Jump to content

Περί Hwbot..ιδέες και προβληματισμοί!

deadlock7

Recommended Posts

Αν είναι το 1ο μπορεί, γιατί το ανέβασε πριν 20 μέρες.

Αν είναι το 2ο δε γίνεται, καθώς πέτυχε το απότελεσμα αυτό με SS και με 150 mhz παραπάνω από μένα..

Άντε κάντε κάτι, γιατί θέλω να τον φάω.Τον έχω δει που ποστάρει στο xtremesystems και έχει την 1η θέση και στα 2 Superpi.

Θα γούσταρα να τον φάω με το νεράκι, έστω και σε 1 bench..:033:

Θα κερδίσεις κάποια ms με τα παρακάτω "tweaks":

1) Τρέξε το σε Windows Vista Ultimate SP1 x64

2) Πρωτού τρέξεις το bench κάνε copy έναν φάκελο με ένα μεγάλο αρχείο ( 2GB ) σε έναν άλλο δίσκο, και έπειτα πάλι copy το ίδιο αρχείο από τον άλλο δίσκο στον δίσκο που το είχες αρχικά ( δηλαδή copy from C to D, and copy from D to C ) και μετά από 5 second αφού τελειώσει το 2ο copy process ξεκίνα το benchmark.

3) Σφίξε τα memory timings σου ( αν θες βοήθεια δώσε details για το ποιό memory kit έχεις, και ποιά timings έχεις available για να ρυθμίσεις manually στο BIOS ) [ το memset δεν παίζει σε Phenom ε? ή έχω μείνει πίσω ? ]

4) Κλείσε τον explorer, και τρέξε τo wPrime σε realtime priority.

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply
Θα κερδίσεις κάποια ms με τα παρακάτω "tweaks":

1) Τρέξε το σε Windows Vista Ultimate SP1 x64

2) Πρωτού τρέξεις το bench κάνε copy έναν φάκελο με ένα μεγάλο αρχείο ( 2GB ) σε έναν άλλο δίσκο, και έπειτα πάλι copy το ίδιο αρχείο από τον άλλο δίσκο στον δίσκο που το είχες αρχικά ( δηλαδή copy from C to D, and copy from D to C ) και μετά από 5 second αφού τελειώσει το 2ο copy process ξεκίνα το benchmark.

3) Σφίξε τα memory timings σου ( αν θες βοήθεια δώσε details για το ποιό memory kit έχεις, και ποιά timings έχεις available για να ρυθμίσεις manually στο BIOS ) [ το memset δεν παίζει σε Phenom ε? ή έχω μείνει πίσω ? ]

4) Κλείσε τον explorer, και τρέξε τo wPrime σε realtime priority.

Του εχω κανει εντατικο αλλα η κατι δεν κανει καλα η δεν δουλευουν στους καινουργιους επεξεργαστες τα tweaks:033: :033:

Mεχρι και maxmem εχει δοκιμασει.

stealth

• 1 month later...

Λοιπόν κοίταγα 1 αποτέλεσμα πρόσφατα στο wprime και έχω προβληματιστεί τρελά.

Τη στιγμή που έχω δοκιμάσει ό,τι υπάρχει, βγάζω με πολύ κόπο 10.750.

http://www.overclockers.gr/vbull/showpost.php?p=443659

Βρήκα λοιπόν ένα post από άλλο Έλληνα που έχει την 1η θέση για τον Phenom 9850 me 10.684.

To κουλό είναι ότι στα πάντα είναι πιο κάτω από μένα.Λιγότερα Mhz, μικρότερο fsb και πιο χαλαρά ram timings.

Το άλλο που προσπαθώ να καταλάβω είναι γιατί βγάζει άλλες πληροφορίες το Wprime για αυτόν και άλλες για μένα.Σε αυτόν λέει CPU0, και δεν αναφέρει το code Name ούτε το FSB, memory και άλλα..

Το link με το αποτέλεσμά του είναι το:

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=789700.

Μπορεί κάποιος να δει τα 2 αποτελέσματα να μας πει τι παίζει?

• 3 months later...
  • 9 months later...

Τι εγινε ρε παιδια...ετσι που τα κανανε στο hwbot τωρα εχασα 100 ποντους.:(

Πως λειτουργει τωρα?Αξιζει να benchαρω ολους αυτους τους παλιους επεξεργαστες?Πως δινονται οι ποντοι?

stealth

Καλή Χρονιά στην ομάδα μας.

Αφού έγινε και αυτό (να πάμε πάλι 1η θέση) .... μέχρι και την Αγιά Σοφιά παίρνουμε πίσω :001:

Αντε να δούμε και στην πράξη πώς δουλεύει το νέο σύστημα βαθμολογίας.

Μπάς και μου έρθει πάλι όρεξη ... να μπεντσάρω στα κυβικά μου.

Oσο περοσσοτερο το ψαχνω τοσο πιο πολυ μπερδευομαι...πως γινεται να παιρνω global points στο wPrime 32M με εναν Celeron 440 s775?

stealth

Γιατί πλέον υπάρχουν διαφορετικές global κατηγορίες.

Δέν είναι μία γενική .... αλλά ξεχωριστές για μονοπύρηνους,διπύρηνους ... κλπ ... κλπ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.