kender Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Αγόρασα ένα κουτί chieftecκαι είχε μία θέση για ανεμηστήρα 90 mm στο παράθυρο αλλά δεν έχω βρεί κανέναν με led που θέλω να βάλω στο παράθυρο.Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ τέτοιο ανεμηστήρα??(Ελλάδα)Αν δεν υπάρχει πάλι σκέφτηκα να πάρω το πλαίσιο από έναν 90mm και να "κολλήσω" πάνω έναν 80.... δε ξέρω τι να κάνω????? ?????
Qlim4X Φεβρουάριος 2, 2005 #2 Φεβρουάριος 2, 2005 για κοιταεδω εχει σε οτι διαμετρο θες και με διαφορα χρωματα σε λεδς θα σου προτινα αυτα που ειναι σε μπλε
Qlim4X Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Φεβρουάριος 2, 2005 σου λεω και σε αλλα διαμετριματα ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 το ποιο κινο και οραιω παντος ειναι το μπλε και αμα βρεις πουθενα και σε UV
Spyrious Φεβρουάριος 5, 2005 #6 Φεβρουάριος 5, 2005 Για άλλο χρώμα εκτός μπλέ δύσκολα θα βρείς σε 90mm.Μπορείς να κάνεις την εξής μαγκιά όμως.Την υπάρχουσα τρύπα να την μεγαλώσεις και να βάλεις 120άρη ανεμηστήρα που υπάρχει σε μεγαλύτερη ποικιλία χρωμάτων και κάνει και λιγότερο θόρυβο.Ψάξε στην checkmate.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.