Jump to content

ψυκτρα για core 2

tester21

Recommended Posts

Tuniq Tower και sonic tower ειναι ισως οι καλυτερες.Υπαρχει και μια της skythe αλλα δεν θυμαμαι ονομα.

οι stock ψήκτρες για core2δυο πως είναι? efficient, κάνουν πολύ λίγο κανονικό θόρυβο σε load?

Για stock συχνότητες έχω ακούσει ότι την παλεύουν, επειδή οι C2D δέν ψήνονται σαν τους παλιούς P4.

Για stock συχνότητες έχω ακούσει ότι την παλεύουν, επειδή οι C2D δέν ψήνονται σαν τους παλιούς P4.
Και για OC δεν πάνε άσχημα. Εγώ τον δικό μου 6600 από τα 2.4 τον έχω στα 3.3 και παίζει μιά χαρά.

κ παροτι ειναι ιδιες ψυκτρες οπως στους p4 δεν κανουν πλεον τοοοσο θορυβο

αληθεια,αν παρεις τον 4300 tray 160ευρω κ παρεις και μια φτηνη,πχ την scythe SAMURAI Z REV.B + 30ευρω,συνολο=190 ευρω,αξιζει τα παραπανω 15 ευρω σε σχεση με τον 4300 box (175ευρω) και τη μαμα ψυκτρα?

αληθεια,αν παρεις τον 4300 tray 160ευρω κ παρεις και μια φτηνη,πχ την scythe SAMURAI Z REV.B + 30ευρω,συνολο=190 ευρω,αξιζει τα παραπανω 15 ευρω σε σχεση με τον 4300 box (175ευρω) και τη μαμα ψυκτρα?

Νομίζω πως ναι ..

Εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστιμένος με την "μαμά"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.