Jump to content

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΗΚΑ!!!

ilion10

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Επιτέλους έφυγα απο τον Pentium III στα 500 slot 1,λοιπόν εχουμε και λέμε

CPU: ΙNTEL CORE 2 DUO 6300

MOBO: ASUS P5VD2-MX μου την χαρίσανε

GPU:ALBATRON 7600 GS 256 μου την χαρίσανε

RAM: 2X1 GB SUPERTALENT 667

ΤΡΟΦ: 470W THERMALTAKE TR2

ΚΟΥΤΙ: SHARKOON REBEL9 VALUE

ΣΚΛΗΡΟΣ: SATA2 WESTERN DIGITAL 80GB 7200 RPM

λοιπόν έχω 2 προβλήματα,στην αρχή γράφει καπου DDR2 DIMM SPEED :132 τι είναι αυτο?αν είναι η ταχύτητα των μνημών μου τοτε αυτό ειναι χάλια!Και έβαλα στο πίσω μέρος του κουτιού ενα ανεμιστηράκι 12cm αλλά δεν είχα δει το db πριν το αγοράσω και την πάτησα 48db,ξέρει κανείς κανένα άλλο μαύρο 12cm όχι τοσο πολύ ακριβό να το αλλάξω??Το κουτί παντως δεν το περίμενα είναι πολύ όμορφο και πολυ φτηνό!Τέλος πως μπορώ να φτιάξω να γράφει στα μηνύματα μου το pc μου όπως το έχετε κανει εσείς??

Για το πρόβλημα με το θορυβώδες ανεμιστηράκι, μπορείς να αγοράσεις κάτι ανταπτοράκια που μπαίνουνε στο καλώδιο του ανεμιστήρα και μειώνουνε τα volt από 12 σε 5 οπότε ο ανεμιστήρας γυρνάει πιο αργά και δεν κάνει θόρυβο.

1. Αυτο που λές που στο γράφει ???? στο post screen ???

απο Multirama.. πήρα κάτι akasa στις 1200 r/nim. αν θυμάμαι καλά 4 Ε

2.Πήγαινε στο user cp και μετά στο edit signature και φτιάξε την δική σου υπογραφή...

Καλοδούλευτο ................

Αυτό μου το γράφει με το που ανοίγει,που γράφει τα bios,την μητρική,τον επεξεργαστή....τελικά αυτο σημαίνει,οτι τρέχουν με 132??υπάρχει άλλος τρόπος να δω οι μνήμες πόσο τρέχουν??Κάτι ακόμα η μητρική μου επίσημα υποστηρίζει ddr2 533 όχι πιο πάνω,να υπάρχει bios,drivers που να αλλάζει αυτο??Ωστε να δουλεύουν στα 667!

Τέλος πόσο πρέπει να είναι οι θερμοκρασίες??Υπάρχει πρόγραμμα να τις βλέπω??

Είμαι λίγο άσχετος,πρέπει κιόλας να αλλάξω mobo να μπορέσω να κάνω λίγο o/c,προς το παρόν δεν μπορώ να κάνω κάτι νομίζω!Please βοηθείστε με και ευχαριστώ...

Το 132 δε γνωρίζω τί είναι,αλλά δύσκολο να είναι η ταχύτητα της μνήμης σου.Για να δείς πόσο τρέχει η μνήμη κατέβασε το cpu-z (google it).

H μητρική δεν υποστηρίζει 667 μνήμες.Εδώ είναι το τελευταίο bios..http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=P5VD2-MX

Ένα καλό πρόγραμμα για θερμοκρασία είναι το coretemp..

το πέρασα αυτο το bios,οπότε είμαι ok,κατι τελευταίο τώρα θα αγοράσω καινούργιο ανεμιστηράκι,ειναι για το πίσω μέρος του κουτιού μου και μπαίνει 12cm,τι πρέπει να προσέξω??Εγώ έχω αυτό τώρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804040 ,γίνεται να του μειώσω στροφές μέσα απο bios?Μου έχει πάρει τα αυτιά...αν πάρω αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.804039 θα ειναι καλύτερα??

Aπ'ότι βλέπω είναι τρίπινο και πρέπει αν έχει sensor αυτό που ήδη έχεις,οπότε λογικά μπορείς να ρίξεις τις στροφές μέσα απ'το bios.Τσέκαρέ το..

κατέβασα τα προγράμματα που μου είπες,πως μπόρω να τα ανεβάσω σαν οικόνες να μου πειτε αν όλα είναι οκ??πάντως στο timings frequency γράφει 266.1hz

Δηλαδή τρέχουν στα 667?Στο coretemp έχω Τjunction 85C,Core #0 42C,Core 1# 41C αυτά είναι σωστά???ευχαριστώ παρα πολύ πάντως!

Συγνώμη εγώ μπερδεύτηκα!Οι μνήμες δε μπορούν να τρέξουν στα 667 λόγω ότι δεν υποστηρίζονται απ'το chipset της μητρικής όπως είπαμε.Επομένως τρέχουν στα 533(2*266)..

Η θερμοκρασία φαίνεται κανονική.Το καλύτερο θα ήταν να βάλεις κάποιο βαρύ πρόγραμμα να τρέχει (πχ.orthos) για να δείς πόσο θα φτάσει..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.