Jump to content

Γνώμες για αγορά

Chaleas

Recommended Posts

Oχι δεν περνει AGP αλλά η καρτα που έχει ειναι στα ιδια επιπεδα (αν οχι καλύτερη) με την 9200 σου.

Οσο για τις μνημες παιρνει μονο DDR2. Οι δικες σου οπως καταλαβαίνεις δεν κανουν.

Παντως δεν ξερω αν το εχεις σκεφτει, μπορεις να πουλησεις τα υπαρχοντα πραγματα (αυτα που δε θα χρειάζεσαι αλλο) και ετσι κατα καποιον τρόπο να παρεις πισω μερικά απο τα χρηματα που ξοδευεις.

Όπα!!! Καλή ιδέα.Δεν το σκέφτηκα.

Τα πουλάω.Τα θέλεις? :)

Να τα πουλήσω δεν έχω πρόβλημα αλλα δεν ξέρω ποσο.Μπορείς να μου προτείνεις καμια τιμή?

Τα πουλάω.Τα θέλεις?

Χεχε εγω δεν ξερω τι να κάνω αυτα που έχω... :)

Για τιμες ψαξε στις αγγελίες του φόρουμ, και στο αρχειο παλιών θεμάτων και θα παρεις μια ιδεα.

Να μαι και πάλι.Μπήκα στο πλαίσιο και πήγα να κάνω το δικό μου desktop για να δω συμβατότητα στα πράγματα που είπαμε.Εκτος το ότι εκεί μέσα δεν έχει την mobo που είπαμε, βάζοντας μια άλλη mobo την άσους M2N-E δεν δέχεται το HHD 250GB που είπαμε με 16MBcache ΣΑΤΑ 2.Όπως επίσης και την 1GB supertalent DDR-667 όπου επίσης είπαμε πιο πριν.Τι παιζει?Θα εχω προβλημα και την μητρικη που ειπαμε?Πως να δω αν ειναι συμβατα τα πραγματα?Αυτα δηλαδη:

Mobo: Gigabyte GA-M55plus-S3G me on board vga

CPU: AMD Athlon 64x2(sAM2) 3800 (2.0 GHz)

RAM: SuperTalent 1GB DDR-2 667MHz CL5

HDD: Western Digital 250GB Sata-2 (7200rpm, 16MB Cache)

Βασικα διαλεγοντας τον σκληρο δεν εχει να επιλεξουμε καμια μητρικη.Δεν ειναι συμβατος ακομα με τιποτα η λαθος κανει το πλαισιο?

Για να του πουλήσει ,εννοείται ,ότι να ναι. Φίλος πήγε να πάρει την 7600gs AGP 256mb, του την δίνουν και η κάρτα είχε πρόβλημα. Τους την πάει πίσω, του λένε ότι έχει πρόβλημα "ασυμβατότητας" και του δίνουν στα ίδια λεφτά την X1300 512mb με την δικαιολογία πως έχει 512 μνήμης.

Στο θέμα μας τώρα: φίλε μου δεν θα σου πώ τι να πάρεις παρά μόνο αυτό: όταν αποφασίσεις τί να πάρεις μην δεχτείς ΚΑΜΙΑ αλλαγή σε αυτά που θές.

Ευχαριστω πολυ.Αλλα φιλε μου los!!! θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου για το τι να παρω.Τιμες περιπου με 350 ευρω.Αντε να ανευω καμια 30αρια ευρω.Οπως διαβασες θελω mobo, cpu, ram, HDD και αν δεν εχει on board vga η μητρικη τοτε και καρτα γραφικων.Να στε ολοι σας καλα

Γεια σας και πάλι.Αύριο το πρωί θα κάνω την παραγγελια.Αν μπορείς κάποιος ας μου πει και μια σύνθεση με intel.Ευπρόσδεκτες είναι και άλλες γνώμες για AMD. Να στε καλά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.