Jump to content

Περί Hwbot..ιδέες και προβληματισμοί!

deadlock7

Recommended Posts

Εκτός από αυτό που έγραψε ο hipro5 παραπάνω (Vista οπωσδήποτε)

Το wprime θέλει κατά κύριο λόγο

α)Ταχύτητα cpu

β)Μεγάλο fsb

Τα σφιχτά timings δέν δίνουν κάτι ιδιαίτερο.

Επίσης συνήθως τον καλύτερο χρόνο τον βγάζουμε όταν το τρέχουμε για πρώτη φορά αμέσως μετά το μπουτάρισμα στα Win ... και χωρίς να έχουμε τρέξει κάτι άλλο πρίν.

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply
Εκτός από αυτό που έγραψε ο hipro5 παραπάνω (Vista οπωσδήποτε)

Το wprime θέλει κατά κύριο λόγο

α)Ταχύτητα cpu

β)Μεγάλο fsb

Τα σφιχτά timings δέν δίνουν κάτι ιδιαίτερο.

Επίσης συνήθως τον καλύτερο χρόνο τον βγάζουμε όταν το τρέχουμε για πρώτη φορά αμέσως μετά το μπουτάρισμα στα Win ... και χωρίς να έχουμε τρέξει κάτι άλλο πρίν.

Ρε 'συ Τάσο έχεις δίκιο! Τώρα που το ξαναδιάβασα ******α έγραψα! το ακριβώς αντίθετο ήθελα να πώ! Καλά που το διάβασες προσεκτικότερα απ ότι το έγραψα εγώ:)

Διορθώνω: Το Wprime όσο μεγαλύτερη ταχύτητα cpu με χαλαρά timings μνήμης, SuperPi και Pifast όσο ψηλότερα η μνήμη με σφιχτά timings κι ας είσαι χαμηλότερα στην ταχύτητα της cpu. Sorry αν μπέρδεψα κάποιον...:105:

Ρε 'συ Τάσο έχεις δίκιο! Τώρα που το ξαναδιάβασα ******α έγραψα! το ακριβώς αντίθετο ήθελα να πώ! Καλά που το διάβασες προσεκτικότερα απ ότι το έγραψα εγώ:)

Διορθώνω: Το Wprime όσο μεγαλύτερη ταχύτητα cpu με χαλαρά timings μνήμης, SuperPi και Pifast όσο ψηλότερα η μνήμη με σφιχτά timings κι ας είσαι χαμηλότερα στην ταχύτητα της cpu. Sorry αν μπέρδεψα κάποιον...:105:

Το post 233 το διάβασες??:087:

Εσύ διάβασες τα post 231 & 236 ?

:046:

Vista rule in wprime.

Tάσο δε σε καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό.Εγώ είπα ότι ο stelaras έχει δίκιο για τον τύπο ότι έτρεξε το wprime σε vista και είπα και ότι άκουσα και τον Hipro.

Έγραψα κάπου ότι τα Vista δεν κάνουν?:087: :087:

Παιδιά... όλοι συμφωνούμε, μη γίνει παραξήγηση εξ'αιτίας μου:) ... viper, ναί τα διάβασα επιπόλαια στην αρχή και έγραψα αυτό που ήθελα να πώ/ρωτήσω λάθος και το διόρθωσα ευτυχώς λόγω του post του Τάσου... No problem... Αυτό με τα vista και εγώ δεν το έχω παρατηρήσει αλλά για να το λένε τα παιδιά σίγουρα ισχύει...:)

Tάσο δε σε καταλαβαίνω γιατί το λες αυτό.Εγώ είπα ότι ο stelaras έχει δίκιο για τον τύπο ότι έτρεξε το wprime σε vista και είπα και ότι άκουσα και τον Hipro.

Έγραψα κάπου ότι τα Vista δεν κάνουν?:087: :087:

Παρανόηση ... νόμιζα ότι ακόμη έψαχνες την αιτία που έβγαζε ο άλλος μεγαλύτερο σκόρ...το οποίο είναι προφανές λόγω Vista.

... και είπα να σε τσιγγλήσω λίγο ... μπάς και σε ψήσω να στήσεις Vista και να τους πάρεις το σκάλπ :046:

Παιδιά πάω να ανεβάσω ένα Cpuz και ενώ έχω σώσει το αρχείο κανονικά, με το που πάω να το κάνω validate μου βγάζει 1 άδεια σελίδα με το μήνυμα:

File not authorized

Τι παίζει?Γιατί δεν το παίρνει??

προχθές πήγα να ανεβάσω ένα αποτέλεσμα και μου είπε οτι έχω παλιά έκδοση cpu-z οπότε απο την 1.47 κατέβασα την 1.48 και το έτσι το πήρε... να είναι κάτι τέτοιο και το δικό σου;

Είναι το VID του CPU, όχι η πραγματική τάση

Σε μένα δείχνει το vcore και όσο βάζω στο BIOS δείχνει περίπου το ίδιο και το Cpuz.Πώς γίνεται σε αυτόν να βγάζει το VID??

Παιδιά πάω να ανεβάσω ένα Cpuz και ενώ έχω σώσει το αρχείο κανονικά, με το που πάω να το κάνω validate μου βγάζει 1 άδεια σελίδα με το μήνυμα:

File not authorized

Τι παίζει?Γιατί δεν το παίρνει??

Για κάποιο λόγο το validation file σου δεν έχει extension ( κατάληξη ).

Κάνε το rename και βάλε στο τέλος .cvf κατάληξη και μετά ξαναδοκίμασε, θα δουλέψει ;)

Για κάποιο λόγο το validation file σου δεν έχει extension ( κατάληξη ).

Κάνε το rename και βάλε στο τέλος .cvf κατάληξη και μετά ξαναδοκίμασε, θα δουλέψει ;)

Το βρήκα τελικά τότε που ψαχνόμουν.

Thanks πάντως

Γιατι τρωγεσαι με τα ρουχα σου,τι θελεις να κανεις?:)

stealth

Τι τι θέλω να κάνω?Να τον περάσω θέλω!!:033:

Τα πρωτα bench με Core i7 Extreme 965 ανεβηκαν στο hwbot,ωρα να δουμε τι μπορουν να κανουν πραγματικα.

Core i7 Extreme 965-> http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_1740

Core 2 QX9770 (3.2Ghz)-> http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_1502

Core 2 E8600 (3.33Ghz)-> http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_1652

Μονο στο wPrime τα παει καλλιτερα για την ωρα.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.