stamatas Φεβρουάριος 5, 2005 #101 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 λοιπον:δινει καποιος 830 ευρο για να αγορασει τον φχ55. νομιζει οτι κοροιδευει την ΑΜΔ? μηπως νομιζει οτι αγοραζει τον κορυφαιο επεξεργαστη ολων των εποχων? μηπως του χρειαζεται?αυτη τη στιγμη η ΑΜΔ μπορει να παραγει επεξεργαστη 10 φορες καλυτερο απο τον ταπινο και τιποτενιο φχ55 που εχει βγαλει στην αγορα.δεν το κανει ομως γιατι αυτοματως εχει καταστρεψει τα εισοδηματα της για την επομενη 10ετια.βγαζει σε τρελες τιμες παντα το τελευταιο (και καλα) μοντελο της, πεφτουν ολοι οι μπιιιπ και τους αγοραζουν νομιζοντας οτι κατι κανουν και ετσι κινειται η αγορα.αυτο ισχυει για ολες τις εταιριες παραγογης CPU και GPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 5, 2005 #102 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 1ον Αυτό που πρέπει να κοιτάς σε μια αγορά είναι η χρηστικότητα και η τιμή/απόδοση. Αν το προϊόν σε ικανοποιεί τότε καλή αγορά.Κανείς δεν είπε σε κανένα τι θα κάνει με τα λεφτά του. Αν σε ικανοποιεί ο FX55 πολύ καλά έκανες και τον αγόρασες2ον Αυτό που δεν δέχομαι είναι η ειρωνεία. Από κανένα και για τίποτα. Πόσο μάλλον από έναν Moderator που η δουλεία του είναι να κρατάει το site σε σωστά πλαίσια [ εδώ κολλάει και το ban του jax ]. Για αυτό θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεχτικός.3ον Το θέμα κουράζει κ δεν έχει κ νόημα. Παρακαλώ κάποιος να lockάρει το thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 5, 2005 #103 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:55] τι 300? ειναι γνωστος σου γιατι εμενα μου ειπε 870! Χαχαχα δεν αντεξες εεε??!! Πανω στην "καθιερωμενη Σαββατιατικη βολτα σου στον Πειραια" ειπες να μπεις στο μαγαζι να ρωτησεις!! :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 5, 2005 #104 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 15:58] Ή αν τα έχεις, τα σκάς και πουλάς μούρη με τον FX55 σου Και να τα έχεις και να τα "σκάσεις" , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ θα μπορέσεις να πουλήσεις μούρη όπως λές αν ΔΕΝ ξέρεις ΤΙ είναι αυτό που πήρες και ΠΩΣ να το δουλέψεις....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #105 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 εδω πρεπει να ανοιχτει καινουριο θεμα, ο επεξεργαστης κανει τον οβερκλοκερ μαγκα ή το αντιθετο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Φεβρουάριος 5, 2005 #106 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:25] Και να τα έχεις και να τα "σκάσεις" , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ θα μπορέσεις να πουλήσεις μούρη όπως λές αν ΔΕΝ ξέρεις ΤΙ είναι αυτό που πήρες και ΠΩΣ να το δουλέψεις....... Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δυστυχώς σχεδόν όλα πληρώνονται!! Οι γνώσεις υπερχρονισμού δεν αποτελούν εξαίρεση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 #107 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:27] εδω πρεπει να ανοιχτει καινουριο θεμα, ο επεξεργαστης κανει τον οβερκλοκερ μαγκα ή το αντιθετο? αυτο ειναι του στυλ "τα ρασα κανουν τον παπα?" ή "τα εργαλεια κανουν τον μαστορα ή ο μαστορας τα εργαλεια?" το εχω αναλυσει πολυ με μαστορες αλλα και παπαδες ... και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η σχεση τους ειναι καθαρα σχεση αλληλεξαρτησης... δλδ για να βγει το καλο αποτελεσμα το ενα δεν κανει χωρις το αλλο... χρειαζεται η καταλληλη δοση κι απ'τα δυο... ο τρελλομαστορας με την ελληνικη σημαια για avatar που ποσταρε λιγο πριν.. μπορει νομιζω να το επιβεβαιωσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 5, 2005 #108 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:27] εδω πρεπει να ανοιχτει καινουριο θεμα, ο επεξεργαστης κανει τον οβερκλοκερ μαγκα ή το αντιθετο? Εγώ νομίζω ότι αν είναι κάποιος Overclocker τότε αυτός κάνει μάγκα τον επεξεργαστή του...... ’λλο.......