xatzaras Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 Λοιπον εψαχνα στα warez ξερεις(μην φαμε και κανα μπαν απο τον (αντμινιστρειτορ)...απο δω και περα αρχιζει ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας...ενω στο σταρτ απ εδειχνε το σπαιγουερ ντοκτορ να δουλευει κανονικα τελικα τζιφος δεν το ειχα κανει ον ...με αποτελεσμα 9 μερες τωρα να εχω εναν νταιλερ της νετβιζιον...Τον ξηλωσα ενταξει(θα με πειτε επρεπε να βαλεις αντιβαιρους κτλ κτλ,ξερω)Το θεμα ειναι τωρα μηπως ερθει κανας λογαριασμος τρελος?Εχω adsl Βεβαια πρεπει να πω οτι στον Υπολογιστη εχω μοναχα συνδεδεμενο το router telinous(εκεινη την κινεζικη παντοφλα που δινει ο χουβαρντας οτε)...το καλωδιο του τηλεφωνου απο το ρουτερ το χω συνδεσει στο νετμοντ(το οποιο ΔΕΝ ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη)...Τιθεται ζητημα να χρεωθηκα?:087: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whiteyez1442169121 Ιανουάριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Κλήσεις δεν μπορούν να γίνουν απο dsl γραμμή οπότε μη φοβάσαι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzaras Ιανουάριος 29, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 και ας εχω την τηλεφωνικη γραμμη απο το router στο νετμοντ?Προφανώς no problem...το router εννοείς δεν καλεί ...και ας το σύνδεσες με το netmont σωστά?thnx πάντως με ανακούφισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 Εισαι 100% καλυμενος. Μην ανησυχεις. Μονο με pstn και isdn συνδεση θα την πατουσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xatzaras Ιανουάριος 29, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2007 ευχαριστω... ανακουφιση γιατι εβλεπα το καλωδιο απο το ρουτερ να συνδεεται με το νετμοντ και το τηλεφωνικο καλωδιο σε ενα (spliter τα λενε?) και επαθα ενα μινι αμοκ,λεω θα εκανε κληση !!!αλλα οκ....Να σαι καλα....θεσσαλονικη φορεβερ THNX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.