Jump to content

nvidia 6600

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ποιά η φυσιλογική θερμοκρασία για μια nvidia 6600(οχι gt απλή)?

με το pc wizard 2007 μου βγάζει 63 βαθμούς μετά απο παιχνίδι.είναι φυσιολογική?αν όχι ποια ψύκτρα προτείνεται μέχρι 20€?

Δεν ειναι η καλυτερη θερμοκρασια αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Δεν αξιζει γι αυτη την καρτα να δωσεις λεφτα για ψυκτρα.

ναι αλλα απο τότε που ανέβηκαν οι θερμοκρασίες ώρες ώρες το σύστημα είναι πολυ αργο

Bγαλε προσεκτικα την ψυκτρα, καθαρισε την και βαλε και λιγη παστα καινουργια. Οπως ειπα το θεωρω λαθος να χαλασεις λεφτα για μια τετοια καρτα.

Εγω νομιζω οι θερμοκρασιες ειναι ακριβως οπως θα επρεπε για μια 6600.

Μην παρεις ψυκτρα τζαμπα λεφτα ειναι.

Στους 65 βαθμους επαιζε η δικια μου.

GT βεβαια, αλλα και με τα χαρακτηριστικα της απλης μην νομιζεις οτι θα εχουν καμια χαωδη διαφορα.

Γύρω στους 53 οC idle και στους 63 οC full load και η δική μου. Είναι GT όμως.

Αυτο που σου πρότειναν και οι άλλοι... βάλε thermal paste. Η δική μου είχε silicon paste και όπως ήταν αναμενόμενο ζεσταινότανε. Αντικαταστάθηκε άμεσα με AS5 :023:

ποια thermal paste προτείνεται?αν γινεται θέλω μια ποικιλία τιμών....

Νομίζω ότι όταν αναφερόμαστε σε thermal paste το μυαλό μας πάει σχεδόν πάντα στην Artic Silver. Είναι η πρώτη εταιρεία που έφτιαξε πάστα βασισμένη σε ασήμι. Μετά ακολούθησαν και άλλοι αλλά όπως και να το κάνουμε κάτι παραπάνω ξέρει ο πρωτοπόρος.

Νομίζω ότι μπορείς εύκολα να προμηθευτείς από το πλαίσιο την συγκεκριμένη. Το σωληνάριο επαρκεί για αρκετές χρήσεις (>10) και η τιμή είναι πραγματικά ευτελής.

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26174032&product=679100

Απλα προσεξε να μην βαλεις μεγαλη ποσοτητα. Ελαχιστη ισα να μην φαινεται το τσιπακι. Διαφορετικα μπορει να εχεις και χειροτερα αποτελεσματα.

Σωστό.

Υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες στι Internet για την artic silver.

Χονδρικά για την κάρτα γραφικών, αφού δεν έχει heatspreader, πρέπει να χρησιμοποιήσεις μικρή ποσότητα πάστας (περίπου στο μέγεθος 2 κόκκων ρυζιού θα έλεγα) και να την απλώσεις με μια μικρή σπάτουλα ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα και να φτιάξει ένα ισόπαχο στρώμα.

ρε παιδιά συγνώμη...αλλά γιατί να μην αξίζει να βάλει ψύκτρα? ....αν ο άνθρωπος δε θέλει να πάρει άλλη κάρτα (η άλλο pc) για τον επόμενο καιρό μπορεί να βάλει μια ψυκτρούλα zalman ...εγώ είδα διαφορά 15 βαθμούς...στην δικιά μου (υπογραφής)

Την έχω και εγώ αυτή. Είναι πράγματι πολύ καλή αλλά είναι αρκετά τσιμπημένη ως ψύκτρα. 25-30€ δεν τα δίνεις έτσι άσκοπα. Είναι σημαντικό πόσο αν σκεφτείς τι διαφορά έχουν μεταξύ τους σε κάθε κατηγορία οι κάρτες γραφικών.

Καλύτερα να βάλει λίγη πάστα που και θα του μείνει για επεξεργαστές και άλλα συστήματα ψύξης με 6€ παρά να ξεπαραδιαστεί για κάτι που μελλοντικά μπορεί να αλλάξει. Με την κατρακύλα των τιμών τα 30€ μετά απο μερικούς μήνες μπορούν καλύτερα να ξοδευτούν ως το μισό ίσως κόστος αναβάθμισης κάρτας γραφικών.

Ακριβως. Σε ενα μηνα σιγουρα θα μπορεσει με 60ε να βαλει μια καρτα δυο φορες καλυτερη απο αυτη που εχει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.