Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 #121 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 18:09] Εγώ δεν νομίζω να καταφέρω πολλά :o στα δικά σου τα χέρια όμως... Να λοιπόν η αξία ενός καλού μάστορα δεν με καταλαβες... δεν προκειται να τον ανεβασεις...ουτε συ αλλα ουτε εγω δεν γινεται απλα... δεν αρκει να εχεις τις γνωσεις και το ταλεντο αλλα χρειαζεσαι και υλικο να δουλεψεις... Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 18:09] Ναι το πρώτο εργαλείο ήταν μια απλή και ακατέργαστη πέτρα. Αλλά αν δεν την έπαιρνε ο κάποιος να την χρησιμοποιήσει τοτε θα παρέμεινε πάντα μια απλή πέτρα αρα ερχεσαι στα λογια μου.... το ενα εξαρταται απο το αλλο... δεν μπορεις να πεις ουτε οτι ο μαστορας κανει το εργαλειο αλλα ουτε οτι το εργαλειο κανει το μαστορα.... για ρωτα τα παιδια εδω μεσα που κρατανε τα σκηπτρα στο overclocking ποσες μαπες επεξεργαστες και μνημες και μητρικες περασαν απο τα χερια τους κατα την διαρκεια της αναζητησης του σωστου και υπακουου συνδυασμου που οδηγει στα μεγιστα αποτελεσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 5, 2005 #122 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης αφου το πιστευεις αυτο ελα μια απο το σπιτι να σου δωσω ενα 1800αρη athlon Chiquita να δουμε τι θα καταφερεις.... γιατι εσυ και ολοι οι αλλοι τι καταφερνουν με τους επεξεργαστες που αγοραζουν? τιποτα παραπανω απο αυτο που σου επιτρεπουν αυτοι που τους κατασκευασανε. γιατι οι κατασκευαστες ειναι αυτοι που πραγματικα επεμβαινουν στον επεξεργαστη. μηπως νομιζεις οτι με το να ψυξεις ενα τσιπακι παρα πανω απο το κανονικο και να αλλαξεις 4-5 παραμετρους που σου επιτρεπονται απο τη μητρικη σε κανει μαστορα σε κατι? υδραυλικο και ψυκτικο σε κανει σιγουρα. αν αυτο ενωεις "μαστορας" τοτε οκ γινεσαι μαστορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 #123 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas γιατι εσυ και ολοι οι αλλοι τι καταφερνουν με τους επεξεργαστες που αγοραζουν?τιποτα παραπανω απο αυτο που σου επιτρεπουν αυτοι που τους κατασκευασανε.γιατι οι κατασκευαστες ειναι αυτοι που πραγματικα επεμβαινουν στον επεξεργαστη. μηπως νομιζεις οτι με το να ψυξεις ενα τσιπακι παρα πανω απο το κανονικο και να αλλαξεις 4-5 παραμετρους που σου επιτρεπονται απο τη μητρικη σε κανει μαστορα σε κατι?υδραυλικο και ψυκτικο σε κανει σιγουρα. αν αυτο ενωεις "μαστορας" τοτε οκ γινεσαι μαστορας κι άλλος overvolt μας βρήκε... κολλητικό ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 #124 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 19:20] γιατι εσυ και ολοι οι αλλοι τι καταφερνουν με τους επεξεργαστες που αγοραζουν?τιποτα παραπανω απο αυτο που σου επιτρεπουν αυτοι που τους κατασκευασανε.γιατι οι κατασκευαστες ειναι αυτοι που πραγματικα επεμβαινουν στον επεξεργαστη. μηπως νομιζεις οτι με το να ψυξεις ενα τσιπακι παρα πανω απο το κανονικο και να αλλαξεις 4-5 παραμετρους που σου επιτρεπονται απο τη μητρικη σε κανει μαστορα σε κατι?υδραυλικο και ψυκτικο σε κανει σιγουρα. αν αυτο ενωεις "μαστορας" τοτε οκ γινεσαι μαστορας αυτη καθαυτη η πραξη που περιγραφεις δεν σε κανει μαστορα ΑΛΛΑτο συνολο των ενεργειων, πατεντων, χρονου και δουλειας που απαιτειται για να κανεις ενα μηχανημα να δουλεψει εκτος των προδιαγραφων του Σωστα και απροβληματιστα σαν να βγηκε απο το εργοστασιο, σε κανουν μαστορα στο ειδος σου,(αλλιως θα το εκαναν ολοι εξαλλου)οπως επισης μαστορες στο ειδος τους ειναι και τα παληκαρια που φτιαχνουν τα τρελλα συστηματα ψυξης,μαστορας ειναι κι Εleven που φτιαχνει κοσμηματα σε χαλκο...κι ο Ηιpro που ζωγραφιζει με τα κολλητηρια του...και πολλοι αλλοι που μπορει αυτη τη στιγμη να μου διαφευγουν....