Panzos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2, 2005 Παιδια εχουμε μια adsl μοιρασμενη σε 3 υπολογιστες μεσω τοπικου δικτυου .Μηπος ξερει κανεις να μου πει κανα καλο bandwidth controller και απο που να το κατεβασω αν γινεται ? ΤhnX :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 2, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 αν η adsl μοιράζεται μέσω του ρούτερ και switch μπορεί και να το υποστηρίζει το ίδιο το ρούτερ (το παλιό μου το υποστήριζε), αλλιώς μπορείς να εγκαταστήσεις και στα 3 pc το netlimiter και να ορίσεις μαξ όρια σε upload k download Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Φεβρουάριος 2, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Που μπορω να δω αν το υποστηριζει το ρουτερ μου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Φεβρουάριος 2, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 Αρχική απάντηση από Panzos Που μπορω να δω αν το υποστηριζει το ρουτερ μου ? πες μοντελο ρουτερ / μοδεμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Φεβρουάριος 2, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 speedtouch 510 alcatel Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 2, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2005 νομίζω όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Φεβρουάριος 4, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Νομιζω πως εκανα την δουλεια μου με το bandwidth controller .ολα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikos2004dj Φεβρουάριος 7, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2005 ναι αλλα το Netlimiter δεν δουλευει παντα σωστα και περνα τα ορια!υπαρχει κανενα καλυτερο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 8, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2005 Είχα ακούσει για κάποιο Adsl modem ότι ένας χρήστης του έφτιαξε πρόγραμμα με το οποίο μπορείς να ελέγξεις το εύροε σύνδεσης κάθε προγράμματος ,κάθε χρήστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2005 Αρχική απάντηση από nikos2004dj ναι αλλα το Netlimiter δεν δουλευει παντα σωστα και περνα τα ορια!υπαρχει κανενα καλυτερο???? Μια χαρά κανει την δουλειά του το NetLimiter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Φεβρουάριος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Θα συμφωνήσω. Εάν ο router δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο by default μπορούν οι 3 υπολογιστές να έχουν ο καθένας limit στο 1/3 (χοντρικά) του συνολικού bandwidth της σύνδεσης. Φυσικά αρκεί να τηρείται αυτό το limit ενώ υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιο / κάποια PC είναι σβηστά ή idle τα υπόλοιπα να άρουν το limit και να "τραβάνε" κάτι παραπάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.