Jump to content

Asus P5N32-E SLI Overclocking problems

tester21

Recommended Posts

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Με το παλιοτερο bios 0302, και με τις παραπανω ρυθμισεις, εχω καταφερει να φτασω στα 6*467=2800 με θερμοκρασια στους 58 βαθμους FULL LOAD , και μνημες στα 800Mhz σε 1Τ.

Εβαλα και ενα μικρο fanaki της akasa, πανω στο cooler του northbridge για καλλυτερη ψυξη.

Αυριο που θα εχω χρονο θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφιες.

Όσο καιρό θυμάμαι να κάνω Ocing η θερμοκρασία ανέβαινε αισθητά λόγω vcore κι όχι λόγω ταχύτητας.Μπορείς να το τεστάρεις και μόνος σου.Δώσε μια τιμή vcore σε συγκεκριμένα MHz και μετά τρέξε το ίδιο και σε πολύ λιγότερα/περισσότερα..

Όσο καιρό θυμάμαι να κάνω Ocing η θερμοκρασία ανέβαινε αισθητά λόγω vcore κι όχι λόγω ταχύτητας.Μπορείς να το τεστάρεις και μόνος σου.Δώσε μια τιμή vcore σε συγκεκριμένα MHz και μετά τρέξε το ίδιο και σε πολύ λιγότερα/περισσότερα..

Συμφωνώ κι εγώ soulclaimer. Όσο αυξάνεις το vcore, δίνεις στον επεξεργαστή περισσότερο ρεύμα (W), οπότε πρέπει να περιμένεις και υψηλότερες θερμοκρασίες.

Η ψυκτρα κατεφθασε.Ειναι τεραστια, και εντελως αθορυβη.

Η asus εβγαλε και καινουριο bios 0902.

Στις πρωτες δοκιμες, και περιμενοντας να στρωσει η artic silver 5, ολα ειναι τελεια.Mε default vcore, παει ανετα στα 1500fsb, 7*375=2625Μhz με ολες τις τασεις στα auto.

Εχω την εντυπωση οτι οι μνημες αυτες (Supertalent) δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτη την μητρικη!!!

Μαλλον πρεπει σε ολες τις συχνοτητες του cpu, η μνημη να λειτουργει σε 2t.

Οι θερμοκρασιες σχετικα υψηλες.

Με 1.30 vcore απο το bios και 1.26 στο asus probe, σε full load με την infinity πανω στον cpu, ανεβαζει 49-50 βαθμους!!!!

Εχω την εντυπωση οτι οι μνημες αυτες (Supertalent) δεν ειναι και οτι καλυτερο για αυτη την μητρικη!!!

Μαλλον πρεπει σε ολες τις συχνοτητες του cpu, η μνημη να λειτουργει σε 2T.

Οι θερμοκρασιες σχετικα υψηλες.

Με 1.30 vcore απο το bios και 1.26 στο asus probe, σε full load με την infinity πανω στον cpu, ανεβαζει 49-50 βαθμους!!!!

7*375=2625Μηζ.

vcore 1.30

cpu vtt 1.30

ολες οι υπολοιπες τασεις στα auto

μνημες unninked ddr 800 5-5-5-15 2T

idle 30

full load 49-50

Πιστεύω ότι για την ταχύτητα που είσαι...έχεις δώσει πολύ Vcore & Vtt

Δοκιμάζεις με Vcore=1.35 και Vtt=1.30

Επίσης το Ldt κακώς το κατέβασες στο 3x ... βάλτο πάλι στο 5.

Δώσε τάση στις μνήμες σου (μέχρι 2,3) και παίξε-χαμήλωσε τα timings.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.