τωρα εαν εσυ εισαι κολλημενος και αποκαλεις "μαστορα" μοναχα 60αχρονους με καραφλα, κοιλιτσα και το μολυβι στο αυτι που δουλευουν σε σκοτεινα υπογεια....τοτε εχεις μεινει πισω στις ελληνικες ταινιες του 50' και καλυτερα να το αφησεις το σπορ γενικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Φεβρουάριος 5, 2005 #125 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 συγνωμη που απαντω λιγο αργοπορημενα! αλλα η τιμη των 300ε ειναι -ηταν αληθινη ρωτησα αρκετους πωλητες μεσα στο καταστημα και μου απαντησαν οτι τοσο ειχαι! το να μην με πιστευεται δεν με απασχολη ,εμενα παντως μου φαινεται λογικατατη τιμη για εναν επεξεργαστη που υπαρχει στην αγορα εδω και ενα χρονο!!!!! και εχει βγει και ο αντικαταστατης του εδω και κανενα 3μηνο! το γιατι δεν το< πηρα ειναι δικο μου θεμα !(μια χαρα cpu εχω) μαλιστα οταν τον ειδα σε αυτη την τιμη πηρα τον vouda και του το ειπα! παντως αποψη μου ειναι οτι αν δεν κυνηγας την κορυφη των κορυφων δεν υπαρχει λογος αγορας τετοιας cpu,γιατι με τα μισα λεφτα φτιαχνεις ενα δευτερο συστημα! αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 5, 2005 #126 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης αυτη καθαυτη η πραξη που περιγραφεις δεν σε κανει μαστορα ΑΛΛΑ το συνολο των ενεργειων, πατεντων, χρονου και δουλειας που απαιτειται για να κανεις ενα μηχανημα να δουλεψει εκτος των προδιαγραφων του Σωστα και απροβληματιστα σαν να βγηκε απο το εργοστασιο, σε κανουν μαστορα στο ειδος σου, σαν χομπι ολα καλα ειναι. εγω ειχα ενα φιλο που μαζευε πεταλουδες και μου ελεγε κοιτα τι μαστορας που ειμαι. και του ελεγα εγω "ξεκολα ρε και παρατα μας εσυ και οι πεταλουδες σου, το να μαζευεις πεταλουδες δε σε κανει μαστορα" και αυτος μου ελεγε "το συνολο των ενεργειων, πατεντων, χρονου και δουλειας που απαιτειται για να πιασεις μια πεταλουδα σωστα και απροβληματιστα , σε κανουν μαστορα στο ειδος σου" μετα του ελεγα "καλα τραγουδα εσυ. δε πα να @@μισεις μπας και ξεκ@@λωσεις?" εεε ρε γλεντια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 #127 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από stamatas [Σήμερα, στις 22:03] σαν χομπι ολα καλα ειναι. εγω ειχα ενα φιλο που μαζευε πεταλουδες και μου ελεγε κοιτα τι μαστορας που ειμαι. και του ελεγα εγω "ξεκολα ρε και παρατα μας εσυ και οι πεταλουδες σου, το να μαζευεις πεταλουδες δε σε κανει μαστορα" και αυτος μου ελεγε "το συνολο των ενεργειων, πατεντων, χρονου και δουλειας που απαιτειται για να πιασεις μια πεταλουδα σωστα και απροβληματιστα , σε κανουν μαστορα στο ειδος σου" μετα του ελεγα "καλα τραγουδα εσυ. δε πα να @@μισεις μπας και ξεκ@@λωσεις?" εεε ρε γλεντια ΓΛΕΝΤΙΑ ΔΕ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ.... ρε καραβανά ξεκολλα μεαυτο το θεμα δεν σου παει ... δεν το φτανεις.... δεν μπορεις να το πιασεις που να χτυπιεσαι κατω αναποδα.... θελει συνδυαστικη σκεψη και καποια ευαισθησια για να συλλαβεις την εννοια του χομπυ εσυ προφανως την εχεις χασει ή δεν την ειχες ποτε.... και μιας και το πιασες το θεμα σκεφτηκες οτι ο "φιλος" σου μπορει να γ@μαει περισσοτερο και καλυτερα αποσω φανταζεσαι ισως οτι θα μπορουσες εσυ.... (κλειδωστε το γ@μημενο το thread επιτελους γιατι θα bannaριστει το μισο εργαστηρι ετσι οπως παμε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 5, 2005 #128 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Κάποιος κέρδισε επάξια μια θέση στο Ignore List μου... :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 5, 2005 #129 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης αυτο ειναι του στυλ"τα ρασα κανουν τον παπα?"ή"τα εργαλεια κανουν τον μαστορα ή ο μαστορας τα εργαλεια?"