Jump to content

orion's UK PC

orion

Recommended Posts

Ρε Άγγελε αν είναι σαν της πρώτης φώτο η κάρτα, δηλαδή Non-reference μπαίνει μια χαρά ρε!

Έχω βάλει πολλές φορές.

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Ντεν εμπενε καρντια μου επρεπε να βγαλω τα heatsinks απο δυο μνημες..

παρηγγειλα την swiftech τελικα....

Αυτο που με χαλασε ειναι η διαροη και πανω στον πανικο δεν ειδα απο που ακριβως...

Το καλο ειναι οτι το "νερο" που ειχα ειναι Non-conductive οποτε με σκουπισμα και πιστολακι ολα πεζουνε...παλι καλα...

Επισης πρεπει να τονισω οτι καλο θα ηταν ΠΑΝΤΑ να δοκιμαζουμε το κυκλωμα εκτος...αλλα xrist αλλα εγω ος γνησιος ΙΤ τεμπελης δε το εκανα :)

link απο το Fesser Aqua

Ντεν εμπενε καρντια μου επρεπε να βγαλω τα heatsinks απο δυο μνημες..

παρηγγειλα την swiftech τελικα....

Αυτο που με χαλασε ειναι η διαροη και πανω στον πανικο δεν ειδα απο που ακριβως...

Το καλο ειναι οτι το "νερο" που ειχα ειναι Non-conductive οποτε με σκουπισμα και πιστολακι ολα πεζουνε...παλι καλα...

Επισης πρεπει να τονισω οτι καλο θα ηταν ΠΑΝΤΑ να δοκιμαζουμε το κυκλωμα εκτος...αλλα xrist αλλα εγω ος γνησιος ΙΤ τεμπελης δε το εκανα :)

link απο το Fesser Aqua

Καλά ρε και για τα δύο ψυκτράκια κάνεις έτσι? Σιγά το πράμα.

Έτσι κι αλλιώς δεν κάνουν τίποτα. Καμία διαφορά.

Κράτα το έτσι χωρίς τα δύο τα ψυκτράκια. (Hadji που είσαι ρε να πεις??)

Μου φαίνεται σε τρώει ο κ@λος σου να κάνεις ψώνια πάλι.

Ηρθε το block..

MCW60 revision 2

Πολυ καλο φαινεται...αντε να δουμε..

.δε ξερω τι πεζει με τα πλαστικα βεβαια...

Ηρθε το block..

MCW60 revision 2

Πολυ καλο φαινεται...αντε να δουμε..

.δε ξερω τι πεζει με τα πλαστικα βεβαια...

Μην παρασφηξεις τα Ρακορ γιατι θα σπασει..και βαλε και 5 γυρες τεφλον..;)

Εχει δοκιμασει κανεις σε αυτο το μπλοκ να αλλαξει τα ρακορ?

Γιατι σνεχεια βλεπω εντονο προβληματισμο με τα πλαστικα.

τα ρακορ ειναι μια χαρα. Αν βαλεις μεταλλικα μπορει κατα λαθος να κανεις ζημια

Μεγειες orion!

Τα πλαστικά ρακορ που έχει το μπλόκ εχουν O-ring στεγανοποιήσεως εκει που αρχιζει το σπείρωμα.Βιδωσε τα μεχρι να πατηθεί καλά το O-ring και είσαι οκ .Πιστευω οτι ειναι υπολογισμένο οτι μολις ακουμπίσει το ρακόρ πάνω στο καπάκι εχει γίνει και η στεγανοποίηση.

Επιπρόσθετα τεφλόν κτλ συναφή θα έλεγα να τα αποφύγεις γιατι υπάρχει κίνδυνος να σπάσεις το καπάκι και τότε άντε γειά......

Τα μεταλικά ρακόρ δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα εαν έχουν O-ring .Σε αυτή την περίπτωση ακολουθείς την ίδια διαδικασία με πρίν .Αν πάλι δεν αισθάνεσαι σίγουρος

βαλε και μια σταγόνα κόλα UHU (οχι στιγμής) στο σπείρωμα.

Αν πάλι τα ρακόρ σου δεν εχουν O-ring τότε έχεις τις εξής επιλογές

1) Με τεφλόν αλλά με πολύ προσοχή στην ποσότητα και τον τρόπο που θα το βάλεις στο σπείρωμα.

2) Με κόλα στεγανοποίησης σπειρωμάτων

Εχουν O-ring αλλα δεν φτανει μιχαλη...;)

Σκετα μπορεις να τα σφιξεις και με το Χερι..δεν ποιανει δλδ..και οταν συνδεσεις το λαστιχο μπορει να κλοτσισουν (να ξεβιδωθούν).

Εχουν O-ring αλλα δεν φτανει μιχαλη...;)

Σκετα μπορεις να τα σφιξεις και με το Χερι..δεν ποιανει δλδ..και οταν συνδεσεις το λαστιχο μπορει να κλοτσισουν (να ξεβιδωθούν).

Μα καλά και πως τα πουλάνε ετσι δεν μπορώ να το καταλάβω.

Πολύ παράξενο μου φαίνεται........:confused:

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.