Chaleas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2007 Καλησπερα σας.Θελω να ρωτησω πια η διαφορα μεταξυ Athlon 64 X2 3800+ Dual Core και Athlon 64 X2 3800+ Dual Core 65W . Τι ειναι δηλαδη αυτο το 65W?Σε tray εκδοση και οι 2 εχουνε την ιδια τιμη αλλα δεν ξερω ποια η διαφορα τους και αν καποιος απο τους 2 ειναι καλυτερος απο τον αλλον.Οποιος μπορει ας μου λυσει την απορια.Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 H διαφορά έχει να κάνει με την κατανάλωση.Σε απόδοση δεν έχω βρει κάποια ουσιαστική διαφορά μ'αυτά που διαβάζω στο νετ.Αυτοί οι 3800+ υπάρχουν..http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/Default.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Φεβρουάριος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 H διαφορά έχει να κάνει με την κατανάλωση.Σε απόδοση δεν έχω βρει κάποια ουσιαστική διαφορά μ'αυτά που διαβάζω στο νετ.Αυτοί οι 3800+ υπάρχουν..http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/Default.aspxΕπειδη δεν το κατεχω και τοσο πολυ το αθλημα ο αλλος επεξεργαστης στα ποσα δουλευει δηλαδη?Και ποιο ειναι καλυτερο?Το 65W η το αλλο?Να σαι καλα για την γρηγορη απαντηση σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Η μονη διαφορα ειναι στην καταναλωση. Και φυσικα ο 65αρης ειναι καλυτερος απο τον 89αρη (χαμηλοτερες θερμοκρασιες και καταναλωση ρευματος). Απ' οτι ειδα στο λινκ υπαρχει και 35αρης!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Φεβρουάριος 1, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 να σαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Αν δεν σ'ενδιαφέρει το oc,τότε σε συμφέρει η πιο μικρή κατανάλωση.Όπως μπορείς να δείς οι 3800+ έχουν βγεί σε 3 εκδόσεις (πάντα για ΑΜ2 μιλάμε)..35w,65w,89w.Bάσει λογικής ο πρώτος δουλεύει στις ίδιες συχνότητες με λιγότερο ρεύμα(το αναφέρει και στα details),άρα θα έχει καλύτερο ocability(αν σ'ενδιαφέρει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Φεβρουάριος 1, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Δεν ασχολουμε προσωπικα με o/c αλλα απο την στιγμη που εχουνε ιδια τιμη και μαλιστα κατα 1€ φτηνοτερος ο 65αρης γιατι να παρω τον αλλον?(αν ειναι ο αλλος 35αρης) Που ξερεις?Μπορει να αρχισω να ασχολουμε και με o/c!!!Edit: Μπερδευτηκα.Στην αρχη λες οτι αν δεν με ενδιαφερει το oc τοτε να προτιμησω την μικρη καταναλωση.Και μετα λες οτι η μικροτερη καταναλωση εχει καλυτερο oc ability.Αρα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 AΝ τον βρείς πάρ'τον χαλαρά.Πρόσεξε μόνο γιατί κυκλοφορούν και 939 ακόμη..δεν ξέρω ποιόν θές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Φεβρουάριος 1, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 AΝ τον βρείς πάρ'τον χαλαρά.Πρόσεξε μόνο γιατί κυκλοφορούν και 939 ακόμη..δεν ξέρω ποιόν θές!sAM2 θελω.Αυριο θα το παραλαβουνε σε ενα καταστημα στην θεσσαλονικη.Γιατι λες ομως χαλαρα να τον παρω?Ειναι καλυτερος?Μου θυμιζω--> Γιατι μαμα αυτο?Γιατι μαμα εκεινο? :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 1, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 939 κατω απο 89w (watt) δεν υπαρχουν. Καποιος μπερδευτηκε, δεν ξερω ποιος αλλα το θεμα ειναι απλο, οσο λιγοτερα watt τοσο το καλυτερο : περισσοτερο ΟC, λiγοτερη ζεστη, λιγοτερη καταναλωση ρευματος (για παραδειγμα απο τα 110 W του δικου μου 4400+ στα 35w του 3800+ απελευθερωνει αρκετο ρευμα ωστε να μπορεσω να κανω SLI xωρις να χρειαστει να αλλαξω τροφοδοτικο) Mικρη διαφορα τιμης μεταξυ 65w και 35w ? βουρ για τον 35 δεν το συζηταμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Φεβρουάριος 1, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 sAM2 θελω.