το εχω αναλυσει πολυ με μαστορες αλλα και παπαδες ...και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η σχεση τους ειναι καθαρα σχεση αλληλεξαρτησης...δλδ για να βγει το καλο αποτελεσμα το ενα δεν κανει χωρις το αλλο... Φιλε Κοπριτη φιλικη συμβουλη .Με τα τοσα που συμβαινουν τελευταια στα ελληνικα δρωμενα νομιζω θα ηταν φρονιμο να ανασκευασεις την δηλωση σου για παπαδες και τις σχεσεις που εχεις μαζι τους πριν σε παρουν χαμπαρι τα καναλια.......@ def Γιατι ρωτας για κατι αφοτου το αγορασες? Πριν το παρεις δεν ειχες κανει την σχετικη ερευνα? δεν ειχες ψαξει το παραμικρο γιαυτο που θες να παρεις (ειδικα σε ενα τοσο ακριβο αλλα και με θυσιεσ αγορασμενο προιον) δεν .δεν δεν???????Γιατι δε ξεκινησες κατι τετοιο πριν την αγορα?@Σταματας μαστορας για μενα ειναι ο καθενας του οποιου την δουλεια -χομπι προσπαθησω να κανω -ασχοληθω κανω μια τρυπα στο νερο και δεν καταθερνω σχεδον τιποτα Φαντασου λοιπον τον εαυτο σου με την αποχη να κυνηγαει πεταλουδες και τελικα να καταληγεις να πιανεις @@@@ η στην καλυτερη καμια κοτουλα στην αυλη και κατι αλλο ο φιλος σου ο πεταλουδοκυνηγος κατι ξερει παραπανω απο σενα για το αντιθετο φυλο. Τουλαχιστον αυτος λεει στις κοπελες "" δεν ερχεσαι σπιτι μου να σου δειξω την συλογη μου απο πεταλουδες?? και αφου γινει και αυτο να κανουν και κανα κολπακι με την κοπελια πεταλουδιτσα και το φιλαρακι σου να την κυνηγαει να την τσακωσει?""Συγνωμη για τα καρα offtopic δεν το συνηθιζω αλλα δεν αντεξα Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgeadams Φεβρουάριος 5, 2005 #130 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από eleven@ def Γιατι ρωτας για κατι αφοτου το αγορασες? Πριν το παρεις δεν ειχες κανει την σχετικη ερευνα? δεν ειχες ψαξει το παραμικρο γιαυτο που θες να παρεις (ειδικα σε ενα τοσο ακριβο αλλα και με θυσιεσ αγορασμενο προιον) δεν .δεν δεν???????Γιατι δε ξεκινησες κατι τετοιο πριν την αγορα? Και μάλιστα κάνοντας το ίδιο ακριβώς topic, ταυτόχρονα σε 2 (τουλάχιστον) ελληνικά forum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #131 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 ζητω οι 12 θεοι του ολυμπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Φεβρουάριος 5, 2005 #132 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 @τροοπερ: νομίζω το πήρες λίγο πιο ζεστά από ότι έπρεπε το θέμα της κουβέντας διότι έχεις fx... αυτό που είπα είναι τελείως διαφορετικό... βασίστηκα στη δήλωση περί ζορίσματος και 1000 θυσιών για κάτι που από ότι φαίνεται δεν αξιοποιεί. γι'αυτό ανέφερα τα περί γοήτρου κλπ... επίσης το επιχείρημα δίνω 800 τώρα για να έχω το καλύτερο που θα με καλύψει 1-1.5 χρόνο είναι αστείο γιατί πχ με 4χ200 καλύπτεσαι για 4 χρόνια και μάλιστα από τον 2ο και μετά θα είσαι πολύ πιο γρήγορος με την πρόοδο της τεχνολογίας...τώρα για άλλους που τα έχουν εύκολα ή δύσκολα και συνειδητά παίρνουν για την κ@ύλα τους αυτό που θέλουν, όσο και να κάνει, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ξέρουν ότι κάνουν το κομμάτι τους και όχι ότι το χρειάζονται, τότε ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. αλλά να μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι το είχαμε ανάγκη...πχ κι εγώ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ το πρόμι... αλλά το πήρα χωρίς να στερηθώ όμως άλλα βασικά, για να κάνω το κομμάτι μου... και το ότι δεν είμαι καραυπερβολικός σε όλα φαίνεται στο ότι είμαι ακόμα με 9800.@def: φυσικά γούστο και καπέλο σου να αγοράζεις ότι θες με τα λεφτάκια σου, το μόνο που σχολίασα ήταν αυτά που βλέπεις και πιο πάνω. ην παίρνεις αμυντική θέση, φιλικά εκθέτουμε απόψεις...