unseen Φεβρουάριος 3, 2005 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Well done! Ωραιο σκορ! Το πιο εντυπωσιακο ειναι που πηγες τις bh τοσο ψηλα με το msi. Μπραβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Φεβρουάριος 3, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Sei grande, complimenti. Il Winchester e abastanza forte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilgreco1974 Φεβρουάριος 3, 2005 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Pραγματικα πολυ καλο fsb...εχεις ψυξει και το chipset;σε ροταω γιατι εχω φαει τα νιατα μου και δεν μπορω να ανεβω σε fsb με 166/200 divider...το μεγιστο που μου δινει ειναι 265:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Φεβρουάριος 3, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από unseen Well done! Ωραιο σκορ! Το πιο εντυπωσιακο ειναι που πηγες τις bh τοσο ψηλα με το msi. Μπραβο! θεμα τυχης εχει καταντησει αυτο με το MSI. συνηθως τα παλια board πανε καλα με τα BH, απο οτι εχω δει! πολυ καλο το score!!! τωρα ειμαι αναγκασμενος να κανω 26 για να ξεχωρισω ( :hehe: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΔΑ Φεβρουάριος 3, 2005 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αρχική απάντηση από ilgreco1974 [Σήμερα, στις 11:35] Pραγματικα πολυ καλο fsb...εχεις ψυξει και το chipset;σε ροταω γιατι εχω φαει τα νιατα μου και δεν μπορω να ανεβω σε fsb με 166/200 divider...το μεγιστο που μου δινει ειναι 265:p και εκει νερο 3 βαθμους Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΔΑ Φεβρουάριος 3, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 οσον αφορα patched/unpatched, εδω οι λεπτομερειεςunpatched patched Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.