Το να αγοράσει κάποιος έναν ακριβό επεξεργαστή δε σημαίνει μόνο ότι τον χρειάζεται απόλυτα.......Κάνει την κ@υλα του περισσότερο.......’λλωστε η ζωή είναι μικρή ......Γιατί λοιπόν να μην τη χαρούμε όπως θέλει ο καθένας...?....... Όπως ς π.χ. βλέπεις ένα παλικάρι Κυριακή μεσημέρι και γυαλίζει το αμαξάκι του στο οποίο βέβαια έχει χώσει ΚΑΙ τα φράγκα τις ζωής του , να ζαντολάστιχα , να καλυτερεύσεις και ΝΑ και ένα φορτηγό που το απόγευμα που πέρναγε από κει , δεν το έπερνε να περάσει "καλά" και πέρασε από πάνω από του παλικαριού το φρεσκογυαλισμένο και φρεσκοφτιαγμένο αμαξάκι του.... Τι να λέμε τώρα....?.......Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για να είναι η ζωή του με όσο το δυνατόν περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές - αν και λίγες -..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 5, 2005 #109 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 17:32] Θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δυστυχώς σχεδόν όλα πληρώνονται!! Οι γνώσεις υπερχρονισμού δεν αποτελούν εξαίρεση!! Αυτό εξ΄υπακούεται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Φεβρουάριος 5, 2005 #110 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 17:33] αυτο ειναι του στυλ "τα ρασα κανουν τον παπα?" ή "τα εργαλεια κανουν τον μαστορα ή ο μαστορας τα εργαλεια?" το εχω αναλυσει πολυ με μαστορες αλλα και παπαδες ... και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι η σχεση τους ειναι καθαρα σχεση αλληλεξαρτησης... δλδ για να βγει το καλο αποτελεσμα το ενα δεν κανει χωρις το αλλο... χρειαζεται η καταλληλη δοση κι απ'τα δυο... ο τρελλομαστορας με την ελληνικη σημαια για avatar που ποσταρε λιγο πριν.. μπορει νομιζω να το επιβεβαιωσει... Σ Ω Σ Τ Ο Τ Α Τ Ο Σ....... ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει αλληλοεξάρτηση.......Σε όλα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 5, 2005 #111 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από hipro5 [Σήμερα, στις 17:25] Και να τα έχεις και να τα "σκάσεις" , ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ θα μπορέσεις να πουλήσεις μούρη όπως λές αν ΔΕΝ ξέρεις ΤΙ είναι αυτό που πήρες και ΠΩΣ να το δουλέψεις....... Το θέμα δεν είναι αν ξέρεις να δουλεύεις αυτό που έχεις [ κανείς δεν αμφισβήτησε τις γνώσης του παιδιού ] Αλλά αν το χρησιμοποιήσεις για να πουλήσεις μούρη, δεν έχει και νόημα. By the way Θα μπορούσα να αγοράσω μια Ferrari χωρίς να έχω καν δίπλωμα. Απλά να γουστάρω να με βλέπει ο κόσμος να της περνάω την 3η στρώση κερί Αλλα πάλι τη νόημα θα χει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stamatas Φεβρουάριος 5, 2005 #112 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 @battosai συμφωνω επ ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 5, 2005 #113 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 17:27] εδω πρεπει να ανοιχτει καινουριο θεμα, ο επεξεργαστης κανει τον οβερκλοκερ μαγκα ή το αντιθετο? Μα φυσικά ο Οβερκλόκερ τον επεξεργαστή... Ακόμα και στο παράδειγμα με τα εργαλεία και τον μάστορα, ο μάστορας έφτιαξε το εργαλείο [ λίγο το αυγό του Κολόμβου μου θυμίζει ] για τον βοηθήσει στη δουλεία