Jump to content

Περί Hwbot..ιδέες και προβληματισμοί!

deadlock7

Recommended Posts

Ρε παιδιά τα χθεσινά μου αποτελέσματα δεν είχαν μπεί σωστά (μαλλον γιατι ειχα αλλαξει κωδικό απο οτι κατάλαβα)

Παρατήρησα οτι πρέπει να ανεβάζεις και εκει την φωτογραφία.Σωστά?

signature.img?iid=54757

Αυτο ισχυει? Ειμαι πανω απο το excellent ?!?!?!?!

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply
  • 4 months later...
Ειδατε τις νεες υπογραφές του hwbot?

Tην εχω αλλαξει εδω και αρκετες ημερες αλλα αυτο που λεει εδω"It updates every day you visit hwbot, or submit a result",δεν λειτουργει.

stealth

• 2 weeks later...
Εντάξει,το έφτιαξα.

Δεν το εφτιαξες,μολις βαζεις τον κερσορα επανω θα πρεπει να μπορεις να κανεις κλικ και θα σου ανοιγει την σελιδα "Duncan1's benchmark profile" στο hwbot.

Πηγαινε στο hwbot(πρεπει να κανεις login πρωτα)μετα πηγαινε εκει που λεει Identification και μετα πιο κατω στο opions,θα σου ανοιξει πεντε επιλογες εσυ πηγαινε και κανε κλικ στην signature.

Κανε copy ολο το url εκει που λεει Forum code και μετα paste στην υπογραφη σου εδω.

stealth

Δεν το εφτιαξες,μολις βαζεις τον κερσορα επανω θα πρεπει να μπορεις να κανεις κλικ και θα σου ανοιγει την σελιδα "Duncan1's benchmark profile" στο hwbot.

Πηγαινε στο hwbot(πρεπει να κανεις login πρωτα)μετα πηγαινε εκει που λεει Identification και μετα πιο κατω στο opions,θα σου ανοιξει πεντε επιλογες εσυ πηγαινε και κανε κλικ στην signature.

Κανε copy ολο το url εκει που λεει Forum code και μετα paste στην υπογραφη σου εδω.

stealth

ΣΕ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αργότερα.

Το κάνω και μου βγάζει invalid file

Μολις το δοκιμασα και δουλευει μια χαρα,δεν μπορω να καταλαβω τι λαθος κανεις.

Kοιτα λιγο το attachment που πρεπει να κανεις paste το url.

stealth

post-7559-1442175003,2067_thumb.jpg

@Duncan1,

Μπηκα στο profile σου για να δω αν δουλευει το link στην υπογραφη σου και ειδα οτι δεν εισαι σε καμια ομαδα,γιατι δεν ερχεσαι μαζι μας στην H.O.T.(Hellas O/C Team)?

Αν θελεις φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος:)

stealth

@Duncan1,

Μπηκα στο profile σου για να δω αν δουλευει το link στην υπογραφη σου και ειδα οτι δεν εισαι σε καμια ομαδα,γιατι δεν ερχεσαι μαζι μας στην H.O.T.(Hellas O/C Team)?

Αν θελεις φυσικα δεν εισαι υποχρεωμενος:)

stealth

Κάτσε να μαζέψω κανα ποντάκι ακόμα και θα έρθω

Ωραια περιμενουμε;)

Χμμ.....ειδα οτι μου πηρες δυο κυπελακια στο 3Dmark03 και Aquamark στην GMA 865......θα βρω τροπο να τα παρω πισω:D

Αληθεια πως καταφερες και ανεβασες την μνημη της onboard καρτας γραφικων στα 266/133Mhz οταν ολοι οι αλλοι εναι στα 266/0?

stealth

Ωραια περιμενουμε;)

Χμμ.....ειδα οτι μου πηρες δυο κυπελακια στο 3Dmark03 και Aquamark στην GMA 865......θα βρω τροπο να τα παρω πισω:D

Αληθεια πως καταφερες και ανεβασες την μνημη της onboard καρτας γραφικων στα 266/133Mhz οταν ολοι οι αλλοι εναι στα 266/0?

stealth

Me κάποιο πρόγραμμα(δεν θυμάμαι) είδα ότι την διάβαζε σαν 266/266mhz.

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.