Αυριο θα το παραλαβουνε σε ενα καταστημα στην θεσσαλονικη.Γιατι λες ομως χαλαρα να τον παρω?Ειναι καλυτερος?Μου θυμιζω--> Γιατι μαμα αυτο?Γιατι μαμα εκεινο? :033:Λέω χαλαρά να τον πάρεις,γιατί είναι θεωρητικά καλύτερος,χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οτι θα είναι σίγουρα πιο καλός σε σχέση με τους πιο ενεργοβόρους.Μην ανησυχείς για τις ερωτήσεις,γι'αυτό υπάρχουν τα fora.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 1, 2007 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Κρινοντας παντως απο τον δικό μου low-voltage 4600+ εχεις καλε πιθανοτητες για καλα ρολόγια με λιγο ρευμα.(ο δικος μου πχ εχει τα 2870Mhz με 1,42 volt)Σε καθε περιπτωση μόνο και μόνο η καλύτερη θερμική συμπεριφορα ειναι λόγος για να τον προτιμήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 1, 2007 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Συνηθως το λιγοτερο ρευμα ειναι και σε οc και σε μη oc καταστασεις καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Φεβρουάριος 1, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Kαι μια πληροφορια θα ηθελα.Ο επεξεργασης που λεμε τοσην ωρα με τα 65W ειναι συμβατος με την μητρικη Asus M2NPV-VN,on board VGA, SocketAM2? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Φεβρουάριος 1, 2007 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Είναι, (αλλά πολύ κακώς κοιτάς την συγκεκριμένη. m2c) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Φεβρουάριος 1, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Είναι, (αλλά πολύ κακώς κοιτάς την συγκεκριμένη. m2c)Γιατι?Υπαρχει κατι καλυτερο με καρτα γραφικων ενσωματομενη και με 73€?Αν ναι πειτε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Φεβρουάριος 2, 2007 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 δεν ξέρω ρε παιδιά...λιγότερο ρεύμα με ίδιες επιδόσεις ? ποιος ο λόγος τότε να βγάλουν 3 εκδόσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Φεβρουάριος 2, 2007 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 δεν ξέρω ρε παιδιά...λιγότερο ρεύμα με ίδιες επιδόσεις ? ποιος ο λόγος τότε να βγάλουν 3 εκδόσεις ?Γιατι το θέμα καταναλωση μετραει πολύ στις μέρες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaleas Φεβρουάριος 2, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Να κανω ακομη μια χαζη ερωτηση?Οταν λεμε "Tray" τι ενοουμε?Γιατι στις φοτογραφιες δειχνει σκετο τον cpu ενω στην "Box' εκδοση δειχνει το κουτι.Δινουνε δηλαδη τον επεξεργαστη στο χερι? :101: Το τιληγουν σε εφημεριδα?:070: Το κουτι εκτος απο τον ανεμιστηρα τι αλλο περιεχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 2, 2007 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 εκτος του οτι η καταναλωση ειναι σημαντικη οικονομικα στις μερες μας (συσκευη καταναλωσης περιπου 350 watt εν λειτουργια σε μονιμη βαση) οπως ειπα και πριν μπορει ακομη και να οδηγησει σε περαιτερω εξοδα αγορας τροφοδοτικου οποτε ειναι μονο λογικο οτι ειναι σημαντικος παραγοντας Oi εκδοσεις χαμηλοτερης καταναλωσης ιδιων επεξεργαστων ειναι συνηθως ιδιου πυρηνα ή αυτούσιοι επεξεργαστες για φορητους υπολογιστες οπου δεν χρειαζεται να εξηγηθει παλι ποσο σημαντικη ειναι η καταναλωση ρευματος και η θερμοκρασιακη συμπεριφορα. Tray ειναι επεξεργαστες ολοιδιοι με τους box χωρις ομως τη συσκευασια (κουτι, manual, αυτοκολλητο λογοτυπο, εντυπο εγγυησης κλπ) και την ψυκτρα. Προοριζονται κανονικα, απο οτι ξερω. για system builders, δηλαδη χονδρικη εταιρική πωληση (ΟΕΜ) και ερχονται απλα στη πλαστικη προστατευτικη τους θηκη (που εχουν και μεσα στην box εκδοση) gege? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.