του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 5, 2005 #114 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 εγω δεν ξερω , εγω εδωσα το ερεθισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 #115 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Παλι καλα που το πήραμε στην πλάκα το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 #116 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Battosai [Σήμερα, στις 17:51] Μα φυσικά ο Οβερκλόκερ τον επεξεργαστή... Ακόμα και στο παράδειγμα με τα εργαλεία και τον μάστορα, ο μάστορας έφτιαξε το εργαλείο [ λίγο το αυγό του Κολόμβου μου θυμίζει ] για τον βοηθήσει στη δουλεία του αφου το πιστευεις αυτο ελα μια απο το σπιτι να σου δωσω ενα 1800αρη athlon Chiquita να δουμε τι θα καταφερεις.... ...κι μαστορας για να φτιαξει τα εργαλεια του χρησιμοποιησε αλλα ηδη υπαρχοντα εργαλεια... και για να μην το συνεχισουμε αλλο τσαμπα σου υπενθυμιζω οτι το πρωτο "εργαλειο" ηταν μια απλη και ακατεργαστη πετρα που βρηκε γυρω του Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 5, 2005 #117 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Πιο προσγειωμένα πάντως ας μην ξεχνάμε ότι τον υπολογιστή τον θέλουμε πρώτα από όλα για να κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και έπειτα για να παίζουμε με overclocking και ιστορίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Battosai Φεβρουάριος 5, 2005 #118 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης [Σήμερα, στις 18:01] αφου το πιστευεις αυτο ελα μια απο το σπιτι να σου δωσω ενα 1800αρη athlon Chiquita να δουμε τι θα καταφερεις.... ...κι μαστορας για να φτιαξει τα εργαλεια του χρησιμοποιησε αλλα ηδη υπαρχοντα εργαλεια... και για να μην το συνεχισουμε αλλο τσαμπα σου υπενθυμιζω οτι το πρωτο "εργαλειο" ηταν μια απλη και ακατεργαστη πετρα που βρηκε γυρω του Εγώ δεν νομίζω να καταφέρω πολλά :o στα δικά σου τα χέρια όμως... Να λοιπόν η αξία ενός καλού μάστορα Ναι το πρώτο εργαλείο ήταν μια απλή και ακατέργαστη πέτρα. Αλλά αν δεν την έπαιρνε κάποιος να την χρησιμοποιήσει τοτε θα παρέμεινε πάντα μια απλή πέτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 5, 2005 #119 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Βρε παιδιά, γιατί μαλώνετε άδικα? Αν κάποιος πάρει έναν FX-55 μπορεί να την "πεί" στον άλλο που έχει 3500+. Μπορεί όμως αυτός με τον 3500+ να του πεί οτι με (πολύ) λιγότερα λεφτά πήρε κάτι που είναι πολύ καλό και (σχετικά) κοντά στον FX-55. Και οι δύο θα έχουν δίκιο. Το τι αντίληψη έχει κάποιος για έναν επεξεργαστή είναι κάτι τελείως υποκειμενικό. Εν πάσει περιπτώσει αφου δεν μιλάμε για Pentium τότε όλα είναι καλά (sorry hipro) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Φεβρουάριος 5, 2005 #120 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Πιο προσγειωμένα πάντως ας μην ξεχνάμε ότι τον υπολογιστή τον θέλουμε πρώτα από όλα για να κάνουμε τη δουλειά μας και από εκεί και έπειτα για να παίζουμε με overclocking και ιστορίες... Συμφωνώ Αρχική απάντηση από Battosai 2ον Αυτό που δεν δέχομαι είναι η ειρωνεία. Από κανένα και για τίποτα. Πόσο μάλλον από έναν Moderator που η δουλεία του είναι να κρατάει το site σε σωστά πλαίσια [ εδώ κολλάει και το ban του jax ]. Για αυτό θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο προσεχτικός. 3ον Το θέμα κουράζει κ δεν έχει κ νόημα. Παρακαλώ κάποιος να lockάρει το thread Δεν ειρωνέυτηκα κανέναν και ζητώ συγγνώμη αν κάποιος παρεξηγήθηκε. Μια συζήτηση κανουμε...:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.