Jump to content

GIL RADEON 9800PRO 128MB AGP

dyereve

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρα σε ολους!!! Εχω αγορασει την καρτα GIL RADEON 9800PRO 128MB AGP. Η αληθεια ειναι οτι μου την αντικατεστησαν αντι μιας HIS 9600 Ati 256MB που ειχα και χαλασε. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πολλα απο καρτες γραφικων και για την GIL δεν μπορω να βρω περαιτερω πληροφοριες στο internet. Αν καποιος γνωριζει κατι η καποιο site για τη συγκεκριμενη καρτα καθε πληροφορια ευπροσδεκτη.

Καλα σου δωσαν 9800pro αντι για 9600 και εσυ καθεσαι και ψαχνεις για την Gil.

Ελεος!!

Δεν εχει σημασια η εταιρια υλοποιησης-διανομης αλλα το chip της καρτας.

Ενταξει ειπαμε οτι δεν ξερω απο καρτες γραφικων αλλα οχι και οτι δεν ξερω αν η 9800 ειναι ανωτερη απο την 9600...Ισως εγω δεν το αφησα να εννοηθει σωστα..Ο μονος λογος που απλως το ψαχνω ειναι οτι στο ιντερνετ δεν βρηκα τιποτα για την συγκεκριμενη εταιρια ουτε εξτρα πληροφοριες για την συγκεκριμενη καρτα.

Πάντως από το site που δίνει ο JimmyFox φαίνεται να είναι NVidia dedicated εταιρεία. Που βρήκε το e-shop τώρα τις GIL Radeon παραμένει μυστήριο. Από ένα google search που έκανα Gil Radeon παίζουν πολύ σε αραβικά (!!!) sites...*

*άκυρο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.