Dj_Seps Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Ρε πεδες εχω μια 256μβ σδραμ (133) και λεω να βαλω αλλη μια 128μβ!Μηπως θα εχω προβλημα με ασταθεια!Οι μνημες ας πουμε οτι ειναι no name.Το λεω αυτο γιατι και παλιοτερα το ειχα δοκιμασει και αφου στην αρχη δουλεβαν μια χαρα μετα απο περιπου ενα μηνα ειχα πολλα κρασαρισματα με αποτελεσμα να καουν και οι δυο και τωρα φοβαμαι να επαναλαβω το ιδιο σφαλμα!Αν τις βαλω και μετα κανω ενα τεστ με το memtest και τα περασουν θα μπορω να ειμαι ησυχος?Θα ηθελα την γνωμη σας μια και εσεις γνωριζετε πιο πολλα απο εμενα!!! :help: thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegito Φεβρουάριος 3, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 δεν νομίζω φίλε μου να έχεις πρόβλημα.εγώ έχω 3 διαφορετικών κατασκευαστών κ παίζουν μια χαρά.απλά να κοιτάξεις να είναι στα ίδια timing...τώρα γνώμη μου είναι να πάρεις κάποιες επώνυμες, αν έχεις αυτή την δυνατότητα,για να είσαι κ 100% σίγουρος...πάντως η λύση με το Memtest Που αναφέρεις είναι η καλύτερη πιστεύω,απλά αφησέ το για αρκετή ώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_Seps Φεβρουάριος 3, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 ΟΚ θα το δοκιμασω.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 3, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2005 Αυτές οι SDRAM είναι πολύ άτιμο πράγμα. Είναι πολύ πιθανό να έχεις πρόβλημα ασυμβατότητας. Ειδικότερα αν πρόκειται για noname. Σε ανάλογη ερώτησή μου σε μαγαζί της Στουρνάρη ο υπάλληλος μου πρότεινε να πάω το μηχάνημα από εκεί για να τις τεστάρουμε επιτόπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.