simboy Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2007 Παίδες και πάλι γειάPLEASE πείτε μου τι να κάνωΜπαίνω από τη δουλειά ίντερνετ και έχω και msn Εδώ και μια δυό μέρες δεν μπορώ να μπω ίντερνετ και μου βγάζει error 80072 Πάω στο help και μου λέει να καθαρίσω το cahce secyrity Εντωμεταξύ υποψιάζομαι ότι μας βάλαν φραγή στη δουλειά να μη μπορούμε να μπούμε msn Πως μπορώ αυτό να το ανακαλύψω ? Εχω το super cleaner στο pc για να καθαρίζω τα history cookies κτλπΕχει όμως και ένα που λέει ERASE THE CACHE και έχει μέσα 5.145 filesΝα το καθαρίσω και αυτό ή θα δημιουργήσω πρόβλημα σε όλο το δίκτυο ? Είμαι λίγο άσχετος με αυτά Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Για να δεις εάν έχεις internet κάνε ένα ping στο site του ΟΤΕ ->Start -> run -> cmd (enter) -> ping www.ote.grΕάν δεις μήνυμα λάθους, δεν έχεις internet, εάν όχι, έχεις.Για msn, μπορεί να σου έχουν κλείσει την πόρτα, μπορεί να έχει πρόβλημα το msn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιανουάριος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Για να δεις εάν έχεις internet κάνε ένα ping στο site του ΟΤΕ ->Start -> run -> cmd (enter) -> ping www.ote.gr Εάν δεις μήνυμα λάθους, δεν έχεις internet, εάν όχι, έχεις.Για msn, μπορεί να σου έχουν κλείσει την πόρτα, μπορεί να έχει πρόβλημα το msn. Internet έχω γιατί από τη δουλειά γράφω τώρα Το msn με προβληματίζει Επίσης αν κάνει να σβύσω με το supercleaner το cache γιατί θορυβήθηκα τώρα μη τυχόν και βλέπουν τι γράφω που πάω κτλπ Ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranger Ιανουάριος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 το πιο πιθανό είναι να έχουν κλείσει την πόρτα.λογικά θα μπορείς να μπεις από εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Ιανουάριος 30, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Το δοκίμασα και αυτό τίποτα Αλλά οκ μη σας απασχολώ στα κατεπείγοντα για αυτό Απλά θορυβήθηκα μη τυχόν και βάλαν φραγή στο msn Τώρα να βάλαν φραγή και να μη μπαίνω ούτε από το web msn ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 12, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Να πω απλά ότι όντως βάλαν φραγή στο μσν Το παραδέχτηκε ένας υπάλληλος εδώ έχουν βάλει φραγή (μέσω δικτύου)Πως μπορώ ρε παιδιά να μπω στο msn ? ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ web msn δεν είναι επιτρεπτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Φεβρουάριος 12, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Bρες καποιον προξυ (www.boredatschool.com νομιζω ειναι ενας) και μπες στη σελιδα του web messenger. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 12, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Bρες καποιον προξυ (www.boredatschool.com νομιζω ειναι ενας) και μπες στη σελιδα του web messenger.Πήγα στη σελίδα αλλά δεν ξέρω τι να κάνωΔηλαδή πως λειτουργεί αυτό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simboy Φεβρουάριος 12, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2007 Πήγα εδώ http://www.surfnolimit.com/ που διάβασα σε ένα ξενόγλωσο φόρουμ αλλά πάλι μου έβγαλε φραγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.