Reptile64 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2007 Εχω Evga 680i και αυτες τις μνημες αλλα στο BIOS δεν μου τις αναφερει ως SLI ready. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους αλλα τιποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakos1442169075 Φεβρουάριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Που δηλαδη να στο γραψει αυτο???Αμα γραψει οτι εχουν epp το ιδιο ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 Κανονικά το γράφει μέσα στο bios της EVGA.SLI memory detected.Αλλά άν το EPP φαίνεται μέσα στα Windows ... και δουλεύουν αυτά τα settings ... δέν έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 1, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2007 ουτε το ΕΡΡ δεν μου βγαζει, στο CPU-Z τουλαχιστον Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakos5861 Απρίλιος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 εγώ πήρα 4g από αυτές την μια 1 αναγνωρίζει σαν 800-SLI της άλλες 3 τις αναγνωρίζει σαν 667 απλές κατόπιν τηλεφωνήματος στο ΠΛΑΊΣΙΟ μου ήραν να της πάω για test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Απρίλιος 1, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 τις δικες μου όταν τις πρωτοέβαλα μου τις χρόνισε μονο του στα 667, από το πλαίσιο μου είπαν να τις πάω για αντικατάσταση, να δω ποτε θα μπορέσω να πάω θεσσαλονίκη όμως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakos5861 Απρίλιος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 το ίδιο "επατια" και εγώ πήρα 4G την μια την αναγνωρίζει σαν 800SLI τις άλλες 3 σαν 667 απλές μετά από τηλ μου είπαν να της πάω για test:074:πείραξες τίποτα στην μητρική???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Απρίλιος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2007 Ρε παιδια αν οι μνημες ειναι "κατασκευαστηκα" οι ιδιες τοτε μ'ενα απλο flashαρισμα στο spd τους θα τις δει κανονικα σαν sli ready κ.τ.λ.Στο forum υπαρχουν παιδια που μπορουν να σας βοηθησουν.Σε καποιο αλλο thread εχει ειπωθει και ο τροπος που γινετε το flashαρισμα.Για ψαξτε λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Απρίλιος 23, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2007 Ωραια, ξερει λοιπον κανεις τι γινεται με αυτο το φλασαρισμα? Ποιος θα μας δωσει τα φωτα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.