@batosai: συμφωνώ σχεδόν απόλυτα... πρέπει να γνωρίζουμε σε ποιο σημείο σταματάνε οι ΑΝΑΓΚΕΣ και που ξεκινάει η Κ@ΥΛΑ... και ακόμα αν ακολουθούμε το 2ο τουλάχιστον να το κάνουμε συνειδητά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 5, 2005 #133 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 μεχρι σημερα δεν ειχα κλικαρει πανω στο συγκεκριμενο θρεντ.......βλεποντας ομως καποια φιλαρακια να ''φαινονται'' σαν τελευταιοι που απαντησαν και τις σελιδες να ανεβαινουν επικινδυνα ειπα κατι συμβαινει........πιστευω οτι δεν εχω να προσθεσω κατι στα γεγονοτα που συνεβησαν.αν και θα θελα να πω πολλα.αλλα πλεον δεν εχει νοημα να ανακυκλωνουμε και να αναμοχλευουμε το θρεντ.@def:επρεπε να ειχες κανει την σχετικη ερωτηση πριν τον αγορασεις.αφου εκανες την αγορα τελος.εχεις εναν απο τους καλυτερους ''μαμισιους'' επεξεργαστες και η αυλαια πεφτει.η παρασταση ελαβε τελος.:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 5, 2005 #134 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Λοιπον,τωρα το ειδα το thread αυτο.....Ευχαριστω για τις ωραιες σου κουβεντες jaxx....αυτο δεν δειχνει προσβολη σε εμενα η κατι παρομοιο,το μονο που μου δειχνει ειναι οτι δεν σεβεσαι ουτε τον εαυτο σου βριζοντας εμενα.....τσπ...ακομα δεν καταλαβα τι κολλημα εχετε με το τι παιρνει ο καθενας κ πως το χρησιμοποιει....!Αν καποιος κανει αυτο που γουσταρει χωρις να στερειται τιποτα....ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.......Oσο για το λαθος πραγμα σε λαθος χερια.....παντα ισχυε κ παντα θα ισχυει.....και δεν με νοιαζει αν δεν ειμαι σαν τον hipro η καποιους αλλους που οτι πιανουν στα χερια τους τα πανε πολυ παραπερα απο τα ορια τους,ναι,τους ζηλευω με την καλη εννοια παντα,αλλα εγω δεν ειμαι σε θεση να το κανω,ομως ετσι γουσταρα να παρω τον 53 κ τον πηρα....σιγα μην δωσω κ αναφορα τι θα τον κανω....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Κ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ......KAI αναλογισου μια φορα παλι οτι ειμαι 17χρονων.......μ α γ κ α μ ο υ ε σ υ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 #135 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas @τροοπερ: νομίζω το πήρες λίγο πιο ζεστά από ότι έπρεπε το θέμα της κουβέντας διότι έχεις fx... αυτό που είπα είναι τελείως διαφορετικό... βασίστηκα στη δήλωση περί ζορίσματος και 1000 θυσιών για κάτι που από ότι φαίνεται δεν αξιοποιεί. γι'αυτό ανέφερα τα περί γοήτρου κλπ... επίσης το επιχείρημα δίνω 800 τώρα για να έχω το καλύτερο που θα με καλύψει 1-1.5 χρόνο είναι αστείο γιατί πχ με 4χ200 καλύπτεσαι για 4 χρόνια και μάλιστα από τον 2ο και μετά θα είσαι πολύ πιο γρήγορος με την πρόοδο της τεχνολογίας...τώρα για άλλους που τα έχουν εύκολα ή δύσκολα και συνειδητά παίρνουν για την κ@ύλα τους αυτό που θέλουν, όσο και να κάνει, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ξέρουν ότι κάνουν το κομμάτι τους και όχι ότι το χρειάζονται, τότε ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. αλλά να μην κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας ότι το είχαμε ανάγκη...πχ κι εγώ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΝΑΓΚΗ το πρόμι... αλλά το πήρα χωρίς να στερηθώ όμως άλλα βασικά, για να κάνω το κομμάτι μου... και το ότι δεν είμαι καραυπερβολικός σε όλα φαίνεται στο ότι είμαι ακόμα με 9800. Κώστα μπορούμε να τα συζητήσουμε ολα αυτά σε άλλο thread και κάτω απο άλλες συνθήκες. Οπως πολλοι είπατε, κουμάντο στη τσέπη δε κανει κανένας παρά μόνο ο ίδιος, συνεπώς απο τη στιγμή που όλοι (ή τελος παντων οι περισσότεροι) εχουν το γνώθεις εαυτόν, μπορουν να κρίνουν τι και πως και γιατί το αγοράζουν.Ας μη το συνεχίσουμε άλλο, τουλάχιστον οχι σε αυτό το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.