Jump to content

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΜΕ DIALER? NAI H OY?

xatzaras

Recommended Posts

Λοιπον εψαχνα στα warez ξερεις(μην φαμε και κανα μπαν απο τον (αντμινιστρειτορ)...απο δω και περα αρχιζει ενα σεναριο επιστημονικης φαντασιας...ενω στο σταρτ απ εδειχνε το σπαιγουερ ντοκτορ να δουλευει κανονικα τελικα τζιφος δεν το ειχα κανει ον ...με αποτελεσμα 9 μερες τωρα να εχω εναν νταιλερ της νετβιζιον...

Τον ξηλωσα ενταξει(θα με πειτε επρεπε να βαλεις αντιβαιρους κτλ κτλ,ξερω)

Το θεμα ειναι τωρα μηπως ερθει κανας λογαριασμος τρελος?

Εχω adsl Βεβαια πρεπει να πω οτι στον Υπολογιστη εχω μοναχα συνδεδεμενο το router telinous(εκεινη την κινεζικη παντοφλα που δινει ο χουβαρντας οτε)...το καλωδιο του τηλεφωνου απο το ρουτερ το χω συνδεσει στο νετμοντ(το οποιο ΔΕΝ ειναι συνδεδεμενο στον υπολογιστη)...Τιθεται ζητημα να χρεωθηκα?:087:

ευχαριστω... ανακουφιση γιατι εβλεπα το καλωδιο απο το ρουτερ να συνδεεται με το νετμοντ και το τηλεφωνικο καλωδιο σε ενα (spliter τα λενε?) και επαθα ενα μινι αμοκ,λεω θα εκανε κληση !!!αλλα οκ....Να σαι καλα....θεσσαλονικη φορεβερ

THNX

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.