Jump to content

Περί Hwbot..ιδέες και προβληματισμοί!

deadlock7

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply
http://www.hwbot.org/hardware.compare.do?type=cpu&id=1502_1&id=1652_1&id=1741_1&id=919_1&id=1665_1&id=1743_1&id=1740_1

Γενικευμένο reference υπολογιστικής γενικότητας :p

Καλο αλλα χρειαζεσαι περισσοτερα bench γιατι δινει λαθος αποτελεσματα,στο PiFast σου βγαζει δευτερο τον Core i7 Extreme 965 καθως εχει μονο τρια αποτελεσματα αλλα αν κοιταξεις τα αντιστοιχα τρια πρωτα του Ε8600 θα δεις οτι εχουν 5+" διαφορα υπερ του Ε8600.

stealth

Χτες βράδυ έβαλα VISTA Home Premium και ενώ στο wprime κάτι έκανε, στο Pcmark05 έχω πρόβλημα.

Έχω την 1.2 και το εγκτέστησα μια χαρά.

Με το που κάνω κλικ να ξεκινήσει, κολλάει στο logo και δε γίνεται τίποτα.

Δεν κολλάει το pc και δε βγάζει κάποιο μήνυμα.

Απλά δεν ξεκινάει ποτέ.

Καμιά λύση??

Επανέρχομαι στο θέμα του Wprime.

Παιδιά δεν μπορεί να μην παίζουν tweaks καθώς έβαλα VISTA, έχω τελικιάσει τα timings, έχω σίγουρα πιο πολλά mhz και παρόλαυτα βγάζω χ,85 όταν ο επόμενος έχει χ,78.

Κάτι σίγουρα κάνει ο άλλος παραπάνω...

Δεν καταλαβαίνω πώς βάζει τις θέσεις το hwbot.

Έκανα score 10.748 στο wprime και στην 3η θέση είχε από πριν κάποιον με 10.750 και αντί να με βάλει στην 3η, με έβαλε στην 4η...

Δηλαδή τι θέλει για την 3η?

10.740 ακριβώς??

Μηπως μετραει η παλαιοτητα του σκορ ?

Μηπως κερδιζει αυτος που εχει τα χαμηλοτερα ρολογια για το δεδομενο σκορ ?

Νομίζω χαμηλότερα ρολόγια κερδίζουν σε περίπτωση ισοβαθμίας... μου έχει τύχει κανα-δυο φορές... αλλά αφου ο viper έκανε καλύτερο σκόρ... έπρεπε να είναι 3ος:017:

Βαριέμαι να βρω το result page τώρα, αλλά λογικά είναι ισοπαλία ( στο score ) λόγω του rounding που κάνει το HWbot ( το 10.748 το κάνει 10.75 ), οπότε μετά η μάχη δίνεται lower clocks = higher rank.

Βαριέμαι να βρω το result page τώρα, αλλά λογικά είναι ισοπαλία ( στο score ) λόγω του rounding που κάνει το HWbot ( το 10.748 το κάνει 10.75 ), οπότε μετά η μάχη δίνεται lower clocks = higher rank.

Και η μεγάλη ******* είναι που οι περισσότεροι δε βάζουν screenshot αλλά κάνουν submit μέσα από το πρόγραμμα και δεν έχεις έτσι ιδέα για το σύστημα του άλλου..Ούτε για το ακριβές score που έκανε και τι διαφορά έχεις..

Και η μεγάλη ******* είναι που οι περισσότεροι δε βάζουν screenshot αλλά κάνουν submit μέσα από το πρόγραμμα και δεν έχεις έτσι ιδέα για το σύστημα του άλλου..Ούτε για το ακριβές score που έκανε και τι διαφορά έχεις..

Έχει μπόλικα flaws το HWbot, αλλά τι να κάνουμε.

Και το wPrime είναι ένα από τα καλυτερα παραδείγματα.

Μεγάλες διαφορές στα αποτελέσματα ανάλογα την έκδοση, ανεξήγητα γρηγορότερο σε πιο "αργή" mobo.

Το rounding έπρεπε πάντως να γίνεται στο 4ο ψηφίο αν υπάρχει.

Είναι μεγάλη βλακεία το να βγάζεις εσύ 10.746/7/8 και να ισοδυναμείς με τον άλλο που έβγαλε 10.750.

Μικρή η διαφορά αλλά εδώ είναι η μαγεία του benching.

Μηπως μετραει η παλαιοτητα του σκορ ?

Μηπως κερδιζει αυτος που εχει τα χαμηλοτερα ρολογια για το δεδομενο σκορ ?

Αν είναι το 1ο μπορεί, γιατί το ανέβασε πριν 20 μέρες.

Αν είναι το 2ο δε γίνεται, καθώς πέτυχε το απότελεσμα αυτό με SS και με 150 mhz παραπάνω από μένα..

Άντε κάντε κάτι, γιατί θέλω να τον φάω.Τον έχω δει που ποστάρει στο xtremesystems και έχει την 1η θέση και στα 2 Superpi.

Θα γούσταρα να τον φάω με το νεράκι, έστω και σε 1 bench..:033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.