def Φεβρουάριος 4, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ειπαμε οτι ο 4000+ ειναι ο fx-53 διαφονεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2005 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Aλλο σοκετ ,940 o FX,939 o 4000+Διαφωνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 4, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 πιστευεις οτι εχει διαφορες στην αποδοση; συμφονο οτι ειναι διαφορετικο σοκετ απλως το 940 χρησημποιηθηκε για τους opteron,και μετα ηρθε το939 για να γινει συμβατο για αthlon64 και fx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 4, 2005 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 εξαντληθηκε το θεμα (ποιο θεμα τελος παντων) μην το σκιζετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2005 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Σκισαμε κανα θεμα και δεν το πηρα ειδηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 4, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 αν δεν λεμε της γνωμες μας στο site που θα της λεμε; σεβομαι της αποψης του διαχειριστη αλλα αυτη η επεμβαση ειναι αδικη. σημαινει στερηση του λογου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 4, 2005 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 φυσικα και να λετε γνωμες.........οχι και στερηση του λογου...αλλαανοιχτε αλλο θεμα αντιπαραθεσης ωρε παιδες FX 53 vs 4000+τοσο δυσκολο ειναι να το σκεφτει καποιος.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 4, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ok ζηταω συγνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2005 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Εγω παλι δεν ζηταω γιατι δεν υπηρχε θεμα διαφωνιας.Ανταλαγη αποψεων για εναν επεξεργαστη....Ποσο δυσκολο ειναι να το καταλαβει καποιος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suedehead Φεβρουάριος 4, 2005 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 λολ shido δεν σου ζητησε κανεις να πεις συγνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Φεβρουάριος 4, 2005 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αυτο ελειπε.....(δεν εθιξα κανεναν για να ζητηθει κατι τετοιο)Πως το βλεπω ειπα....(και τελειωνω εδω μάυτο το θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Φεβρουάριος 4, 2005 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 ρε μη κανετε ετσι για ενα κομματι πυριτιο....γνωμες καλως ακουγονται, δεν ειναι απαραιτητο να τις υιοθετουμε...σορρυ κιολας για την παρεμβαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mischeif Φεβρουάριος 4, 2005 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 εγω παντως στο< πλαισιο του Πειραια ειδα εναν fx53 σε tray πριν κανενα μηνα 300ε τελικη! :D υ.γ. ρωτησα κιολασς για σιγουρευτω και οντως τοσο ειχαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 4, 2005 Author #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 καποιο λαθος κανεις χωρεις να θελω να σε προσβαλο 300 ευρο αποκλειετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 4, 2005 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Με 300 και δεν τον "χτύπησες" αμέσως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 4, 2005 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 εδω στην θεσσαλονικη τον βρισκεις 600 ευρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 4, 2005 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από jax7480 Βασιλη μου φαινεται παλι ψηνεσαι να τα ακουσεις? Τι απ'ολα ειχες κανει εσυ με τον FX-53? Aπ'ολα αυτα εχω κανει με τον 53....!!!!!.απλα δεν εφτασα 14.525GHz...ουτε οι μνημες πηγαν με 1-1-1-2 στα 538mhz...ουτε ειχα -154 βαθμους με διβαθμιο....ουτε το vcore δεν περασε τα 4 volts.....ενταξει τωρα????δενκαταλαβαινω τι κολλημα εχεις με εμενα κ συνεχεια μου την λες?Αντε κοιτα τον εαυτο σου κ μιλα για σενα κ οχι για μενα....αμαν εχεις φαγωθει πια...οτι λεω κ οτι κανω μου την λες.....αμα γουσταρω παιρνω fx57 κ τον βαζω στο γραφειο!Δεν καταλαβα.υπαρχει καποιο προβλημα η κατι που σε πειραζει με οτι κανω εγω στο hardware μου?Αρχική απάντηση από def ακομα για τον fx-53 μιλατε; o 4000+ ειναι ο fx-53. και ξερουμε ολοι τις επιδοσεις του,αλλα δεν καταλαβενω γιατι δεν επεσαν ακομα η τιμες του λολ...τραγουδα......οποτε θες σε παω μια κοντρα σε οτι θες.....δηλαδη τι επιδωσεις ξερεις κ το λες ετσι?:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 4, 2005 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Mischeif εγω παντως στο< πλαισιο του Πειραια ειδα εναν fx53 σε tray πριν κανενα μηνα 300ε τελικη! :D υ.γ. ρωτησα κιολασς για σιγουρευτω και οντως τοσο ειχαι αμα ξαναδεις στειλε μου sms να παω να παρω 2-3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 4, 2005 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Βασίλη, cool man.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Φεβρουάριος 4, 2005 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2005 Αρχική απάντηση από Trooper Βασίλη, cool man.... cool ειμαι.....αλλοι με prescottιαζουν συνεχεια με τα λογια τους....αλλα τοσα ξερουν,τοσα λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.