Jump to content

Έγραψα ένα Peer Το Peer & Security Guide :)

ZoltriX

Recommended Posts

Χαιρετώ την ομάδα :hi: , λαμβάνω την τιμή να σας ενημερώσω ότι έχω γράψει έναν περιεκτικό (θέλω να πιστεύω) οδηγό για τα P2P δίκτυα, τη λειτουργία των σχετικών προγραμμάτων, τις ρυθμίσεις τους, port forwarding, firewalls, NAT κλπ, και τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να προστατεύσουμε το pc μας κατά τη λειτουργία τους :)

Βρίσκεται ΕΔΩ (link στο team9.gr), για οποια σχόλια και απορίες σας είμαι στη διάθεσή σας

:nerd:

ευχαριστώ πολύ παιδιά...

Αρχική απάντηση από blade_pan

Μια ερωτηση,στο Blocklist Manager και στο Protowall ελεγχει γενικως τις ip οι πρεπει να του καθορισω εγω?

αν κατάλαβα καλά την ερώτηση... στον blocklist manager διαλέγεις ποιες από τις "έτοιμες" λίστες θέλεις να χρησιμοποιήσεις. αυτές οι έτοιμες λίστες είναι ήδη κατηγοριοποιημένες σε διαφημίσεις, spyware, antip2p κλπ. οπότε αυτές που έχεις επιλέξει να κάνεις block αυτές και θα συμπεριληφθούν στη συνολική λίστα που αργότερα χρησιμοποιεί το protowall για να κόβει όλες τις επικοινωνίες :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.