Jump to content

Περί Hwbot..ιδέες και προβληματισμοί!

deadlock7

Recommended Posts

Του τα εχω πει κι εγω αλλα νομιζω οτι δεν το κανει γιατι θα κλαψουνε μανουλες...:p

Ε τοτε να το βαλει .:074:

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Παιδες να ρωτισω μια χαζομαρα

Εκανα καποια τεστ Πηρα τον π____λο και τέλος?

Υπάρχει κατι άλλο που μπορω να κανω για να προσφέρω και εγώ το κατι τις μου στην ομάδα :)

Και εγω στο ιδιο σταδιο ειμαι. Δεν υπαρχει κατι να κανουμε (περα απο το να ανεβασουμε τις επιδοσεις μας).

Δεν ειναι ακριβως ετσι.

Πολυ απλα απο εδω και περα σε οποιοδηποτε μηχανημα φιλου, συγγενη κλπ κλπ εχετε μαζεμενα τα test σε ενα dvd και οποτε πεσει στα χερια σας benchαρετε αβερτα,

Ειδικα αν προκειται για παλιοτερα ή "ασυνηθιστα" μηχανηματα, τοτε ειναι που δεν πρεπει να χανετε την ευκαιρια!!!

Παλια συστηματα ολο και καπου θα πετυχουμε. Φλασακι να υπαρχει με τα benches και κατι θα κανουμε.

Πήγα ο κακομοίρης να τρέξω Pcmark04 με τον opteron.... χάλια....

έχει bug και κάνει fail στο grammar check....:(

Του τα εχω πει κι εγω αλλα νομιζω οτι δεν το κανει γιατι θα κλαψουνε μανουλες...:p

Σ'αυτά τα συμβατικά benches εγώ νομίζω πως ο conroe τους έχει τελειώσει όλους. Super-pi πόσο δίνει; 17; Ο Itanium δίνει από 19 έως 23 ανάλογα την συχνότητα.

Σ'αυτά τα συμβατικά benches εγώ νομίζω πως ο conroe τους έχει τελειώσει όλους. Super-pi πόσο δίνει; 17; Ο Itanium δίνει από 19 έως 23 ανάλογα την συχνότητα.

νομίζω ότι το σπάνιο Hardware δίνει ποντάκια....δεν έχω δει άλλον με itanium...

χώσε αν έχεις χρόνο :033:

έχει ένα exe που είναι αυτόματο για 1m (Hexus_pifast.exe):)

Ναι αλλά στο hwbot ζητάνε 1M ή κάτι άλλο; Στο 1M μου έκανε 16 sec στα 625 MHz. Είναι καλός χρόνος;

Ε δεν είναι και οτι καλύτερο, αλλά για τα MHz σου εντάξει είναι... :D

Ασε που θα πάρεις ποντους εκτος της 1ης με itanium και από την συνολική καταταξη ανεξαρτήτως hardware

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.