ZoltriX Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Χαιρετώ την ομάδα :hi: , λαμβάνω την τιμή να σας ενημερώσω ότι έχω γράψει έναν περιεκτικό (θέλω να πιστεύω) οδηγό για τα P2P δίκτυα, τη λειτουργία των σχετικών προγραμμάτων, τις ρυθμίσεις τους, port forwarding, firewalls, NAT κλπ, και τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατεύσουμε το pc μας κατά τη λειτουργία τους Βρίσκεται ΕΔΩ (link στο team9.gr), για οποια σχόλια και απορίες σας είμαι στη διάθεσή σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Well Done my friend....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 2, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Πολύ καλός ο οδηγός φίλε ZoltriX,Συγχαρητήρια :bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaputzis Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Πολύ καλός οδηγός, συγχαρητήρια φίλε! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 2, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 παρα πολυ καλος οδηγος αδερφε.σωστα δομημενος.ευχρηστος και φιλικοτατος για κατι νιουμπιδες σαν και μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netcrawler Φεβρουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Πολύ καλός :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Φεβρουάριος 2, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Μπραβο ZoltriX :clap: Μια ερωτηση,στο Blocklist Manager και στο Protowall ελεγχει γενικως τις ip οι πρεπει να του καθορισω εγω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 2, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 It is added to my Favorites.... Well done...:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 2, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ωραία δουλειά!Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Φεβρουάριος 2, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Πολυ καλο και πολυ χρεισημο ευχαριστουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TROIDX Φεβρουάριος 2, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Ωραίος.... (να ξεστραβωθώ λίγο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellrider Φεβρουάριος 2, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Πολυ καλο!!Τα συγχαρητηρια μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Φεβρουάριος 2, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 μπράβο ZoltriX, πολύ καλή δουλειά πραγματικά :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoltriX Φεβρουάριος 2, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 ευχαριστώ πολύ παιδιά... Αρχική απάντηση από blade_panΜια ερωτηση,στο Blocklist Manager και στο Protowall ελεγχει γενικως τις ip οι πρεπει να του καθορισω εγω? αν κατάλαβα καλά την ερώτηση... στον blocklist manager διαλέγεις ποιες από τις "έτοιμες" λίστες θέλεις να χρησιμοποιήσεις. αυτές οι έτοιμες λίστες είναι ήδη κατηγοριοποιημένες σε διαφημίσεις, spyware, antip2p κλπ. οπότε αυτές που έχεις επιλέξει να κάνεις block αυτές και θα συμπεριληφθούν στη συνολική λίστα που αργότερα χρησιμοποιεί το protowall για να κόβει όλες τις επικοινωνίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 2, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 μπραβο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Φεβρουάριος 2, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Εξαιρετικη δουλεια!!!!! Συγχαρητηρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Φεβρουάριος 2, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Mπραβο πολυ καλη δουλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Φεβρουάριος 4, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Πολυ καλα και απλα γραμμενο...θα βοηθησει αρκετους αρχαριους στα p2p .well done ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Φεβρουάριος 4, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Το κοίταξα γρήγορα γιατί είμαι μέσα απο τη δουλειά.Φαίνεται πολυ καλό θα πάω σπίτι και θα το ξεψαχνίσω. Μπράβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIlGoRi Φεβρουάριος 4, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 τα συνχαρητηρια και απο εμενα keep up the good work Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.