Jump to content

Περί Hwbot..ιδέες και προβληματισμοί!

deadlock7

Recommended Posts

...και επίσης διόρθωσε όλα τα αποτελέσματα ... γιατί δέν έχεις P4 2.8A (αυτός ήταν με 21 multi & fsb 133)

Εσύ έχεις P4 2.8 E (14x200)

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Εχεις λαθη ακομη.

Το πρωτο wPrime πρεπει να το βαλεις στον σωστο επεξεργαστη,δηλ.στον P4 2.8Ghz E (HT).

Και το δευτερο wPrime ειναι σε λαθος κατηγορια,αποκλειεται να εχεις κανει 1h 1min 54sec 500ms σε wPrime 32m.

Aυτο ειναι wPrime 1024m,πρεπει να το σβησεις και να το ξανανεβασεις στο wPrime1024m.

stealth

post-7559-1442175093,0944_thumb.jpg

Εχεις λαθη ακομη.

Το πρωτο wPrime πρεπει να το βαλεις στον σωστο επεξεργαστη,δηλ.στον P4 2.8Ghz E (HT).

Και το δευτερο wPrime ειναι σε λαθος κατηγορια,αποκλειεται να εχεις κανει 1h 1min 54sec 500ms σε wPrime 32m.

Aυτο ειναι wPrime 1024m,πρεπει να το σβησεις και να το ξανανεβασεις στο wPrime1024m.

stealth

το έφτιαξα! θα πάρω κανένα βαθμό παραπάνω?

· Hidden
Hidden

τι πρέπει να κάνω για να βάλω το HWBOT στην υπογραφή μου? το δοκιμάζω και λέει invalid url!

έχασα ένα πόντο:( αλλά θα προσπαθήσω να αναιβάσω την κάρτα μου για να μαζέψω τίποτα!

αλλά θέλω λίγη βοήθεια

Μιά χαρά τα πάς.

Ακόμη και αυτοί οι 2 πόντοι που έδωσες στην ομάδα μας ... είναι σημαντικοί.

Καλή συνέχεια.

Μιά χαρά τα πάς.

Ακόμη και αυτοί οι 2 πόντοι που έδωσες στην ομάδα μας ... είναι σημαντικοί.

Καλή συνέχεια.

εύχαριστώ! αν κλοκάρω και την κάρτα μου θα μαζέψω κι άλους!

Για δοκίμασε να κάνεις εγγραφή και στο hwbot forum ... μπάς και φταίει αυτό για την υπογραφή.

Eγω μολις το εκανα και δουλευει μια χαρα,κοιτα την υπογραφη μου εχει δυο τωρα.

stealth

έβαλα το δικό σου και δουλεύει μια χαρά

post-9653-1442175093,5217_thumb.jpg

Πηγαινε στο hwbot στην υπογραφη σου και τσεκαρισε το κουτακι με την υπογραφη που θελεις για να κανει refresh μηπως και κατι τρεχει εκει.

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.