Jump to content

20pin τροφοδοτικό σε 24pin mobo

Chaleas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σας.Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνω στην περίπτωση όπου έχω ένα τροφοδοτικό με 20pin καλώδιο τροφοδοσίας της mobo και η mobo που παρήγγειλα είναι με 24pin.Το τροφοδοτικό είναι καινούριο "γιαυτο" η περίπτωση να ξαναπάρω άλλο με 24pin δεν υπάρχει.Ευχαριστώ πολύ

Εψαξα για adaptora στο πλαισιο (οπου εκανα και την παραγγελεια της mobo) αλλα δεν βρηκα.Γνωριζει κανεις αν εχει?

δεν βρηκα κατι στο σαιτ του παντως.αν κανεις ενα τηλ σιγουρα θα μαθεις.

Να σαι καλα

Edit: Ξενερωμα... Δεν εχουν μου πανε.Και μαλιστα ειπανε οτι δεν υπαρχει σκετος ανταπτορας... γκρρρρ.... τεσπα.θα ψαξω να βρω απο κανενα καταστηματακι της περιοχης.Να στε καλα και παλι

αν εχεις επωνυμο τροφοδοτικο με αρκετη ισχυ,δεν υπαρχει θεμα.

και χωρις ανταπτορα ολα θα ειναι οκ.σε περιπτωσεις extreme o/c τοτε μπορει να εχεις προβλημα σταθεροτητας..

μια ματια στο manual της μητρικης ισως σε βοηθησει.π.χ. εγω εχω ενα antec 480w 20pin και επαιζε κανονικα 1 χρονο σε dfi ultra d(που ηθελε κ καλα 24pin) με τσιτα ρευματα σε μνημες-cpu..μολις παρελαβα μια abit ab9 και στο manual λεει ξεκαθαρα οτι η μητρικη παιζει κ με 20pin psu ,αρκει να εχει αρκετη ισχυ..

αν εχεις επωνυμο τροφοδοτικο με αρκετη ισχυ,δεν υπαρχει θεμα.

και χωρις ανταπτορα ολα θα ειναι οκ.σε περιπτωσεις extreme o/c τοτε μπορει να εχεις προβλημα σταθεροτητας..

μια ματια στο manual της μητρικης ισως σε βοηθησει.π.χ. εγω εχω ενα antec 480w 20pin και επαιζε κανονικα 1 χρονο σε dfi ultra d(που ηθελε κ καλα 24pin) με τσιτα ρευματα σε μνημες-cpu..μολις παρελαβα μια abit ab9 και στο manual λεει ξεκαθαρα οτι η μητρικη παιζει κ με 20pin psu ,αρκει να εχει αρκετη ισχυ..

ειναι 400Watt το τροφοδοτικο μου.Θα εχω προβλημα?Προσπαθω να κατεβασω το manual απο το site της μητρικης εδω και μιση ωρα αλλα κολαει.Να σαι καλα

προφανως και ενα νουμερο(400W) δε λεει κατι απο μονο του..πες μας ποιο ακριβως τροφοδοτικο εχεις και γενικα τι περιλαμβανει το συστημα σου..

επισης ο ανταπτορας δεν νομιζω οτι προσφερει καποια επιπλεον τροφοδοσια σε κατι που χωρις ανταπτορα,8α μεινει ξεκρεμαστο.ειναι πιο πολυ για να κουμπωσει πιο ευκολα κ για αισθητικους λογους..(παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος..)

Αν ειναι ετσι τοτε τι να το κανω?Γκομενα θα του βρω? :) Δεν θυμαμαι μαρκα τροφοδοτικου αλλα δεν ειναι και απο τα καλυτερα της αγορας.Το κομπιουτερ μου αποτελειτε απο:

Mobo: Gigabyte GA-M55plus-S3G me on board vga

CPU: AMD Athlon 64x2(sAM2) 3800 (2.0 GHz)

RAM: SuperTalent 1GB DDR-2 667MHz CL5

HDD: Western Digital 250GB Sata-2 (7200rpm, 16MB Cache)

Υπαχει ενα site οπου βαζεις τι περιεχει το κομππιουτερ και σου λεει τι τροφοδοτικο χρειαζεσαι.Το γνωριζει κανεις?

ΥΓ.Ελπιζω με αυτα που σου πα οτι εχω να μην εχω προβημα και με τροφοδοτικο

Να σαι καλα

Το τροφοδοτικο δεν το εχω μπροστα μου αυτην την στιγμη και δεν μπορω να σου πω.Και μωλις ακυρωσα την παραγγελια μου(και να δω τι θα παρω τωρα) απο το πλαισιο γιατι αρχισανε τα μου-του-σου κτλ κτλ.Αρα εχω χρονο να ψαξω για ανταπτορα.Να στε καλα

επισης ο ανταπτορας δεν νομιζω οτι προσφερει καποια επιπλεον τροφοδοσια σε κατι που χωρις ανταπτορα,8α μεινει ξεκρεμαστο.ειναι πιο πολυ για να κουμπωσει πιο ευκολα κ για αισθητικους λογους..(παρακαλω διορθωστε με αν κανω λαθος..)

Ε, οχι και για ομορφια ο ανταπτορας!!:046:

Είπαμε να βάλουμε κανένα plexi στο κουτι για ομορφια..

Σιγουρα ειναι γιανα κανει δουλεια.

Φιλε chaleas και γω το ιδιο προβλημα ειχα και για αυτο πηρα τον ανταπτορα που εχει το HAC και ολα καλα.Κανενα προβλημα, οπως θα δεις και απο την υπογραφη μου.Μη μασας και αγορασε το, αν το χρειαζεσαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.