mefistofelis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Θελω απλα ενα entry μοντελο να κανω την δουλεια μου.Ουτε η ταχυτητα με νοιαζει ουτε η χρωματικη αποδοση.Ποιον Προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 23, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Θαρώ πως η σειρα καποιος 2ΧΧΧ ή ακόμα καλυτερα της 3ΧΧΧ της Canon θα σε καλύψει, δε θα σε απογοητευσει ούτε από ποιότητα ουτε απο ταχύτητα ενω παραλληλα θα ελεγα οτι ειναι πολύ οικομικός στα μελανια τους.Αν θες κατι ακομα πιο οικονομικό τοτε κοιταξε αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402470 που νομιζω οτι μπορεις να γεμίσεις και τα μελανια του για ακομα εμγαλύτερη οικονομία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 23, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Βασικα καλο θα ειναι να ξαναγεμιζουν τα μελανια του.Σε ποιες μαρκες ξαναγεμιζουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Στους νέους κάνον το ξεχνάτε το ξαναγέμισμα. Μόνο στους παλαιότερους. Αν θέλετε αναγόμωση έπσον ή ΗΠ ή και λεξμαρκ.Το τσιπάκι της κάνον αφού δεν έχει σπάσει κάνα χρόνο και βάλε τώρα, δεν πρόκειται πιστεύω να σπάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιανουάριος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Όπως τα ειπε ο shumi, για ανγομοση HP, epson, lexmark.θεωρώ όμως οτι ακομα και ετσι οι canon ειναι οικονομικότατοι, ειδικα σε σχεση αποδοσης/οικονομίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 hp λογω κεφαλων στο μελανι.Μπορεις καλλιστα να παρεις ενα φθηνο πολυμηχανημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 θα συμφωνησω με την ιδεα του πολυμηχανηματος.πηρα αυτο και μου φαινεται πως τα αξιζει πολυ τα λεφτα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis1442169105 Ιανουάριος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Θελω απλα ενα entry μοντελο να κανω την δουλεια μου.Ουτε η ταχυτητα με νοιαζει ουτε η χρωματικη αποδοση.Ποιον Προτεινετε?Ότι πληρώνεις παίρνεις! Και φτηνό και οικονομικό? Με το ΧΕΡΙ!!!!:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 θα συμφωνησω με την ιδεα του πολυμηχανηματος.πηρα αυτο και μου φαινεται πως τα αξιζει πολυ τα λεφτα του.Πολυ καλο το 3180.Εγω τα εσκασα χοντρα για το 5180 και δεν το εχω μετανιωσει μεχρι τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 23, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Ότι πληρώνεις παίρνεις! Και φτηνό και οικονομικό? Με το ΧΕΡΙ!!!!:033:Δεν ισχύει στις μέρες μας αυτό. Μπορώ να μιλήσω για τους έπσον με τους οποίους κι εχω ασχοληθεί περισσότερο και μπορώ να πω ότι ο φθηνότερος έπσον έχει τέλεια ποιότητα ακόμη και σε φωτογραφική εκτύπωση. Έχω έναν c46 κι έχουν περάσει από δίπλα του Ρ200, Ρ300 ΡΧ 600 όλοι εξάχρωμοι. Κανένας δεν είχε ποτέ καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης.ΚΑι κοστίζει 40 ευρώ με τα μελάνια του έτσι?Οπότε πού πάνε τα παραπάνω ευρώ που μπορούμε να δώσουμε?.Εύκολο.Δυνατότητες (εκτύπωση χωρίς περιθώρια και σε οπτικά μέσα ας πούμε)Θόρυβος (φροντίζω να λείπουν οι άλλοι όταν εκτυπώνω πολύ με τον 46 μου...)Ταχύτητα (αργεί αλλά ... αργεί, και μετά αργεί λίγο ακόμη και μετά βγαίνει η Α4!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 25, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Μιας και ειπατε για πολυμηχανηματα αυτο εδω τι σας λεει?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450536 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Ιανουάριος 26, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Τον ΗΡ F370 τον εχει κανενας?Αξιζει?http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402465 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιανουάριος 26, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2007 Καλός είναι αλλά έχει πολύ μικρά μελάνια και τελειώνουν γρήγορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cool11 Φεβρουάριος 20, 2007 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Κανενα πολυμηχανημα με μελανια πολλων ml? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.