Jump to content

Ποιον φτηνο και οικονομικο εκτυπωτη?

mefistofelis

Recommended Posts

Θαρώ πως η σειρα καποιος 2ΧΧΧ ή ακόμα καλυτερα της 3ΧΧΧ της Canon θα σε καλύψει, δε θα σε απογοητευσει ούτε από ποιότητα ουτε απο ταχύτητα ενω παραλληλα θα ελεγα οτι ειναι πολύ οικομικός στα μελανια τους.

Αν θες κατι ακομα πιο οικονομικό τοτε κοιταξε αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402470 που νομιζω οτι μπορεις να γεμίσεις και τα μελανια του για ακομα εμγαλύτερη οικονομία.

Στους νέους κάνον το ξεχνάτε το ξαναγέμισμα. Μόνο στους παλαιότερους. Αν θέλετε αναγόμωση έπσον ή ΗΠ ή και λεξμαρκ.

Το τσιπάκι της κάνον αφού δεν έχει σπάσει κάνα χρόνο και βάλε τώρα, δεν πρόκειται πιστεύω να σπάσει

Θελω απλα ενα entry μοντελο να κανω την δουλεια μου.

Ουτε η ταχυτητα με νοιαζει ουτε η χρωματικη αποδοση.

Ποιον Προτεινετε?

Ότι πληρώνεις παίρνεις! Και φτηνό και οικονομικό? Με το ΧΕΡΙ!!!!:033:

θα συμφωνησω με την ιδεα του πολυμηχανηματος.

πηρα αυτο και μου φαινεται πως τα αξιζει πολυ τα λεφτα του.

Πολυ καλο το 3180.Εγω τα εσκασα χοντρα για το 5180 και δεν το εχω μετανιωσει μεχρι τωρα.

Ότι πληρώνεις παίρνεις! Και φτηνό και οικονομικό? Με το ΧΕΡΙ!!!!:033:

Δεν ισχύει στις μέρες μας αυτό. Μπορώ να μιλήσω για τους έπσον με τους οποίους κι εχω ασχοληθεί περισσότερο και μπορώ να πω ότι ο φθηνότερος έπσον έχει τέλεια ποιότητα ακόμη και σε φωτογραφική εκτύπωση.

Έχω έναν c46 κι έχουν περάσει από δίπλα του Ρ200, Ρ300 ΡΧ 600 όλοι εξάχρωμοι. Κανένας δεν είχε ποτέ καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης.

ΚΑι κοστίζει 40 ευρώ με τα μελάνια του έτσι?

Οπότε πού πάνε τα παραπάνω ευρώ που μπορούμε να δώσουμε?.

Εύκολο.

Δυνατότητες (εκτύπωση χωρίς περιθώρια και σε οπτικά μέσα ας πούμε)

Θόρυβος (φροντίζω να λείπουν οι άλλοι όταν εκτυπώνω πολύ με τον 46 μου...)

Ταχύτητα (αργεί αλλά ... αργεί, και μετά αργεί λίγο ακόμη και μετά βγαίνει η Α4!!!!)

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.