leros2004 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Καλησπέρα σε όλους, σήμερα παρέλαβα τα εν λόγο ηχεία.Τα σύνδεσα με coaxial, παίζουν κανονικά όταν βάζω mp3 ταινίες κτλ, το πρόβλημα είναι όταν σταματήσουν να παίζουν όλοι οι ήχοι στην οθόνη εμφανίζεται το no digital data.Με το που θα ξκινήσει κάποιος ήχος τότε ξεκινάνε και αυτά να παίζουν και αλλάζει και η οθόνη με το effect απο κάτω..Αποτέλεσμα να χάνω κάποιος ήχους των windows (Τα τσίκ τσίκ του εμπρός πίσω του explorer γιατι δεν προλαβαίνει να αλλάξει η κατάσταση απο το no data)Σε όλους έτσι γίνεται ή έχω πρόβλημα???????????Κάρτα ήχου Audigy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barc0de1416003205 Ιανουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Απόλυτα φυσιολογικό.Και σε εμένα το ίδιο γίνεται.Καλοδούλευτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 thanks a lot Πάντως θα ορκιζόμουν οταν τα σύνδεσα ήταν συνέχεια on, μάλλον ιδέα μου θα είναι. Στο scarface πως ενεργοποιήτε το 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.