Jump to content

p4 prescott 3.0 ghz

crio

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρεται.

Θα ήθελα να μάθω ποια η λογική θερμοκρασία για τον επεξεργαστή μου?

Η θερμοκρασίες που δίνει το speedfan είναι σε full load 45C σε 1600~ αρα πολυ silent λειτουργεία και πιστεύω ότι είναι πραγματικοί γιατί αν μπω στα bios η μητρική μου δίνει θερμοκρασίες άρα έχει αισθητήρες.αν ανεβάσω τον επεξεργαστή στα 3.4 πόσο θα πρέπει να βγάζει?

intel p4 530 prescott 3.00ghz-2x512 (200mhz)ram 1:1- ASROCK 775i65G - 2x80gb hd(1 maxtor +1 seagate),thermaltake CL-P0086 BEETLE 4 IN 1 4000+ ψύκτρα,geforce 6600(256mb)-SUNBEAM TRIO SILVER/BLACK WINDOW

ευχαριστώ προκαταβολικά

Εμένα στα 3,2 μου δίνει 90-95, νορμάλ πάντα. Στο πλαίσιο τότε που το 'χα πάρει και το 'χα δει μου αλλάξαν επεξεργαστή (είπαν) και μετά που έκανε πάλι τα ίδια μου είπαν ότι φταίνε οι αισθητήρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν το 'ψαξα και ιδιαίτερα, αφού είμαι ακόμα στην εγγύηση και OC δεν το σκέφτομαι...

Επίσης είχα ακούσει ότι οι πρέσκοτ τις ανεβάζουν τις θερμοκρασίες αρκετά...

kyr_soronas έγραψε:
presHOT με 35 βαθμούς μόνο ??!?! ...σε idle???

με αριστη ροη αερα στο κουτι και AS5 εγω ειχα 32 και φουλ 55 και τωρα ο πρεσχοτ -οπως αναφερεται- με υδροψυξη μου δουλευει στους 0 αρα γινεται αν ολα πανε τελεια!:098: (god bless 11)

DidicolA έγραψε:
με αριστη ροη αερα στο κουτι και AS5 εγω ειχα 32 και φουλ 55 και τωρα ο πρεσχοτ -οπως αναφερεται- με υδροψυξη μου δουλευει στους 0 αρα γινεται αν ολα πανε τελεια!:098: (god bless 11)

Eβγαλες το ψυγείο στο μπαλκόνι?

Ή στην καταψυξη?

:115:

:046:

Μπορει η υδροψυξη να κατεβασει τοσο πολυ? Μπορει να παει και κατω απο το μηδεν? Δεν ηξερα οτι κανει τοσο καλη δουλεια.

Σε καμία περιπτωση δε μπορει η αερόψυξη η το νερο να κατεβασει τη θερμοκρασια κατω απο τη θερμοκρασια περιβάλλοντος.

Εκτος και αν στο τανκ εχεις βαλει παγακια.

αρα οι 0 βαθμοι που αναφερει ο φίλος δεν ειναι πραγματικοι.

panoc έγραψε:
Σε καμία περιπτωση δε μπορει η αερόψυξη η το νερο να κατεβασει τη θερμοκρασια κατω απο τη θερμοκρασια περιβάλλοντος.

Εκτος και αν στο τανκ εχεις βαλει παγακια.

αρα οι 0 βαθμοι που αναφερει ο φίλος δεν ειναι πραγματικοι.

Βασικά με τα παγακια δεν ξερω αν ειναι και ασφαλές.Μου εχει μεινει ενα cpu

στο χέρι ετσι απο υγροποιήση:022:

εγω παλι δεν ειχα προβλημα, καλο ειναι οταν το κανεις αυττο να εχεις ενα ανεμηστηρα με δυνατο air-flow να κτυπα το μπλοκ πραληλα με τη μητρικη ωστε να αποφευγεις την υγροποίηση.

soulclaimer έγραψε:

Ή στην καταψυξη?

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ κτλ κτλ κτλ...

ρε παιδία σε 0 βαθμούς δούλευα τον Ρ3 σλοτ με πελτιέ...μερικές φορές πήγαινε και πίο κάτω !! :087:

soulclaimer έγραψε:

Ή στην καταψυξη?

"KAI ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ"....

Το block του 11 όταν το πιάνω είναι παγωμένο οποτε δεν εχει σφαλμα η μετρηση της P5W DH αφου του συστηματος η θερμ. ειναι 25 και οντως ειναι πραγματικη!

Οσο για τους μειον οντως το ψυγειο ηταν στο μπαλκονι μια νυχτα που εκανε ψ@λ@κρυο:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.