνα ξερω δηλαδη περιπου τι ειναι εφικτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αν η διαφορα o/c απο 1:1 και του διαιρετη ειναι μικρη,εννοειται καλυτερα το 1:1,αν εχεις μνημες που δεν πανε τοσο η IMC που δεν παει τοσο πανω με 1Τ και o/c τοτε παιξε οπωσδηποτε με διαιρετη και 1Τ.Με 1.42 ημουν εγω στα 2600,οταν μπηκε διπλο ψυγειο πηγα λιγο πιο πανω,αν και τα Μιcron -5B D λενε οτι πανε τρελα πανω,εγω μαλλον επεσα σε μπανανες η δεν τα συμπαθει η μητρικη επομενως επεξα με διαιρετη (στην υπογραφη το συστημα),βεβαια τα μαξ στις μνημες ειναι 236MHz 1T αλλα τοτε ζοριζα πολυ τον CPU (λογω ρευματος 10*285) για μικρο κερδος (εχανα και το 1Τ στα 237 τις μνημες με DDR333),προτιμησα τα MHz στο CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.