Jump to content

Που πήγε ο ήχος ???????

tsif

Recommended Posts

Μετα απο το καψιμο ενός dvd mp3 έβαλα το δισκάκι για να δώ αν γράφτηκε σωστά και προς μεγάλη μου έκπληξη ΔΕΝ είχα ήχο.....

Ο ήχος είναι on board της ds4.

Το παραξενο είναι ότι όταν ειναι απόλυτη ισυχία απο τα ηχεία ακούγετε ο ήχος του pc αλλά σαν να είναι χωρίς "ενισχυτή"...

Εκανα επανεγκατάσταση των drivers αλλά δεν έγινε τπτ...

Καμία σκέψη - γνώμη - υπόδειξη θα βοηθούσε μια και είμαι λίγο πριν το format.

να δεις εναν ωρυλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν το φορματ http://www.vres.gr/activity.php?activity_id=1356

φιλικα ο χατζαρας της γειτονιας σας

"Ευχαριστώ" για το χιούμορ σου.............(δεν το σχολιάζω παραπέρα)

Αν κάπιος μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει..

1) Μπορει απλα να "καηκε" η καλωδιοταινια IDE. Δοκιμασε να αντικαταστησεις την υπαρχουσα πριν πας για αλλαγη mobo.

2) Aπο mp3s που εχεις στο σκληρο δισκο ακουγεται ηχος κανονικα;

Ξερεις μπορει να ειναι κατι τοσο χαζο οσο το να σου εχει muteαρει με τσαμπουκα καποιο προγραμμα το volume ... (εκ πειρας αυτο :o )

ΒΤW AC 97 ειναι το τσιπ;

(το rma τι ειναι ρε παιδια;)

Φιλε κρατα μια πισινη γιατι ακουγεσαι απολυτoς.

Για τα πρακτικα λοιπον, με ημι-χαλασμενη καλωδιοταινια ειχα αντιστοιχο προβλημα στο παρελθον με CD recorder.

Για πανω απο ενα χρονο δουλευαν ολα κανονικα. Επειτα ομως, στο post screen του bios διαβαζε το "plextor ταδε μοντελο" ως I_;/oTR και διαφορα αλλα κινεζικα. Δεν εδωσα σημασια εφοσον δουλευε το CDrecorder. Στην πορεια δεν διαβαζε τα CD που εκαιγε. Τα εκαιγε σωστα ομως. Σε αλλο drive τα εβλεπα μια χαρα. Ολα διορθωθηκαν με αλλαγη της καλωδιοταινιας.

Εν πασει περιπτωση, προσωπικα μετα απο αυτη την εμπειρια παντα θα υποπτευομαι την καλωδιοταινια για οποιοδηποτε drive συνδεεται με τετοια και μου φαινεται πως και ο φιλος δεν χανει τιποτα να το δοκιμασει.

Και ειλικρινα ευχομαι να ειναι αυτο που φταιει. :)

ωωωωωωπα, επειδή μαλλον δε καταλαβα... ο ηχους δε παιζει καλα οταν διαβαζουμε απο τον drive ή οταν παιζουμε οποιαδηποτε μουσικη από οποιοδήποτε μέσο?

(τα αναφερω αυτα επειδη μιλωνστα msn με τον tsif μου εδωσε να καταλαβω το 2ο)

Ξερεις τι; ειναι ψιλο-ασαφες ... αναφερει ο Τσιφ οτι εβαλε το δισκακι να δει αν γραφτηκε σωστα και δεν ειχε ηχο ... εγω καταλαβα απο το δισκακι μονο και γι αυτο αν δεις πιο πανω τον ρωταω εαν παιζει ηχος απο τα mp3s που εχει στον HD του.

Αναμενουμε διευκρινησεις Κε Συγγραφεα! :)

να δεις εναν ωρυλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πριν το φορματ

φιλικα ο χατζαρας της γειτονιας σας

τετοιου ειδους σαχλαμαρες δε βοηθανε αδελφε τον αλλον που εχει ενα προβλημα και ζηταει τη βοηθεια μας σε κατι.

οσο για σενα Tsif, δοκιμασες να βαλεις ακουστικα; μαλλον ναι φανταζομαι.. εκανες επανεγκατασταση των drivers της onboard καρτας ηχου;

Eπισης μηπως αλλαξες τρυπα στο βυσμα πισω και δεν το θυμασαι;

ειχα κι εγω τετοιο προβλημα και μετα απο επαναγκατασταση των drivers φτιαχτηκε.. φροντισε να κανεις reboot αφου κανεις το remove του device απο το Device manager και να κανεις και remove και απο το Add/remove programs επισης του προγραμματος της καρτας, και μετα το reboot ξανακανε install

Το παραξενο είναι ότι όταν ειναι απόλυτη ισυχία απο τα ηχεία ακούγετε ο ήχος του pc αλλά σαν να είναι χωρίς "ενισχυτή"

Αν καταλαβα καλα παιζει ο ηχος αλλα οχι πολυ δυνατα και ζωντανα. Δεν μπορω να το συνδεσω αυτο με dvd που εγραψες αλλα εμενα το κανει αυτο (παρομοιο) αν δεν ακουμπα καλα το βυσμα των ηχειων που μπαινει στην καρτα ηχου. Σε μενα δεν κανει καλη επαφη και αν το κουνησω λιγο συμβαινει αυτο περιπου που ειπε ο Tsif

Σήμερα το απόγευμα ... ενας φίλος μου μου έφερε μερικά 3gp αρχεία......

Μη έχοντας 3gp player κατέβασα τον nokia mplayer 1.0 και προς μεγάλη μου έκπληξη ακουστικε ηχός !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και αναρωτιέμαι-------- μήπως είχε crash άρει κανενας codec ??? και είχε μπλοκάρει το σύστημα ήχου ????? τέλος πάντος επιδή δεν έχει επανέλθει όπως ήταν αρχικά ο ήχος .... θα πάω σε format το σαββατοκύριακο ..... και ελπίζω να αποφύγω το RMA......

Aν εχει οπως τα λες, ψιλο-αποκλειουμε την πιθανοτητα προβληματικου hardware οποτε κι εγω θαρρω πως με το φορματ θα γινεις παλι οκ.

(παμε αλλη μια, τι ειναι ειπαμε το RMA; thanx )

@ javaneze:

Το RMA είναι η επιστροφή στον κατασκευαστή σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος, για αντικατάσταση. Πρώτα, οι τεχνικοί του καταστήματος, απ'όπου αγοράστηκε,το ελέγχουν για να δουν αν είναι όντως κατασκευαστικό ελλάτωμα ή εάν το χάλασε ο πελάτης μετά από κακή χρήση και στη συνέχεια το επιστρέφουν στον κατασκευαστή.

Ελπίζω να τα λέω σωστά...:033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.