The King Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Γεια,Υπαρχει καποιο προγραμμα που να αφαιρει ΠΑΝΤΕΛΩΣ ο,τι video codec εχει γινει installed στο συστημα για καποιον που θελει να κανει clean installation απο την αρχη στα codecs;Εσεις ποια πακετα codecs προτεινετε;Ο λογος που το κανω ειναι πως τα βιντεο , avi κατα κυριο λογο, οταν η εικονα εχει γρηγορη κινηση στο πλατος και οχι στο βαθος, φαινονται σαν να χωριζεται σε 3-4 οριζοντιες λωριδες η εικονα στο motion και να μην εφαπτονται ακριβως.. κατι σα σκαλια να το πω ετσι χοντρικως.. δε φαινεται με τη πρωτη ματια απο απειρο αλλα φαινεται...Δειχνει και απο bsplayer να μην μπορει να μπει σε RGB overlayer mode , και τελος παντων, γινεται σε ολους τους players αυτο..οποτε αν γινεται ας προτεινει καποιος codec remover , γερο ομως, και το πιο ποιοτικο και εγκυρο πακετο με codecs..To mega codec pack νομιζω δεν λεει πολλα πια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Ιανουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Bρήκα ενα που λέγεται Codec Sniper Codec Sniper is a tool that shows all of the Directshow, video and audio codecs on your system. There is a column that says whether the codec is "OK", or "Broken". You can delete any codecs that you know are old or that you don't need. Επίσης δεν έχω να προτείνω κανένα άλλο εκτός το Klite codec pack. (Παλαιοτερα ειχα το Νιmo) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 24, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Ace mega codec pack Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1442169074 Ιανουάριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 k-lite codec pack, το οποιο περιλαμβανει κ ενα tweak tool για broken codecs..το εν λογω tool με εσωσε οταν υστερα απο καταλαθος περασμα του xp-codec pack,πανω σε ενα αλλο,ειχε γινει του conflict το καγκελο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Ιανουάριος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Για codecs, τί λέει ο CCCP; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddoctor Ιανουάριος 24, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Για codecs, τί λέει ο CCCP;Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό πακέτο και είναι το μόνο που έχω εγκαταστήσει. :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaf Ιανουάριος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Το ACE MEGA CODEC PACK θα σου προσθέσει ενα μάτσο codecs που δε χρειάζεσαι αλλά αν το απεγκαταστήσεις θα σου σβήσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Και όταν λέω τα πάντα εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Μετά μπορείς να βάλεις το k-lite και να κάνεις τη δουλειά σου ή το CCCP που προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει αλλά απ'οτι έχω δει είναι επίσης πολύ καλό. Αν δεν έχεις DSL τότε καλύτερα μη μπαίνεις στον κόπο να κατεβάσεις το ACE γιατί είναι μεγάλο και δημιουργεί προβλήματα αν το βάλεις να εγκαταστήσει τα πάντα (δηλαδή δεν είναι για να το κρατήσεις για χρήση, εντελώς ακατάλληλο). Εμένα όταν μου άνοιγε τα βίντεο, γύρω στα 3 δευτερόλεπτα κολλούσε και συνέχιζε απο το 5ο και μετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The King Ιανουάριος 25, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Δεν μου ηρθε καμμια ειδοποιηση οτι ειχαν γινει posts.Σας ευχαριστω, εβγαλα ο,τι ειχα σχολαστικα και εβαλα το K-Lite Mega Codec Pack 1.64 με προφιλ εγκαταστασης Αdvanced playback οπως ειχατε προτεινει κιολας και ολα οκ. (sofos)Btw to codec snipper δε δουλευε, εβγαζε καποιο σφαλμα πριν ανοιξει manolis.Aν και δεν εχω δει ακομα αν εχει ακομα εκεινο το προβλημα με τα avi που περιεγραψα.. θα το δω και θα σας πως, παντως διορθωθηκαν ηδη κι αλλα προβληματα.Eυχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.