tzibiboss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28, 2007 γεια σας παιδιά. μετά απο λίγο καιρό ολοκλήρωσα και εγω την αγορά της υδρόψυξης. οταν λοιπόν την έστηνα μου ήρθε η ιδέα να κρυώσω το νερό μεσα στο κύκλωμα. (όλο αυτό το αναφέρω απλά για να βοηθήσω, μη γνωρίζοντας αν κάποιος το έχει ξανακάνει και χώρις να θέλω να προσβάλω κάποιον). είχα λοιπόν ενα θερμοηλεκτρικό ψύκτη νερου απο τον οποίο έβγαλα το δοχείο και το πρόσθεσα στο κυκλωμα της ψύξης. εδω εχω κάνει μια ελεεινή ζωγραφιά:004: και μερικές φότο. να αναφέρω οτι με σκέτη την υδρόψυξη ειχα idle 38 βαθμους και τώρα 30 και σε full load 47 και τώρα 42. βεβαια το σύστημα αυτό πιστευω οτι έχει πολλές ακομα δυνατότητες γιατι το συγκεκριμένο έχει μικρό peltier και η ψύξη της ζεστής του μέριας δεν είναι πολυ καλή(29 ευρώ απο το μαρινοπουλο). πιστεύω με λιγο μεράκι καποιος μπορέι να φτιάξει αυτοσχέδιο tank με peltier πολυ αποδοτικό. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Ιανουάριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Καλοριζικο το συστηματακι ψυξης σου!Tο θεμα του peltier oντως εχει πολυσυζητηθει!Αντε να σουμε τωρα κανενα αποτελεσμα με τον FX σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 28, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 Μπράβο φίλε μου..να ξέρεις πως όταν αυτοσχεδιάζεις κι έχεις μεράκι πάντα το αποτέλεσμα ενθουσιάζει.Αυτό φαίνεται εδώ και στην πράξη..keep cooling! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzibiboss Ιανουάριος 28, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2007 ευχαριστώ παιδιά. οι θερμοκρασίες αυτες που σας είπα ειναι με τον fx στα 2.8 απο 2.6. πάντος με την αεροψύκτρα ουτε 10mhz δεν ανέβαινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.