Jump to content

OCZ SLI 1066 2GB

Reptile64

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω Evga 680i και αυτες τις μνημες αλλα στο BIOS δεν μου τις αναφερει ως SLI ready. Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? Εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους αλλα τιποτα!

Κανονικά το γράφει μέσα στο bios της EVGA.

SLI memory detected.

Αλλά άν το EPP φαίνεται μέσα στα Windows ... και δουλεύουν αυτά τα settings ... δέν έχεις πρόβλημα.

• 1 month later...

εγώ πήρα 4g από αυτές την μια 1 αναγνωρίζει σαν 800-SLI της άλλες 3 τις αναγνωρίζει σαν 667 απλές κατόπιν τηλεφωνήματος στο ΠΛΑΊΣΙΟ μου ήραν να της πάω για test

τις δικες μου όταν τις πρωτοέβαλα μου τις χρόνισε μονο του στα 667, από το πλαίσιο μου είπαν να τις πάω για αντικατάσταση, να δω ποτε θα μπορέσω να πάω θεσσαλονίκη όμως..

το ίδιο "επατια" και εγώ πήρα 4G την μια την αναγνωρίζει σαν 800SLI τις άλλες 3 σαν 667 απλές μετά από τηλ μου είπαν να της πάω για test:074:

πείραξες τίποτα στην μητρική????

Ρε παιδια αν οι μνημες ειναι "κατασκευαστηκα" οι ιδιες τοτε μ'ενα απλο flashαρισμα στο spd τους θα τις δει κανονικα σαν sli ready κ.τ.λ.

Στο forum υπαρχουν παιδια που μπορουν να σας βοηθησουν.

Σε καποιο αλλο thread εχει ειπωθει και ο τροπος που γινετε το flashαρισμα.

Για ψαξτε λιγο.

• 3 weeks later...

Ωραια, ξερει λοιπον κανεις τι γινεται με αυτο το φλασαρισμα? Ποιος θα μας δωσει τα φωτα του?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.